Pleasure Dome Arad – Swingers Club

Posted by admin on Monday Feb 1, 2010 Under Cluburi Swing

Acest club, este unul din cele mai vechi din Romania. Din informatiile pe care le detinem, acest club si-a inceput activitatea cu cativa ani in urma,  fiind condus de Dl. Liviu Simandan (50+) si sotia sa, Claudia (30).
Dupa cum se poate vedea si din titlul acestui articol, clubul este in Arad, in parterul si subsolul unei vile.
Dl Liviu a intervenit in emisiunea TV a postului OTV avand ca tematica swingul si siteul hotswingers.ro. In aceasta emisiune a vorbit despre clubul dumnealui in comparatie cu clubul fun4two din Germania. (puteti asculta aceasta emisiune aici : link)

Ca urmare a faptului ca nu am participat la nici una dintre petrecerile swing organizate in clubul Dlui Liviu, rog pe aceasta cale pe cei care au participat sa isi exprime parerea in poll-ul de mai jos :

Daca ati participat la petreceri in clubul dl Liviu, Pleasure Dome Arad, va rog sa va spuneti parerea

View Results

Loading ... Loading ...

23 Responses to “Pleasure Dome Arad – Swingers Club”

  1. hamti Says:
    avatar

    Buna!
    Clubul luat model de cel din Arad este in Olanda…http://www.fun4two.nl/
    In rest…emisiunea parea o reclama mascata la clubul din Arad…parerea mea…


  2. astir Says:
    avatar

    cunoscand cele intamplate in clubul din Arad, cat si persoanele care detin acest club, istoricul lor si etc…si etc..am votat pozitia 3..si stiu de ce. Nu fac antireclama, insa acele cupluri care vor sa vina la un club swing in care se presupune ca ar trebui sa isi schimbe partenerii…ei bine sa se gandeasca de 2 ori, s-ar putea sa isi schimbe doar partenerele, evident ei participand la un show lesbi de toata frumusetea si culmea, uneori si filmat..accept ati spus??..ce e ala?..departe Olanda de asa ceva si vorbesc din experienta.Asta, trebuie sa recunosc, era pe la inceputuri, insa…restul..e can can


  3. mara_la_mare Says:
    avatar

    Nu a fost reclama mascata, a fost reclama pe fata. Liviu Simandan s-a erijat in reprezentantul comunitatii swing din Romania, si cat timp a vorbit la telefon, nu a facut decat sa incerce sa-si promoveze afacerea, deviind subiectul discutiei catre clubul sau de swing, incercand sa compare furnica cu elefantul. Problema e ca a calcat si in strachini, laudandu-se cu “bucatile” din clubul sau, asociind astfel ideea de swing cu cea de prostitutie. Am avut ocazia sa-l cunosc pe acest domn Liviu Simandan pe plaja la Costinesti, acum cativa ani. Aici, impreuna cu alte 3 cupluri, vorbeau in gura mare despre cati bani au spart ei cu o seara inainte, despre masinile lor de lux, despre sampania de x milioane pe care urma sa o consume spre seara… Nu am dat curs invitatiei sale de a-i vizita clubul, si nici nu am de gand s-o fac, pentru ca un astfel de om nu are nici o legatura cu swingul.
    Vali


  4. mady Says:
    avatar

    noi am fost acolo in acel club de kkt…..un sfat….nu faceti greseala noastra sa mergeti acolo…o atmosfera de kkt….cu ooameni de o calitate fff indoielnica….club-ul propriu zis se afla intr-un beci….deci…..vedeti-va de ale voastre


  5. NoidoiVoi Says:
    avatar

    Detinatori de pivnita spatioasa in bloc decomandat, cautam asociat in vederea deschiderii unui superb club Swing asemanator celui de la Arad.Asteptam sugestii pentru denumirea splendorii ! Cu drag ai dumneavoastra Liviu Avarescu si Alina Plugushoru.


  6. NoidoiVoi Says:
    avatar

    P/S asteptam sponsori pt deratizare.


  7. admin Says:
    avatar

    Sincer e de apreciat incercarea Dl Liviu de a face un club swing atat de “devreme” dupa revolutie. Alte aspecte insa se pare ca sunt neplacute.


  8. damian Says:
    avatar

    Nu conteaza ca face un club, foarte important maniera si conduita, in care faci o anumita activitate. Pentru un tip care a vietuit, in occident un nr de ani, ar fi trebuit sa aplice ce a invatat acolo.


  9. crisssdemi Says:
    avatar

    am auzit lucruri nu tocmai bune despre ce se intampla in club


  10. bogdanbh Says:
    avatar

    Bravo lor ca au avut curajul sa faca acest club . Daca cineva are indoieli , sa nu mearga . Sau sa mearga o data , sa vada ce e acolo , atmosfera , participantii , daca ii place sa mai mearga , daca nu , asta e .


  11. cplu40vest Says:
    avatar

    am participat de cateva ori .procentual cam 60% a fost ok.sigur ca sunt destule de reprosat dar sunt si lucruri bune.si nu de fiecare data e vina lui.a organizatorului.fiti toleranti si iubiti va …..muuult cu cat mai multi.ca doar ne vrem swingeri..la naiba


  12. antistres Says:
    avatar

    Sperand sa nu ma abat prea tare de la subiect in afara de acest club mai stiti si altele prin romania noasta?


  13. cplu40vest Says:
    avatar

    Ca si cluburi nu cred ca sunt.Dar se mai organizeaza la mare la Sinaia la Sibiu.Doar trebuie sa te interesezi


  14. gelutzu Says:
    avatar

    Prima data am vizitat clubul cu aprox.5 luni in urma si am fost placut impresionati de de ceea ce se intampla acolo(atmosfera,gazde etc)si am continuat sa mergem in fiecare sambata.Am participat si la REVELION care a fost super tare (3nopti)!!! iar in privinta filmatului ,nu am vazut asa ceva niciodata.Intradevar nu este un club de fitze dar sunt indeplinite toate conditiile pentru a te simti bine.Este un loc unde chiar nimic nu este obligatoriu si asta a contat f.mult.De mentionat ca acest club nu este bordel ci club de swing in adevaratul sens al cuvantului.Cel mai bine mergeti odata pt a va covinge!s-ar putea sa va placa!!!


  15. caiidemare Says:
    avatar

    CE SA FAC EU BRE ACOLO?NU AUZISI SI MATALUTA CA ACOLO IS 30 DE PIESE DE PIESE,,UNA SI UNA,,,PAI IO IS MIC,GRAS SI URAT,PE CAP DETIN O PARCELA VIRANA,TRE SA MA DUC ACOLO DOAR SA PRIVESC CA DEHH,LA ACEA HERGHELIE DE 30 DE MANZISOARE TRE SA INSPIRI CEVA APTITUDINI DE ARMASAR NARAVAS NU CU BATOR A LUI FEFELEAGA DE AGARBICEANU


  16. joker2007 Says:
    avatar

    Vreau sa ajung si eu intr-un club swing sau la un party,sunt curios sa vad in primul rand cum decurge treaba, si ce face diferenta fata de un party obisnuit.Cand este primul party si unde ?


  17. caiidemare Says:
    avatar

    pe 6 martie in cta,iti garantez eu ca nu o sa regreti,,,din zecile de petreceri la care am participat niciuna nu se compara cu cele organizate de mara,,,,fetita asta parca sa nascut organizator


  18. bogdanbh Says:
    avatar

    La un party depinde de multi factori cum te simti . Dar in primul rind depinde de tine . Daca vrei sa te simti bine , treci peste unele mici ” greseli ” care apar pe parcurs .


  19. cplu40vest Says:
    avatar

    sigur.nu e posibil ca toate lucrurile sa fie in regula.dar daca ne dam toti silinta sa ne distram si nu sa bagam de vina si sa comentam nu se poate ca lucrurile sa iasa rau


  20. claus Says:
    avatar

    Pentru caiidemare
    Asteptam niste date de contact (YM) sau un e-mail).
    Multumim. claudiup1970@yahoo.com


  21. vlapop Says:
    avatar

    daca prostitutia,se cheama acuma,swing e ok,puteti obtine ceva nr de tel ptr clipe de neuitat…..dupa. De fapt sint o adunatura de …si formeaza un “cuplu”doar la petreceri…tu schimbi nevasta,cu,cunostinta cuiva…club de kkt


  22. joker2007 Says:
    avatar

    a trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe blog asa ca va multumesc ptr invitatie “caiidemare”,am pierdut-o pe asta dar astept si alte invitatii daca va face placere.


  23. Lavi81 Says:
    avatar

    vreau sa va povestesc pe scurt experienta noastra la pleasuredomme fiindnca din cauza comment-urilor negative era sa nu mergem la Arad. Ne-a intampinat Liviu care s-a comportat ca o gazada si atat, nu ne-a inoportunat cu vre-un comentariu sau prezenta asa ca sincer nu ma intereseaza detalii cu privire la atitudinea lui despre lume, viata sau swing ca nu am venit sa ne imprietenim cu el sau sa-l luam acasa. Locul e undeva intre ok si decent. Am fost in total 7 cupluri, un barbat singur si o pitipoanca care cred ca e angajata la salonul de masaj erotic pe care l-a deschis Liviu acolo. Oricum, atat pitipoanca cat si tipul singur (care dupa standardele mele arata bine)au fost retrasi, nu i-am vazut dansand sau facand sex, deci pe mine nu m-a deranjat prezenta lor. Cuplurile erau pe bune, lumea pestrita si ca stil, si ca aspect fizic, ok din punctul nostru de vedere. Majoritatea au facut sex in pubic dar nu am vazut schimburi de parteneri doar atingeri, managieri, dansuri lasive intre parteneri din alte cupluri. Oricum am plecat de 2 ori in camera noastra asa ca nu am urmarit chiar toate evenimentele. Noi ne-am simtit bine,si nu doar in seara respectiva ci toata saptamana urmatoare a fost interesanta din punct de vedere sexual fiindca am plecat excitati si cu chef de experiente noi. O sa mai mergem cu proxima ocazie dar din cate am intrebat nici o seara cu seamana cu alta deci suntem pregatiti pt un potential esec la vizita viitoare.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.