Re-validarea prin webcam pe un site de swing

Posted by pisicoasa under Important on Wednesday Jan 30, 2013

Primesti un mesaj in contul tau pe site-ul de swing Hotswingers.org si te intrebi ” ce e re-validarea prin webcam ?”

Re-validarea prin webcam se refera la neinnoirea validarea prin webcam pe care deja o ai la profil.

Cand se cere re-validarea prin webcam unui profil :

– cand profilul tau isi schimba sexul : din cuplu in persoana singura (barbat, femeie) sau din cont de persoana singura in cont de cuplu

– cand profilul dvs are o validare prin webcam data de un admin care nu mai indeplineste acest rol pe site ;

-cand profilul tau este reclamat de catre cineva ;

-cand profilul tau are o validare webcam mai veche , de la care a trecut deja un an sau mai mult timp.

Cui te adresezi oentru re-validarea prin webcam ? Doar adminilor de pe site-ul de swing Hotswingers.org.

Atentie! Orice alta persoana care nu indeplineste rolul de admin pe site-ul de swing nu iti poate face re-validarea si nici nu poate face vreo modificare starii profilului tau.

Cum contactez un admin pe site-ul de swing Hotswingers.org? Ai doua posibilitati :

– trimiti un mesaj la profil adminului/adminilor care este online si care te va contacta pentru re-validarea prin webcam;

-direct pe id-ul de messenger al adminului care iti apare online in rubrica Contacteaza un admin – sub fiecare profil aveti id-ul de mess al adminului care este online si care te va ajuta cu re-validarea.

Cum se face re-validarea prin webcam ? Daca sunteti cuplu, adminul iti va spune ca re-validarea se va face in prezenta ambilor parteneri si conform pozelor din profil. Nu se vor re-valida toate pozele , o singura poza fiind de ajuns pentru a vi se acorda re-validarea prin webcam.

Daca sunteti profil de cuplu si nu sunteti impreuna in acel moment, adminul nu te va putea ajuta cu re-validarea si iti va spune ca re-validarea se face doar in prezenta ambilor parteneri iar nu in alte moduri (prin video conferinta, prin telefon etc)

Daca sunteti persoana singura, va fi necesar sa fiti doar dvs de fata si re-validarea se va face conform pozelor din profil. O singura poza este de ajuns pentru a primi re-validarea profilului dvs de pe site-ul de swing.

Nu se valideaza pozele nud, care contin partile intime sau pozitii sexuale. De aceea, inainte de a face re-validarea prin webcam vezi daca pozele tale sunt bune pentru re-validare. Daca sunt prea vechi, adauga poze mai noi iar daca pozele tale sunt numai nud, pune macar o poza mai decenta pe care adminul sa o poata re-valida .

Cum imi dau seama ca profilul meu a fost re-validat prin webcam ? In momentul in care adminul iti marcheaza re-validarea, validarea cea veche este innoita cu cea facuta acum, vei primi un mesaj conform caruia s-a facut re-validarea si 25 de puncte cu mesajul ” re-validat webcam. Cont … ” ( in care se specifica cont de cuplu, barbat singur sau femeie singura).

Swing placut si la cat mai multe re-validari

Pisicoasa

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Selectia in swing!

Posted by pisicoasa under Important on Wednesday Jan 30, 2013

Cand ne cream  un cont pe un site de swing ne dorim un singur lucru : noutate!

Inarmati cu rabdare, ne cream un cont nou, completam toate datele, adaugam poze si ajungem la descrierea profilului si ne intrebam , de fapt, ce ne dorim de la profilul de pe site-ul de swing? Diversitate, noutate, experiente inedite sau prieteni ?

La “descriere” ideal ar fi sa completati o descriere simpla, in care sa specificati clar ce asteptari aveti si care sa nu fie greoaie. In general, membrii interesati de profilul dvs isi vor dori sa nu fie o descriere lunga, dar din care sa rezulte daca ar fi compatibili sau nu cu profilul dvs. Nu intereseaza pe nimeni sa aiba de-a face cu persoane care nu stiu sa respecte sau care au un limbaj care lasa de dorit!

Important este sa nu uitati sa specificati si ceea ce cautati, sa fiti sinceri atat cu dvs cat si cu ceilalti si veti vedea imediat ca rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Swing placut si sper ca micile sfaturi va vor fi de folos

Pisicoasa

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Cum contactez un admin pe site-ul de swing?

Posted by pisicoasa under Important on Sunday Jan 6, 2013

Cand ai o problema sau nu te descurci pe site-ul de swing Hotswingers.org este si un admin prin preajma.

Foarte multe cupluri swing ne intreaba cum contacteaza un administrator ? In partea stanga a meniului aveti “Contacteaza un admin” si sub fiecare profil aveti id-ul fiecarui admin precum si specificatia daca este online/not on right now.

Valentin & Andreea (validari; hotswingersro)

Petit & Bella ( pb_hsw )

noi4 & noi4 ( noi4_validari )

Bobby & Cora ( bobby4cora_validari)

Administratorii acestui site te vor ajuta in orice problema vei avea legata de schimbarea pozelor, schimbarea datelor, activarea profilului tau, validarea sau re-validarea profilului dar si rezolvarea reclamatiilor primite de la cuplurile swing .

Atentie la id-uri de messenger asemanatoare cu cele ale adminilor site-ului Hotswingers¬† si care pretind a fi admini pe site-ul de swing Hotswingers.org! Numai persoanele trecute in rubrica “Contacteaza un admin”¬† sunt adminii oficiali ai site-ului de swing si numai ei va pot activa ori marca ca suspect profilul, daca nu corespunde termenilor si conditiilor acestui site.

Swing placut tuturor si experiente incitante va doreste,

Pisicoasa

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Amazing Swing Private Party 11-13 Ianuarie 2013

Posted by pisicoasa under Cluburi Swing on Sunday Jan 6, 2013

Un party swing asteptat cu sufletul la gura de toate cuplurile swingers, inca de la finele anului 2012!

Cuplul Boby/Cora deschide seria petrecerilor swing cu un party wow, de la care nu vor lipsi swingul si buna dispozitie totul condimentat cu o locatie exclusivista si cupluri swing de exceptie.

La acest party swing realizat in zona Brasovului, sunt asteptate cuplurile de swingeri cu adevarat dezinhibate, dezinvolte si noncomformiste, care stiu, pot sau vor sa se distreze si sa petreaca un weekend swing plin de provocare, mister si senzualitate.
Tematica party-ului este reprezentata de distractia swing sub toate formele sale intr-o atmosfera de swingers club cat se poate de reala

La AMAZING SWING PRIVATE PARTY, Sexy dress-code-ul este ABSOLUT OBLIGATORIU, intrucat se doreste ca imaginea de ansamblu dupa orele 23 atat vineri cat si sambata seara, sa fie una care inspira provocare, pasiune si erotism desavarsit.

In acest sens cuplurile participante vor primi in prealabil un mesaj privat in care li se va explica in cel mai mic detaliu, ce este si in ce consta Sexy Dress code. Sexy Dress code-ul la AMAZING SWING PRIVATE,este OBLIGATORIU si nu se negociaza sub nicio forma.

La AMAZING SWING PRIVATE ,vor avea acces numai cuplurile validate prin web de catre adminii siteului Hot swingers.

ORGANIZATORII ISI REZERVA DREPTUL DE A SELECTA PARTICIPANTII IN BAZA UNOR CRITERII FOARTE RIGUROASE SI OBIECTIVE (referinte si recomandari de la alte cupluri studiate cu maxima atentie) in conformitate cu prevederile art.22 din regulamentul www.hotswingers.org.

Art 22. Statutul de membru, VIP sau Admin al siteului HotSwingers.org cu sau fara toate validarile din partea adminilor, nu garanteaza prezenta la petrecerile organizate de HotSwingers.org sau partenerii sai. Dreptul de-a accepta sau refuza participarea oricarui membru al siteului la astfel de petreceri revine in EXCLUSIVITATE organizatorilor

PARTICIPAREA LA PARTY SI RESPECTAREA SEXY DRESS CODE NU IMPLICA SI OBLIGATIVITATEA CUPLURILOR DE A FACE SWING.

Locatia este una de exceptie pentru desfasurarea unui eveniment swing de inalta calitate si drept urmare exista garantia placerii si distractiei depline. Mentionam ca in incinta in care se va desfasura party-ul vor avea acces doar participantii, locatia fiind inchiriata in REGIM SELF CATERING, pentru a crea un cadru de securitate si discretie totala.

Locuri disponibile cu cazare 17, dupa cum urmeaza:
10 cupluri in vila in care se tine petrecerea
7 cupluri intr-un hotel de 3*** situat la 3 minute de mers cu masina

Incepe anul in cel mai frumos si excitant mod cu putinta, ia-ti partenerul/partenera si vino la Amazing Swing Private Party (11-13 Ianuarie 2013)

Pisicoasa

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,