Poliamorul sau swinging-ul?

Posted by pisicoasa under Controverse on Friday Sep 13, 2013

Predominant mai ales in U.S.A, poliamorul reprezinta pentru unii un stil de viata absolut obisnuit si care le confera lejeritate din puncte de vedere sexual dar si in relatia conjugala. In orasul San Francisco, se organizeaza o astfel de parada in care este sarbatorit acest stil de viata.
Ce este poliamorul?
Poliamorul reprezinta un stil de viata ce implica a fi deschis catre mai multe relatii intime ce implica iubiri concomitente, in care partenerii sunt in cunostinta de cauza si isi exprima acceptul.
Astfel, poliamorul presupune a avea mai multe iubiri; de exemplu, o femei casatorita poate avea, cu acceptul sotului, o alta relatie cu un alt barbat care locuieste impreuna cu ei si care se implica in toate aspectele vietii sociale dar si sexuale.Poliamorul presupune existenta a doua relatii :
-principala : casatoria si sotul legal care poate fi numit barbatul nr.1 sau principalul;
-secundara : relatia cu al doilea barbat ce poate fi numit barbatul nr.2 sau secundarul. O casatorie intre sotia barbatului nr.1 si barbatul nr 2 nu mai poate fi oficializata, de cele mai multe ori barbatul nr.2 fiind la randul sau casatorit.
Persoanele care considera ca acest stil de viata li se potriveste se pot defini ca persoane poliamoroase sau polisexuale.
Spre deosebire de swinging,relatiile poliamoroase implica legaturi emotionale; desi diferentele clare dintre swinging si poliamor constituie inca obiectul dezbaterilor si al interpretarilor.
Poliamorul insa implica anumite reguli si obligatii fata de toti partenerii :
-polifidelitatea : fidelitatea fata de toti partenerii, devotament exclusiv de durata, dar si exclusivitate sexuala. Practic, presupune multiple relatii de iubire cu contacte sexuale limitate la partenerii din grup.
-poliloialitate : capacitatea de a conta, oricand, pe sprijinul, prezenta dar si pe sentimentele celorlalte persoane.
-respectul : fata de parteneri pentru ca partenerii unui partener trebuie acceptati ca o parte din viata persoanei respective, nu doar tolerati.
-sinceritatea : toti partenerii se iubesc, tin la altii, si ii trateaza pe ceilalti cu sinceritate exact cum isi trateaza si partenerul  de viata.
-demnitate : fiecare partener trebuie sa il sprijine pe celalalt , iar nu sa-l submineze.
Poliamoristii tind sa considere partenerii partenerului drept un castig in viata acestuia, iar nu o amenintare a propriei persoane care ar duce la daunarea relatiei deja construite.
Poliamorul este uneori vazut drept o exprimare a lipsei capacitatii ori a dorintei de a lua un angajament fata de un singur partener – in special un angajament de exclusivitate sexuala fta de un singur partener – pentru toată viata, precum cere traditia in casatoriile monogame. Poliamoristii se conduc dupa deviza ” suntem fideli tuturor partenerilor” si nu se sfiesc sa-si arate sentimentele in fata partenerilor cu care s-au casatorit fata de ceilalti parteneri.
Unii sunt tentati sa spuna ca poliamorul este mult diferit de swing, pentru ca in relatiile de swing partenerii nu se implica din punct de vedere emotional totul rezumandu-se strict la atractia dintre parteneri si la sex.
Daca poliamorul cuprinde swinging-ul sau nu va invit sa comentam impreuna pe acest blog de swing si ce parere aveti despre astfel de relatii,
Pisicoasa

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sexual Freedom , o noua petrecere private swing party!

Posted by pisicoasa under Cluburi Swing on Friday Sep 13, 2013

Ardealul e fruncea, asa ca week-end-ul 27-29 Septembrie va gazdui o noua petrecere swing din seria private swing party! Trebuie doar sa indepliniti 3 conditii : sa fiti cuplu swing , sa aveti validarea webcam la profil si  sa va inscrieti in pagina acestui swing party despre care se vorbeste in toata Romania!

In acest sens, cuplurile swing participante vor primi un mesaj privat pe site, in care li se va explica in cel mai mic detaliu ce este si in ce consta sexy dress code, atat la femei, cat si la barbati. In cadrul aceeluiasi mesaj, cuplurile participante vor lua cunostinta de desfasuratorul party-ului, precum si de CODUL DE CONDUITA LA PARTY. Mesajul trebuie confirmat organizatorului dupa ce a fost citit, altfel rezervarea facuta la party se anuleaza.

La SEXUAL FREEDOM vor avea acces numai cuplurile validate webcam de catre adminii siteului HotSwingers.org dar numai dupa confirmarea de luare la cunostinta a CODULUI DE CONDUITA si a DESFASURATORULUI DE PARTY. Confirmarea se face tot prin mesaj privat pe site (ex : Am citit, suntem de acord, si dorim sa participam in aceste conditii).

Organizatorii isi rezerva dreptul de a selecta participantii in baza unor criterii foarte riguroase si obiective (referinte si recomandari de la alte cupluri studiate cu maxima atentie) in conformicate cu prevederile Art. 22 din regulamentul HotSwingers.org

Art 22. Statutul de membru, VIP sau Admin al siteului HotSwingers.org cu sau fara toate validarile din partea adminilor, nu garanteaza prezenta la petrecerile organizate de HotSwingers.org sau partenerii sai. Dreptul de-a accepta sau refuza participarea oricarui membru al siteului la astfel de petreceri revine in EXCLUSIVITATE organizatorilor

PARTICIPAREA LA PARTY SI RESPECTAREA SEXY DRESS CODE NU IMPLICA SI OBLIGATIVITATEA CUPLURILOR DE A FACE SWING.

La acest party swing, pot participa maximum 24 de cupluri dar nu uita sa te inscrii pentru ca locurile sunt limitate! Mai sunt doar 6 locuri libere la acest party swingers care se anunta hot si demential!

Swing placut va ureaza tuturor a dvs,
Pisicoasa

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

NAUGHTY NIGHTS PRIVATE (after) PARTY!

Posted by pisicoasa under Cluburi Swing on Friday Sep 13, 2013

Ce-i frumos trece repede insa raman amintirile frumoase!
Un party swing occidental si cupluri participante pe masura! Cuplul organizator, Deep_Central_Private & Isabelle, au marcat inca o reusita si un swing party greu de uitat!
Week-end-ul 6-8Septembrie 2013 a fost petrecut intr-o atmosfera relaxanta si in pasi de swing!
Cuplurile swing participante la acest swing party au reusit, ca pentru 3 zile, sa se destinda si sa uite de agitatia de zi cu zi! S-au distrat, au legat noi prieteni iar duminica , la plecare, s-au indreptat spre casele lor cu amintiri furmoase si cu promisiunea ca vor reveni.
Comentariile after swing party stau marturie ca petrecerea Naughty Nights Private a fost un succes :
” Foarte frumos…o sa revenim curind 🙂 ”

” Nice…eleganta, stil, persoane de calitate, oameni frumosi si sexy!”

” De din vale de braila, Graim ,Doamne,catre voi. Nu din gura,ci din carte, Caci sunteti asa departe. V-am ruga,marii,ruga, Sa mai faceti asa ceva. Participantilor le urez sa le tie D-zeu obiceiurile. ”

” Asa cum ne-am obisnuit deja, toate petrecerile marca “New Private” sunt o experienta unica din toate punctele de vedere. Noile achizitii in materie de sunet profi si lumini completeaza ambienta perfecta unui party swing de senzatie. Felicitarile noastre! ”

” LOCATIE +ATMOSFERA +PARTICIPANTI +ORGANIZATORI=THE BEST PARTY SWING IN RO”

” Munte, aer curat ,o locatie perfecta, oameni de calitate si sex la maxim. Multumim organizatorilor pentru cea mai frumoasa petrecere sw .”

” Ne-am simtit foarte bine! Vom reveni cu drag! Felicitari! ”

” Felicitari organizatorilor!!! Totul perfect si de calitate!! Multumim pt tot! Speram ca reusim data viitoare sa stam 2 nopti 🙂 ”

” inca in party de senzatie…multumim organizatorilor”

” Deja nu mai este o noutate ca organizatorul acestor petreceri reuseste satisfaca si cele mai exigente gusturi; ne-am simtit minunat si vom reveni de fiecare data cu placere! Felicitari!!! ”

“Un party-swing desavarsit! Felicitari si o groaza de pupici lui Robert si Isabelei! Nu este la indemana oricui sa isi reinventeze propria creatie.Bravo Maestre!!”

Un party swing in zona Ardealului care a reusit sa adune cupluri swing din toata tara intr-o locatie superba si avand cupluri participante pe masura!

Swing placut va ureaza tuturor cuplurilor swing,
Pisicoasa

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,