NAUGHTY NIGHTS PRIVATE (after) PARTY!

Posted by pisicoasa on Friday Sep 13, 2013 Under Cluburi Swing

Ce-i frumos trece repede insa raman amintirile frumoase!
Un party swing occidental si cupluri participante pe masura! Cuplul organizator, Deep_Central_Private & Isabelle, au marcat inca o reusita si un swing party greu de uitat!
Week-end-ul 6-8Septembrie 2013 a fost petrecut intr-o atmosfera relaxanta si in pasi de swing!
Cuplurile swing participante la acest swing party au reusit, ca pentru 3 zile, sa se destinda si sa uite de agitatia de zi cu zi! S-au distrat, au legat noi prieteni iar duminica , la plecare, s-au indreptat spre casele lor cu amintiri furmoase si cu promisiunea ca vor reveni.
Comentariile after swing party stau marturie ca petrecerea Naughty Nights Private a fost un succes :
” Foarte frumos…o sa revenim curind 🙂 ”

” Nice…eleganta, stil, persoane de calitate, oameni frumosi si sexy!”

” De din vale de braila, Graim ,Doamne,catre voi. Nu din gura,ci din carte, Caci sunteti asa departe. V-am ruga,marii,ruga, Sa mai faceti asa ceva. Participantilor le urez sa le tie D-zeu obiceiurile. ”

” Asa cum ne-am obisnuit deja, toate petrecerile marca “New Private” sunt o experienta unica din toate punctele de vedere. Noile achizitii in materie de sunet profi si lumini completeaza ambienta perfecta unui party swing de senzatie. Felicitarile noastre! ”

” LOCATIE +ATMOSFERA +PARTICIPANTI +ORGANIZATORI=THE BEST PARTY SWING IN RO”

” Munte, aer curat ,o locatie perfecta, oameni de calitate si sex la maxim. Multumim organizatorilor pentru cea mai frumoasa petrecere sw .”

” Ne-am simtit foarte bine! Vom reveni cu drag! Felicitari! ”

” Felicitari organizatorilor!!! Totul perfect si de calitate!! Multumim pt tot! Speram ca reusim data viitoare sa stam 2 nopti 🙂 ”

” inca in party de senzatie…multumim organizatorilor”

” Deja nu mai este o noutate ca organizatorul acestor petreceri reuseste satisfaca si cele mai exigente gusturi; ne-am simtit minunat si vom reveni de fiecare data cu placere! Felicitari!!! ”

“Un party-swing desavarsit! Felicitari si o groaza de pupici lui Robert si Isabelei! Nu este la indemana oricui sa isi reinventeze propria creatie.Bravo Maestre!!”

Un party swing in zona Ardealului care a reusit sa adune cupluri swing din toata tara intr-o locatie superba si avand cupluri participante pe masura!

Swing placut va ureaza tuturor cuplurilor swing,
Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.