Cum pastram vie flacara iubirii “pana la adanci batraneti”?

Posted by McLeons under Diverse on Sunday Aug 1, 2010

Mai toate povestile de dragoste se termina cu “si au trait fericiti pana la adanci batraneti”..dar nu mentioneaza si cum reusesc asta.Exista oare un “manual de utilizare” ?

Cineva spunea: “E trist, e nedrept, e cumplit de nedrept, dar, ca sa te pot iubi o viata, dragul meu, ascunde-te, uneori, de dragostea mea, caci ea nu stie sa se hraneasca decat cu cautari. Si ca sa ma iubesti vesnic, dulce motiv al existentei mele, invata-ma sa-mi mint sufletul, sa mor putin, din cand in cand, ca tu sa vrei sa ma strigi din nou, sa ma reinvii, sa ma pastrezi… “

Personal cred  ca e foarte important sa nu lasi rutina sa puna stapanire pe relatie. Sa nu uiti niciodata tu, ca femeie, sa fii frumoasa pentru el. Sa nu uiti tu,ca barbat, sa fii ingrijit pentru ea. Exprima-ti dragostea dar cuvintele sa fie insotite de fapte pt ca daca te rezumi doar la cuvinte si cateva mangaieri si sarutari totul este fad..comportamentul si faptele-ti sa-i sugereze ca ceea ce spui reflecta realitatea.
Sunt deja de notorietate cazurile in care ei se iubesc, se casatoresc, apare un copil, el incepe sa faca burta, sa “amane” sa se barbiereasca, ea se dedica in totalitate copilului, uita sa se mai cantareasca, nu se mai epileaza, nu se mai ingrijeste…si apoi  se intreaba ce nu e in regula.
Atata timp cat te respecti pe tine, iti respecti partenerul  si respecti relatia voastra dincolo de iubire, cred ca iubirea se poate pastra pana la adanci batraneti…

4 COMMENTS | Tags :