Starea date schimbate – pe intelesul tuturor!

Posted by pisicoasa under Uncategorized on Tuesday Aug 9, 2011

Starea date schimbate pe site-ul Hotswingers.org nu inseamna altceva decat o modificare, o imbunatatire a informatiilor din profil.

De-a lungul timpului, contul dvs pe site poate suferi transformari : fie va modificati orasul de unde sunteti, culoarea parului, descrierea profilului in cazul in care va transformati din persoana singura (barbat sau femeie) in cuplu si invers, informatii legate de aspectul fizic (cm, kg) .

Nu uita : orice modificare a contului dvs de la inscriere si pana in momentul de fata este monitorizata de un admin care te va ajuta sa faci transformarile necesare pentru a avea contul activ pe site. Adminul nu va face decat sa citeasca cu atentie informatiile din contul tau si, dupa caz, sa te puna activ sau suspect.

Daca contul tau este suspect , nu te speria! si mai ales nu o lua personal. Citeste cu atentie mesajul pe care adminul, dupa ce a citit cu atentie modificarile aduse profilului tau, ti-l trimite ! Adminul Hotswingers.org intotdeauna iti va explica in mesaj ce greseala ai facut si unde trebuie sa remediezi pentru a evita sa ai contul suspect pe site.

Este bine sa evitati , pentru a deveni imediat activ si a evita starea suspect, sa lasati date de contact in descriere (telefon, e-mail, facebook, conturi twitter, adrese de g-mail etc) .

Nu uita ca poti comunica cu membrii care corespund criteriilor tale de cautare prin intermediul mesajelor private pe site .

Pisicoasa

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , ,

Cum a inceput experienta … swing?

Posted by pisicoasa under Uncategorized on Tuesday Aug 2, 2011

Ascultand swingcast-ul in care Zuzu si Zuza povesteau cum a inceput pentru ei experienta swing (ea, dorind sa-i ofere o petrecere surpriza lui cu ocazia zilei de nastere ) mi-a trezit amintiri .

Toti am trecut prin astfel de experienta, pentru unii mai placuta pentru altii dimpotriva extrem de neplacuta, insa care ne-a  ramas in amintire.

Dumneavoastra cum ati facut contact , prima oara, cu ideea de swing si cum a decurs prima experienta swing ?

Va astept cu impresii si experiente

Pisicoasa

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , ,