Party Swing (after) Valentine’s Day

Posted by pisicoasa under Cluburi Swing on Thursday Feb 25, 2016

Ziua indragostitilor a trecut, insa week-end-ul 19-21 februarie a fost unul plin de dragoste: 22 cuplurile swingers au ales sa-si petreaca un week-end plin de emotii, intr-o locatie exclusivita, din zona Rasnov.

Cuplurile hot swingers au avut de respectat si un dress code: cat mai sexy si mai provocator; organizatorii au tinut sa atraga atentia ca nu sunt tolerate: comportamentul vulgar sau violent, excesul de alcool, consumul de stupefiante, fotografierea sau filmarea in cadrul locatiei, arme de orice fel.

Comentariile dupa party stau marturie ca acest party a fost unul extrem de reusit:

“Multumim organizatorilor , oameni foarte prietenosi si amabili,Ne-am simțit excelent.”

“SUPER PARTYYYY….Il asteptam pe urmatorul alaturi de voi si de membrii care au participat.Ne-am simtit minunat”

“Super party și super organizatori! Ne-am simțit excelent și vom reveni cu siguranță!”

“Super petrecere! Multumim atat organizatorilor cat si cuplurilor participante. Cu siguranta o sa ne revedem, pupici..”

“Super party și super organizatori! Ne-am simțit excelent și vom reveni cu siguranță! ”

“Cu regretul ca nu am putut ramane si sambata seara va multumim pentru tot si apreciem in mod deosebit efortul vostru de a organiza evenimente deosebite ! ”

“Chiar daca instinctul ne îndeamnă sa exageram, pentru party-ul acesta, chiar nu este cazul, fiindcă chiar ne-am simțit excelent, organizatorii de gasca si chiar sexy, locația reușită, participanți de viața si prietenoși, pre total un party reușit. Va pupam, cu siguranța o sa ne revedem !”

“Super locatie, super party, organizare la superlativ, organizatori super. Ne-am simțit excelent. ”

“Super locație si un party foarte reușit din toate punctele de vedere. Organizatorii atenți la detalii , muzica buna. dans si nu in ultimul rând multă acțiune in ……….. O sa revenim cu siguranța ”

“Fiind prima data cand participam la un asemenea eveniment, o consideram o petrecere reusita. Multumim organizatorilor, sunteti deosebiti!”

“Va multumim frumos pentru frumoasele momente ce ni le-ati oferit si pentru caldura cu care ne-ati primit intre voi,oameni minunati!Fiind vorba despre primul nostru party de acest tip,cu siguranta nu suntem in masura sa facem comentarii asupra organizarii insa din suflet si cu muuuulta certitudine va putem spune ca ne-am simtit minunat,fiind o reala placere sa fim inconjurati de oameni frumosi si deschisi la minte ca voi,iar asta cu siguranta spune multe despre organizarea petrecerii!Va sarutam pe fiecare in parte si cu muuult,mult drag asteptam sa ne revedem! :*”

“super party super organizatori vom reveni cu siguranta”

Ce cadou mai frumos ii poti oferi partenerei tale in Luna lui Martisor decat un week-end la un swing party? Week-end-ul 11-13 martie te asteapta cu un nou party de senzatie!

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,