Prezervativele in swing!

Posted by pisicoasa under Important on Tuesday Nov 27, 2012

Prezervativele reprezintă singura metodă de protecţie care previne într-un procent mare, transmiterea bolilor sexuale, inclusiv boli precum gonoreea, sifilisul şi HIV-SIDA, dar şi sarcinile nedorite. De obicei probabilitatea ruperii prezervativelor este foarte mică ( dar ea exista) dacă sînt utilizate corect, indiferent de materialul din care sînt realizate, dar există mereu posibilitatea aparitiei fisurilor sau a gaurilor.

Nu putine sunt cuplurile swing care folosesc preverzativ atunci cand fac swing pentru siguranta si mai ales pentru a evita alte neplaceri. Unele cupluri chiar specifica in descrierea contului dumnealor ca vor sa fie utilizat prezervativul in timpul unei partide de swing!

Tehnologia modernă permite fabricarea mai multor tipuri de prezervative, cu diverse arome sau striatii si chiar forme, dar cele mai răspîndite sînt latexul şi poliuteranul.

Prezervativele din latex pot fi utilizate doar cu lubrifianţi pe bază de apă şi nu pe bază de ulei, precum vaselina sau crema rece, pentru că acestea trec prin latex. În plus, există persoane care au reacţii alergice la acest gen de material  şi sînt nevoite să folosească prezervativele din poliuretan.

Prezervativele din poliuretan sînt confecţionate dintr-un fel de plastic, una dintre sutele molecule plastice create în ultimele decenii. Ele sînt mai subţiri în comparaţie cu prezervativele din latex, aşa că sporesc sensibilitatea, sînt mult mai plăcute la atingere pentru unii utilizatori. Sînt mai scumpe ca prezervativele din latex şi un pic mai puţin flexibile, aveţi nevoie de mai mult lubrifiant atunci cand aveti contact sexual  pentru a obţine acelaşi rezultat. Partea bună este că puteţi folosi atît lubrifianţii pe bază de apă, cît şi cei pe bază de ulei si se va mula mai bine.

Lubrifierea prezervativelor de asemenea variază în funcţie de material şi fabricant: unele prezervative nu sunt lubrifiate deloc, unele sînt lubrifiate cu o substanţă din silicon, iar altele cu lubrifiant pe bază de apă. Lubrifierea prezervativelor are ca scop rularea mai usoara a prezervativului pe organul sexual si de a fi mai usor si confortabil de utilizat. Un alt efect pozitiv este acela de a preveni ruperea sau fisurarea.

Multitudinea de arome si de forme le permite cuplurilor sa aduca un element de noutate in timpul unei partide de sex sau chiar de swing si acest lucru nu va aduce monotonia intre parteneri si va fi mai excitant!

Swing placut si hot le doreste cuplurilor hot,

Pisicoasa

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

IBIZA HOT STEAM SWING PARTY

Posted by pisicoasa under Cluburi Swing on Monday Nov 26, 2012

Seara de vineri , 23 noiembrie, a fost pe pasi de … swing!

Orasul Timisoara a gazduit o petrecere swing mult asteptata de cuplurile hot din zona Ardealului, iar organizatorii au depus toate eforturile necesare pentru ca acest party swing sa fie o reusita!

Cuplul mario&jasmin a reusit sa adune cupluri dragilor lor si sa petreaca o seara relaxanta si plina de pasiune. Locatia bine aleasa le-a permis cuplurilor participante la aceast party sa cunoasca cupluri hot, sa se distreze si sa socializeze.

Petrecerea a inceput la orele 21 si s-a terminat spre dimineata si totul a fost o reusita!

O petrecere hot, avand cupluri hot si cum numai hotswingers.org v-a obisnuit!

Pisicoasa

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Stirile cu iz de … swing!

Posted by pisicoasa under Controverse on Monday Nov 19, 2012

Stirile de la ora 19, in lupta lor de a obtine un rating cat mai mare si de a aduna cat mai multi romani in fata televizorului, devin din ce in ce mai pornografice.

Daca nu strecoara o mica stire legata de cea mai veche meserie din lume nu pot trai! Ce este mai deranjant este ca in acelasi reportaj se vorbeste si despre swing! Saptamana trecuta, spre exemplu, una din televiziunile lui Felix Motanul prezenta o stire legata de o domnisoara care isi oferea serviciile de “companie” domnilor potenti din punct de vedere financiar. Domnisoara este filmata cu camera ascunsa si primeste de la persoana aflata sub acoperire intrebarea daca a facut si swing . Aceasta raspunde cu zambetul pe buze ca a facut swing si chiar i-a placut 🙂

Tot la una din minunatele posturile ale lui Felix, cel preocupat de campania electorala, a fost invitata doamna cu tigaia Dry Cooker, si in care se plangea prezentatorului emisiunii ca artistii care au facut ceva la viata lor nu mai sunt chemati in emisiuni in schimb apar numai stiri despre swing si swingeri care doresc sa fie in prim plan.

Concluzia : romanii sunt ca telefonul fara fir, vorbesc despre swing chiar daca nu au incercat vreodata insa au impresia ca ei deja stiu ce inseamna. Nimeni nu cauta sa inteleaga ce este de faptul swing-ul dar deja ii judeca pe cei care fac swing! Uita ca , de fapt, cuplurile care fac swing nu vor iesi niciodata in evidenta si nu vor dori mediatizare !

Oare , din lipsa de stiri, reporterii nu mai pot fabrica alte stiri mai inteligente si in care sa nu aduca in discutie swing-ul ?   A face swing a ajuns acum o fita sau toti trebuie sa ne apucam de swing pentru a fi in trend ?

Pisicoasa va pupa pe toti si asteapta cu interes comentariile voastre!

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Reclamatiile si swing-ul

Posted by pisicoasa under Important on Monday Nov 12, 2012

Rubrica reclamatii de pe site-ul de swing Hotswingers.org functioneaza prin intermediul membrilor ei care contribuie la buna activitate a site-ului de swing.

In urma reclamatiilor, adminii pe baza reclamatiilor primite iau masurile ce se impun : fie marcarea acelui cont ca suspect, fie stergerea contului de pe site in functie de gravitatea situatiei.

Reclamatiile se refera la mesaje ce le puteti primi fie cu invitatii la petreceri swing ce nu sunt organizate de catre site ori alte mesaje primite de la conturi de pe site .

Cum reclamati un profil ce va deranjeaza? Intrati in profilul persoanei pe care doriti sa o reclamati , sub profilul personal al acelei persoane aveti meniul pricipal in care a treia optiune cu un rotund rosu cu o dunga alba cu textul “Reclama acest membru” dati click pe el si va apare un camp unde trebuie sa completati motivul reclamatiei dumneavoastra. Dupa ce ati finalizat reclamatia, care trebuie sa fie cat mai la obiect si clara,  dati click pe “Trimite reclamatie” .

Trimite doar informatii reale si verificabile daca doresti sa reclami acest membru. Reclamatiile care nu sunt sustinute de suficiente informatii, vor fi ignorate.

Pisicoasa

4 COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Succesul petrecerilor swing

Posted by pisicoasa under Cluburi Swing on Monday Nov 12, 2012

Swing-ul in Romania, privit inca ca o ciudatenie sau ca pe un fenomen putin accesibil multora, incepe sa prinda contur si in tara noastra.

Atat cupluri, cat si persoane singure (barbati si femei) doresc sa faca parte din aceasta comunitate si chiar sa se integreze in ea iar Hotswingers.org le primesc cu bratele deschise!

Petrecerile swing, organizate in acest moment pe site-ul de swing Hotswingers.org, sunt unele la un nivel high atat ca organizare dar si din puncte de vedere al cuplurilor participante. Atat organizatorii , prin efortul si perseverenta de care dau dovada, dar si cuplurile swing care participa la aceste party-uri swing fac din acest curent si din cluburile swing din Romania unele dintre cele mai exclusiviste locatii .

Petrecerile swing, organizate de cuplul swing Boby si Cora, sunt petrecerile cele mai asteptate si mai dorite de pe site-ul de swing Hotswingers.org : atmosfera este una de club swing, cuplurile participante sunt nu numai hot dar si puse pe distractie, conditiile de cazare sunt demne de orice locatie de 4 stele .

Succesul petrecerilor swing? Se poate rezuma la urmatoarele cuvinte : pasiune si swing!

Pisicoasa

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,