RELEASE YOUR FANTASIES (after) Party!

Posted by pisicoasa under Cluburi Swing, Important on Saturday Aug 30, 2014

Cu peste 76 de private party-uri organizate, cuplul Deep_Central_Private & Isabelle nu inceteaza sa-si uimeasca invitatii.

Foarte buni organizatori si perfectionisti din fire, acest cuplu deosebit au reusit sa mai bifeze , pe lista lor, inca un party de senzatie.

Peste 20 de cupluri au participat la un eveniment swing de senzatie care s-a desfasurat week-end-ul trecut, 22-24 August, la Brasov si care a fost un real succes asa cum stau marturie comentariile after party:

“Felicitari Robert!! La multi ani Isa! Sunteti un cuplu de exceptie! De fiecare data cand participam descoperim ca petrecerile organizate de voi devin mai rafinate, cuplurile sunt mai frumoase, tematica mai exuberanta. NU vrem sa para o lauda desarta dar meritati tot ce este mai bun din lume, voi oferind acelasi lucru tuturor ce participa la aceste party-uri. Va pupacim de va zapacim! ”

“Precum ne asteptam,ne-am simtit foarte bine pe parcursul celor 2 zile, in compania cuplurilor si a organizatorilor. Ziua ne-am bucurat de atmosfera relaxanta si prieteneasca dintre participanti iar noaptea a fost cu adevarat hot, cuplurile deschise, au creat momente de o senzualitate rafinata, care nu trebuie sa lipseasca de la un party swing reusit. Felicitari organizatorilor pentru ca oferiti ocazia cuplurilor sa participe la un astfel de party swing de calitate in Romania, intr-o locatie discreta si cu tot comfortul necesar, si ca faceti eforturi pentru ca toata lumea, fie incepatoare, fie mai experimentata, sa se simta comfortabil.Vom reveni cu siguranta! Pupici dulci si promitem sa fim mult mai hot next time. ”

“Este cel mai tare party la care am participat. Bravo organizatorilor si multe multumiri. Am intalnit cupluri sexy, atractive, si mai ales hotarate :). Ne-am simtit super si singurul regret e ca nu a durat mai mult. Cred sincer ca la petrecerile acestea TREBUIE sa participi. Kisses.”

“Evident, pe masura asteptarilor, organizatorii iti ofera toate conditiile si ambientul necesar petrecerii unor seri de swing superbe.”

“Dorim sa multumim organizatorilor pentru primirea frumoasa de care am avut parte la acest party. Desi am fost pentru prima data la un astfel de party si poate am avut putin trac ne-am simtit excelent, ne-am distrat si am cunoscut multe cupluri pe placul nostru. O sa revenim cu siguranta!”

“Un party excelent , organizare de exceptie , cupluri frumoase . Vom revenii oricand cu placere ! ”

“Inca un party reusit !!! Singurul loc unde majoritatea inteleg ceea ce inseamna swingul si bunul simt. Ca de fiecare data ne-am simtit foarte bine si vom reveni cu siguranta. Multumim organizatorilor!!!!”

“A fost un party de o energie extraordinara !!!…….o seara minunata pt toti indiferent de experientza in swing…!! recomandam cu caldura si incepatorilor !!”

Urmatorul private swing party se desfasoara in primul week-end al lunii Septembrie 2014 si se anunta unul deosebit mai ales prin surprizele pe care organizatorii le-au pregatit cuplurilor participante.

Daca v-am facut curiosi va invitam sa cititi toate detaliile in pagina petrecerii 5-7 Septembrie 2014 – MAD NIGHTS … Private-Party

Swing placut tuturor va ureaza a dvs,
Pisicoasa

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,