Swing si concurenta neloiala

Posted by pisicoasa under Uncategorized on Saturday Sep 17, 2011

Ce mai sunt dispusi oamenii sa faca pentru a-si arata adevarata lor “calitate” umana ?

Sa nu credeti ca in swing nu sunt rautati 🙂 De la a amenintari de genul ” lasa ca vezi tu ce o sa ti se intample”, la tentative de site-uri de swing, barfe, neseriozitati  si pana la a incerca sa organizezi petreceri cu tematica swing unde organizatorul isi ofera sotia pe post de aperitiv :))

Daca asta inseamna swing , prefer sa nu particip si nici sa incurajez astfel de “manifestari” unde organizatorul, caruia nici macar nu ii pasa de ce se intampla in jurul lui ofera promisiuni cu tenta sexuala in speranta ca v-a reusi sa adune un numar ok de participanti . Se merge chiar mai departe , fara ca macar sa se perceapa vreo taxa de participare (macar modica) membrilor care ii “onoreaza ” cu prezenta, spre a putea “bate concurenta”. Dand dovada de lipsa de imaginatie , se orienteaza dupa alte site-uri de swing spre a-si publica petreceri . Urmeaza discutii interminabile cu membrii pe care ii au in lista de messenger pentru a-i “corupe” si a le deturna planurile de a merge la petrecerile care se organizeaza pe alte siteuri unde totul este transparent, cu o taxa de participare de bun simt si care iti ofera seriozitate si certitudinea ca nu vor exista incidente neplacute !

Atentie! NU va incredeti in false promisiuni, fie ele si transmise prin viu grai, messenger ori via telefon ci luati decizia corecta. Nu tot ceea ce vi se si promite veti primi 🙂

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , ,

Starea poze schimbate!

Posted by pisicoasa under Important on Friday Sep 2, 2011

Starea poze schimbate se refera strict la pozele pe care le adaugi la profil .

Nu sunt acceptate pozele care contin adrese de mail, numere de telefon, ori alte date de contact. Daca ai cont de barbat singur nu ai voie sa pui poze in care apar alte persoane, de sex feminin ori masculin. Fiind cont de barbat singur sunt acceptate poze personale ( nu luate de pe internet) in care apari tu .

In ceea ce priveste contul de cuplu, un cuplu de pe un site de swing isi poate pune orice poze doreste in care apar cei doi parteneri sau dimpotriva numai partea feminina a cuplului.

Sfat! Este bine ca atunci cand schimbi pozele sa pui poze in care apar ambii parteneri . Motivul : marea majoritate a cuplurilor de pe site isi doresc sa ii cunoasca pe ambii parteneri . De asemenea, nu uita sa pui poze cat mai recente si neprelucrate in fotoshop 🙂 Nu de putine ori s-a intamplat ca un cuplu mergand la o intalnire cu un cuplu cu care considera ca ar avea puncte in comun 🙂 sa aiba “surpriza” sa nu corespunda persoanele cu pozele vizualizate in profilul de cuplu de pe site .

Atentie ! Pentru a evita sa te afli in starea suspect, nu incerca sa pui poze care nu iti apartin, poze care apartin altor cupluri, poze cu animalute, poze de tip windows, poze care contin cladiri, obiecte de arta, caricaturi, poze cu date de contact (de orice fel : e-mail, numar de telefon, idd messenger), poze in care apar si persoane de sex feminin (cand titulatul contului are cont de barbat singur) , poze in care apar alte persoane pentru care nu aveti acordul dansilor sa le puneti in profil .

In cazul in care, alegeti sa puneti poze cu fata nu uita sa contactezi un admin online pentru o validare prin webcam conform pozei din profil . Validarea se va face cu fata .

Pentru a contacta un admin online nu uita sa verifici , in partea stanga a profilului tau, optiunea Contacteaza un admin si vei fi indrumat ce sa faci pentru a avea contul activ pe site-ul de swing.

In speranta ca informatiile v-au fost de folos va pupa pe toti,

Pisicoasa

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , ,