Descrierea in swing!

Posted by pisicoasa under Important on Saturday Apr 21, 2012

Am observat ca descrierea partenerilor sau a persoanei singure care isi creaza un cont pe Hotswingers.org conteaza foarte mult !

De cele mai multe ori descrierea face mai mult decat o mie de cuvinte si pe baza acestui criteriu se stabilesc contacte si de ce nu se leaga chiar prietenii, fiind urmate de intalniri la o cafea.

Daca descrierea profilului corespunde cu realitatea si exista chiar compatibilitate se trece la o etapa mai intima si anume swing, fie ca este vorba de swing inchis, deschis sau chiar de soft swing.

Iata cateva sfaturi de urmat atunci cand ajungeti la campul descriere :

1. Posteaza o descriere unica :

NU este nevoie sa dati citate din carti sau sa scrieti descrieri in limbi straine pentru a ne arata “calitatile”. Adresati-va in limba pe care o vorbesc majoritatea cuplurilor de pe site!

2.  Adopta un  comportament cat mai aproape de realitate :

Secretul stabilirii unei intalniri si a unei cunoasteri prealabile consta in a fi tu. Nu este nevoie sa pozezi si sa afisezi un comportament care nu te reprezinta tocmai pentru a fi remarcat de un alt cuplu sau de un barbat singur ori femeie singura.

3. Exprima-te liber :

Fi deschis si spune lucrurilor pe nume . Daca iti doresti sa cunosti un alt cuplu ori o persoana singura nu fa din asta un secret. Spune clar ceea ce cauti si fi liber in exprimare!

4. Daca sunteti cuplu, atunci cand completati descrierea este bine sa va consultati si cu partenerul/partenera asupra descrierii profilului dvs .

5. Cand considerati ca este ceva nou de adaugat la descrierea dvs este bine sa o schimbati pentru a fi o descriere la momentul prezent si cei care sunt interesati de profilul dvs sa stie exact daca se incadreaza in cerintele dvs sau nu.

Sper ca aceste mici sfaturi sa va prinda bine atunci cand va creati un profil pe un site de swing,

Pisicoasa

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sex & Sexy Swing Party

Posted by pisicoasa under Important on Monday Apr 16, 2012

Cum altfel dupa Sfintele Sarbatori Pascale?

Petrecerea organizata de Boby si Cora ,  Sex and Sexy Party, se anunta incendiara . Organizata intr-un cadru intim, aceasta petrecere va reuni deopotriva erotism, ambianta primitoare si reconfortanta dar si swing.

” Este timpul pentru senzatii speciale, foarte fierbinti, intr-un cadru cu adevarat deosebit. Va asteaptam intr-o adevarata atmosfera de swingers club, sa petreceti impreuna cu noi, un weekend plin de erotism si senzualitate.  ”

Sex & Sexy Party va avea loc in week-end-ul 27-29 Aprilie si sunteti asteptati cu multa caldura!

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , ,

“Barbatii singuri exclusi din swing?”

Posted by pisicoasa under Diverse on Thursday Apr 5, 2012

Tot mai multi barbati singuri se plang ca nu sunt acceptati de catre cupluri  si ca ar trebui tratati in alt fel.

Cu toate acestea, multe profile de cupluri de pe site-ul Hotswingers.org accepta si chiar sunt curioase cum ar fi in 3, ei impreuna cu un alt barbat. Alte conturi de barbati singuri s-au transformat in cupluri ca urmare a faptului ca si-au descoperit partenera pe acest site /

Care credeti ca ar fi rezolvarea pentru aceasta problema?

Oare faptul ca 80  % dintre profilele de barbati singuri isi pun poze in care le apare barbatia sa fie o problema ? Sau poate este o chestiune de abordare ( un cuplu primeste mai multe mesaje de la acelasi barbat)  ? Credeti ca participarea la petrecerile swing si organizate pe site ar inlatura barierile si perceptia despre barbatii singuri ?

Va astept impresiile si sugestiile ,

Pisicoasa

3 COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , ,