Crazy Hot(swingers) Party , culisele unui party swing!

Posted by pisicoasa under Cluburi Swing on Monday Sep 24, 2012

Site-ul Hotswingers.org si-a obisnuit membrii cu o abordare bazata pe sinceritate si respect in cei 8 ani de cand exista .

Dupa petrecerea de 23 August organizata in Club Planters a urmat o noua petrecere de socializare cu un nume sugestiv : Crazy . Numai ca organizatorii nu si-au imaginat ca aceasta petrecere va fi Crazy in adevaratul sens al cuvantului ๐Ÿ™‚

Cu 4 saptamani inainte de petrecerea Crazy Hot(swingers) Party, ea a fost publicata pe site-ul de swing si organizatorii isi asteptau invitatii . Cu 2 saptamani inainte de petrecere, clubul Planters a inceput niste lucrari de reamenajare a clubului , insa neanuntate pentru organizatorii petrecerii din data de 21 septembrie , dar fiind asigurati ca lucrarile vor fi terminate pana la data petrecerii swing.

Cum baba frumoasa si copil cuminte nu s-auย  mai intalnit, cu 3 zile inainte de petrecere , dorind sa ne intalnim cu administratorul clubului pentru a pune la cale ultimele detalii privind petrecerea , ne trezim ca domnul nu ne raspunde la telefon ๐Ÿ™‚ Crezand ca este probabil doar o coincidenta ne vedem de treburile noastre si ne bucuram ca locurile la petrecere erau ocupate in proportie de 90 %.ย  Suntem sunati de administratorul Clubului Planters care ne anunta caย  , din pacate, petrecerea nu va mai avea loc :)) la data stabilita cu 4 saptamani inainte in clubul Planters si ne recomanda dumnealui 3 cluburi unde am putea tine petrecerea.

Vazandu-ne in postura de a pica de neseriosi si de a ne cere scuze in fata la 120 de persoane care , pe buna dreptate, isi facusera planuri pentru seara de vineri ne mobilizam si sunam cunostinte incercand sa rezolvam situatia. Cum termenul , de numai 3 zile, era foarte scurt si aproape toate cluburile pe care le cunosteam aveau deja planificate evenimente ne gandim ca trebuie sa anuntam anularea petrecerii de socializare.

Pe ultima suta de metrii, cu 2 zile inainte, am stabilit o intalnire fulger cu clubul Barocco bar si am pus in graba detaliile la punct si ne-am inteles sa organizam petrecerea din 21 septembrie . Locatia , arata foarte bine , si ne doream sa facem petrecerea aici si iata ca dorinta ni s-a implinit : Hotswingers incepea o noua colaborare cu clubul Barocco Bar.

In ziua de 21 Septembrie, la orele 21 fix am ajuns la locatia unde va avea loc petrecerea de socializare si am ramas placut impresionati de profesionalismul si intelegerea de care am avut parte din partea stuff-ului de la Barocco Bar : toata lumea ne asteptaย  pregatiti si pe pozitii ca petrecerea swing sa decurga in cele mai bune conditii si participantii la acest party sa fie pe deplin multumiti . Dj-ul nu numai ca era acolo si nu am fost nevoiti sa-l asteptam sa vina , ba mai mult muzica era deja pornita si era o atmosfera de club in adevaratul sens al cuvantului.

Am trait atatea emotii in cele 3 zile inainte de petrecere incat acest party de socializare s-a dovedit a fi crazy si la propriu si la figurat.

Ca a fost o petrecere reusita stau marturie comentariile participantilor care s-au simtit foarte bine si care au petrecut o seara hot :

” Super party. Adminiii de nota 111 . Ne-am simtit super si vom veni cu siguranta p viitor. Ne bucuram ca am cunoscut noi prieteni pe care ne-am dori sa-revedem. Kiss Geo&Ovi ”

” Pentru ceea mai buna masa rezervata pentru noi si voi (prietenii stiu )….,,vezi ultima poza din prezentarea clubului”,sa lasam gluma deoparte,un party reusit. ”

” Super party……supet locatie ”

” Super petrecere ,super locatie, felicitari organizatorilor ca au reusit sa puna totul la punct intr-un timp asa de scurt ”

” Felicitari ! O petrecere reusita din toate punctele de vedere. Oameni deosebiti , muzica buna si o atmosfera cu adevarat HOT. Nota 10 organizatorilor care au reusit sa gaseasca o locatie deosebita intr-un timp extrm de scurt. ”

” Locatie frumoasa ๐Ÿ™‚ … Nota 10 ptr Organizatori ! ”

” O petrecere f reusita cu participanti,care stiu pt ce vin la astfel de petreceri……..Felicitari organizatorilor!!!!Imi place!!! ”

” Super petrecere…super invitati si o petrecere pe cinste!!!multumim organizatorilor pt eforutul depus ”

” Nu stiu daca Barocco, este la fel de frumos ca Planters, de care am auzit numai aprecieri pozitive,insa ce conteaza ? Important este ca ati reusit sa organizati o petrecere reusita, intr-o locatie discreta si frumoasa cu participanti de nota 10. Felicitati Vali si Andreea, ca in ciuda impedimentului ivit cu putin timp inainte de petrecere, ati facut posibil – in timp record – desfasurarea evenimentului. Pe cind urmatoarea intilnire ? ”

” pt noi a fost inca o seara reusita petrecuta alaturi de oamnei dragi noua,va multumim Andreea si Valentin ca ati facut totul posibil ”

” TOP locatie! Super party! MORE!! ๐Ÿ˜‰ ”

” foarte placuti impresionati ne declaram, mai ales ca este primul party la care participam!felicitari organizatorilor pentru eforturile depuse!asteptam un altul!!!! ”

” Yeap…foarte misto treaba ๐Ÿ™‚ Un prim contact reusit, ptr mine cel putin…foarte bine ca a fost inghesuiala, cupluri de toate varstele si toate apucaturile; mai linistiti, mai zbenguiti…e greu dar se gaseste si mixul ala bun daca ne uitam bine dupa el ๐Ÿ™‚ ”

” Un party care ne-a facut sa transpiram ๐Ÿ™‚ de … emotii dar si de placere ; gasirea locatiei cu 3 zile inainte de petrecere, emotii legate de noua locatie, organizare etc dar putem rasufla usurati pentru ca a fost un succes! Numarul mare de cupluri participante la petrecere care s-au distrat pana in zori , muzica f buna, animatia si participarea clubului Barocco au facut ca seara de vineri sa fie una speciala. Va multumesc tuturor pentru spirijinul si intelegerea de care am avut parte , ca ne sunteti alaturi si pentru ca, de fiecare data, este o placere sa va revad si ca reusim sa ne distram atat de bine. Felicitari pentru participantii de la acest party care s-a dovedit Crazy :)) (Andreea) ”

” o petrecere reusita !!!!!!! super party !! va pupacim Alex&Miha ”

Totul e bine cand se termina cu bine ๐Ÿ™‚

Pisicoasa

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

SWEET HARMONY PRIVATE SWING PARTY

Posted by pisicoasa under Cluburi Swing on Tuesday Sep 11, 2012

Seria private swing party, organizate de cuplul Boby si Cora, au ajuns laย  numarul 21!

21 de petreceri swing, de calitate, exclusiviste , cu participanti pe masura care asteapta cu nerabdare petrecerea organizata de Boby si Cora.

O serie de petreceri swing de exceptie care pot concura cu orice party swing european!

” Seria HOT PRIVATE SWING din zona Brasovului, continua cu un party de senzatie. Este timpul pentru senzatii speciale, foarte fierbinti, intr-un cadru cu adevarat deosebit. Va asteaptam intr-o adevarata atmosfera de swingers club, sa petreceti impreuna cu noi, un weekend plin de erotism si senzualitate.

La acest party sunt asteptate cuplurile de swingeri cu adevarat dezinhibate, dezinvolte si nonconformiste, care stiu, pot sau vor sa incerce sa se distreze si sa petreaca un weekend swing plin de provocare, mister si senzualitate.
Tematica party-ului este reprezentata de distractia swing sub toate formele sale intr-o atmosfera de swingers club cat se poate de reala.

La Sweet Harmony Private Swing Party, Sexy Dress Code este ABSOLUT OBLIGATORIU, intrucat dorim ca imaginea de ansamblu dupa orele 22.00 atat vineri cat si sambata seara, sa fie una care inspira provocare, pasiune si erotism desavarsit.”

Locurile sunt limitate, 21, asa ca nu uita sa-ti faci din timp rezervarea!

Pisicoasa

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,