Erotic Sunshine Swing Party

Posted by pisicoasa under Cluburi Swing on Friday Mar 1, 2013

Luna martie este luna dedicata femeilor si domnii isi rasfata persoanele de sex feminin din viata lor cum stiu dumnealor mai bine.

Ce ati spune daca un cadou inedit pentru doamna ta ar fi o … invitatie la un party swing? Credem ca esti in pana de idei, mai ales ca in fiecare an ii oferi flori si cadouri, asa ca o invitatie la un party swing ar fi ceva deosebit : nou si incitant pentru ambii parteneri si veti putea iesi putin din cotidian si socializa si cu alte cupluri prezente la acest party swing.

Week-end-ul 8-10 Martie 2013 este dedicat exclusiv doamnelor si domnisoarelor!  La acest eveniment swing realizat in zona Brasovului,sunt asteptate atat cuplurile de swingeri cat si persoanele singure de sex feminin cu adevarat dezinhibate,dezinvolte si nonconformiste,care stiu,pot sau vor sa se distreze si sa petreaca un weekend swing plin de provocare ,mister si senzualitate. Un party swing ce se anunta extrem de hot mai ales pentru facilitatile si organizarea la superlativ de care cuplurile participante se bucura!

IN PREMIERA ABSOLUTA, seria NEW PRIVATE, ofera cuplurilor participante, posibilitatea de-a se distra in EROTIC PLAYROOM,special amenajata si pregatita corespunzator.  Deasemenea ,cuplurile cazate in afara locatiei in care are loc evenimentul swing,vor avea la dispozitie o camera speciala in care se vor putea pregati in detaliu pentru party.
La EROTIC SUNSHINE,vor avea acces numai cuplurile validate webcam de catre adminii siteului Hot Swingers,dar numai dupa confirmarea de luare la cunostinta a CODULUI DE CONDUITA si a DESFASURATORULUI DE PARTY.Confirmarea se face tot prin mesaj privat pe site(ex- am citit,suntem de acord si dorim sa participam in aceste conditii).

ORGANIZATORII ISI REZERVA DREPTUL DE A SELECTA PARTICIPANTII IN BAZA UNOR CRITERII FOARTE RIGUROASE SI OBIECTIVE (referinte si recomandari de la alte cupluri studiate cu maxima atentie) in conformitate cu prevederile art.22 din regulamentul www.hotswingers.org.

Art 22. Statutul de membru, VIP sau Admin al siteului HotSwingers.org cu sau fara toate validarile din partea adminilor, nu garanteaza prezenta la petrecerile organizate de HotSwingers.org sau partenerii sai. Dreptul de-a accepta sau refuza participarea oricarui membru al siteului la astfel de petreceri revine in EXCLUSIVITATE organizatorilor

PARTICIPAREA LA PARTY SI RESPECTAREA SEXY DRESS CODE NU IMPLICA SI OBLIGATIVITATEA CUPLURILOR DE A FACE SWING, puteti doar sa socializati si sa cunoasteti mai bine cuplurile participante la acest swing party si sa lasi inhibitiile la usa de la intrare!

Nu uita sa-ti surprizi in cel mai placut mod partenera si lasa-te purtat pe aripile … swing-ului!

Pisicoasa

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,