Supreme Pleasure Private (after) Party

Posted by pisicoasa under Cluburi Swing on Tuesday Dec 11, 2012

Week-end-ul 7-9 Decembrie 2012 a adus in ghetute multe surprize, erotism si un party swing de exceptie. Asa cum ne-a obisnuit, cuplul Boby/Cora au surprins din nou intr-un mod foarte placut multumind si ridicand comentariile dupa acest party swing la superlativ. Penultima petrecere a acestui an, marcat prin evenimente si petreceri swing de exceptie , a decurs in conditiile unui club swing si intr- o atmosfera swing de 5 stele :

Seria HOT PRIVATE SWING PARTY din zona Brasovului, incheie anul 2012 cu un party de exceptie. Acest party de sfarsit de an este pregatit sa va ofere,senzatii speciale,fierbinti,romantice,intr-un cadru cu adevarat deosebit.
La acest party sunt asteptate cuplurile de swingeri cu adevarat dezinhibate, dezinvolte si nonconformiste, care stiu, pot sau vor sa se distreze si sa petreaca un weekend swing plin de provocare, mister si senzualitate.
Tematica party-ului este reprezentata de distractia swing sub toate formele sale intr-o atmosfera de swingers club cat se poate de reala.

Comentariile after party nu au intarziat sa apara si sa rasplateasca eforturile cuplului swing organizator :

” o foarte buna atmosfera,felicitari organizatorului,cupluri frumoase si deosebite,a fost o petrecere reusita”

“Bine zis o atmosfera occidentala..se pare ca organizatorii Boby/Cora vor sa va faca o surpriza incepand cu luna ianuarie…dar toate la timpul lor. Multumim si noi pt tot! :*:*:*”

“la inceput am fost sceptici:::cupluri rafinate si o atmosfera occidentala:totul la superlativ;multumim organizatorului”

“o petrecere reusita din toate punctele de vedere.mai vrem:))”

Nu ramane decat sa felicitam cuplul organizator pentru suita de party-uri swing extrem de reusite si cuplurile swing participante!

Pisicoasa va pupa pe toti de la cupluri swing la barbati singuri

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Asteptarile de la un party swing!

Posted by pisicoasa under Cluburi Swing on Saturday Dec 8, 2012

Anul 2012 a fost marcat de party-uri swing pline de erotism, locatii excelent alese si participanti pe masura.

Cu cateva zile inainte de “mult mediatizat-ul” sfarsit al lumii, cu ceva experienta in organizarea de petreceri swing reusite, avand sustinerea cuplurilor swing de pe site-ul Hotswingers.org putem sa tragem o linie si sa facem o contorizare a swing activitatii : nu mai putin de 28 de petreceri swing organizate in acest an la care au participat atat cupluri swing cat si persoane singure care au avut parte de petreceri swing desfasurate in locatii de exceptie, incercand sa acoperim toate colturile tarii dar si costuri accesibile.

Ce ne-am dorit? Ca in Romania sa ai posibilitatea de a intalni persoane care au acelasi stil de viata, care nu priveste swing-ul ca pe o ciudatenie sau care vin la aceste petreceri doar din dorinta de “a face si ei ceva” . La petrecerile hot swingers , inscrierea s-a facut pe baza celor trei validari din profil (e-mail, telefon, validare prin webcam) si doar in acest fel au putut participa la aceste petreceri swing, accesul altor persoane din afara site-ului fiind strict interzisa. Organizatorii acestor petreceri si-au rezervat dreptul de a refuza participarea cuplurilor swingers care nu indeplineau conditiile de participare fapt care a dus si la multe antipatii. Cu toate acestea, atmosfera hot si swing-ul nu au lipsit iar cuplurile participante au legat prietenii si au revenit cu placere la aceste petreceri.

Ce am realizat ? Am facut cunostinta cu noi cupluri, curioase, sa afle cum este atmosfera intr-un club de swing ; am exclus persoane care organizau petreceri marca hot swingers folosindu-se de numele si reputatia site-ului Hotswingers.org si care incercau sa-si sporeasca veniturile personale invitand cuplurile swingers la petreceri asa-zise swing la care plateau o taxa de intrare; prin organizatorii petrecerilor swing amĀ  organizat cele mai hot si excitante petreceri swing si surprizele nu se vor opri nici in anul 2013!

Swing placut tuturor si va doresc sa participati la petreceri cat mai (hot) swingers!

Pisicoasa

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Supreme Pleasure private swing party

Posted by pisicoasa under Cluburi Swing on Monday Dec 3, 2012

Mos Nicolae ne aduce , in ghetute, un nou party swing, organizat de cuplul Boby si Cora.

Petrecerea swing va avea loc in week-end-ul 7-9 Decembrie si se va desfasura in zona Brasovului intr-o locatie hot!

Cuplul swing organizator vrea pe aceasta cale sa multumeasca cuplurilor swing care, si acest an, s-au distrat si au petrecut alaturi de ei intr-o maniera exclusivista si plina de erotism!

” Seria HOT PRIVATE SWING PARTY din zona Brasovului, incheie anul 2012 cu un party de exceptie. Acest party de sfarsit de an este pregatit sa va ofere,senzatii speciale,fierbinti,romantice,intr-un cadru cu adevarat deosebit.

La acest party sunt asteptate cuplurile de swingeri cu adevarat dezinhibate, dezinvolte si nonconformiste, care stiu, pot sau vor sa se distreze si sa petreaca un weekend swing plin de provocare, mister si senzualitate.

Tematica party-ului este reprezentata de distractia swing sub toate formele sale intr-o atmosfera de swingers club cat se poate de reala. ”

Organizatorii promit ca aceasta petrecere va fi una speciala , alaturi de cupluri frumoase si puse pe distractie, intr-o atmosfera de club swing si de la care nu vor lipsi surprizele.

Sa mai mentionez ca deja locurile sunt ocupate ? NU cred ca mai este nevoie, doar sa fiti inarmati cu buna dispozitie, disponibilitate de a cunoaste cupluri noi si nu uitati de sexy code dress!

Pisicoasa

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,