Asteptarile de la un party swing!

Posted by pisicoasa on Saturday Dec 8, 2012 Under Cluburi Swing

Anul 2012 a fost marcat de party-uri swing pline de erotism, locatii excelent alese si participanti pe masura.

Cu cateva zile inainte de “mult mediatizat-ul” sfarsit al lumii, cu ceva experienta in organizarea de petreceri swing reusite, avand sustinerea cuplurilor swing de pe site-ul Hotswingers.org putem sa tragem o linie si sa facem o contorizare a swing activitatii : nu mai putin de 28 de petreceri swing organizate in acest an la care au participat atat cupluri swing cat si persoane singure care au avut parte de petreceri swing desfasurate in locatii de exceptie, incercand sa acoperim toate colturile tarii dar si costuri accesibile.

Ce ne-am dorit? Ca in Romania sa ai posibilitatea de a intalni persoane care au acelasi stil de viata, care nu priveste swing-ul ca pe o ciudatenie sau care vin la aceste petreceri doar din dorinta de “a face si ei ceva” . La petrecerile hot swingers , inscrierea s-a facut pe baza celor trei validari din profil (e-mail, telefon, validare prin webcam) si doar in acest fel au putut participa la aceste petreceri swing, accesul altor persoane din afara site-ului fiind strict interzisa. Organizatorii acestor petreceri si-au rezervat dreptul de a refuza participarea cuplurilor swingers care nu indeplineau conditiile de participare fapt care a dus si la multe antipatii. Cu toate acestea, atmosfera hot si swing-ul nu au lipsit iar cuplurile participante au legat prietenii si au revenit cu placere la aceste petreceri.

Ce am realizat ? Am facut cunostinta cu noi cupluri, curioase, sa afle cum este atmosfera intr-un club de swing ; am exclus persoane care organizau petreceri marca hot swingers folosindu-se de numele si reputatia site-ului Hotswingers.org si care incercau sa-si sporeasca veniturile personale invitand cuplurile swingers la petreceri asa-zise swing la care plateau o taxa de intrare; prin organizatorii petrecerilor swing amĀ  organizat cele mai hot si excitante petreceri swing si surprizele nu se vor opri nici in anul 2013!

Swing placut tuturor si va doresc sa participati la petreceri cat mai (hot) swingers!

Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.