Forumul oficial Hotswingers.org

Posted by pisicoasa under Important on Wednesday Nov 13, 2013

Hotswingers.org tine cont de parerea utilizatorilor  lui! Site-ul de swing vine in intampinarea membrilor lui si aduce cu un element de noutate : forumul!
Rubrica Forum invita utilizatorii site-ului de swing Hotswingers.org la discutii aprinse avand ca subiect principal swing-ul dar si alte teme care privesc site-ul in mod direct.
Forum-ul s-a nascut din dorinta de a explica mai bine cuplurilor si utilizatorilor acestui site de swing in ce consta petrecerile New Private organizate de cuplul Deep_Central_Private & Isabelle. Rubrica “Totul despre New Private (intrebari si raspunsuri)” este cea mai accesata : aici cuplurile swingers adreseaza intrebari legate de petrecerile swing ce se oranizeaza pe site si primesc raspuns detaliat la intrebarea lor. Aceasta rubrica este accesata si de catre cuplurile swing care poate nu aveau curajul sa adreseze astfel de intrebari si care pot citi in detaliu posturile care sunt foarte explicite si in care aflati detaliu cu detaliu raspunsul asteptat!
Rubrica “Totul despre New Private (intrebari si raspunsuri)” nu este singura rubrica din cadrul Forumului! Aici puteti citi si va puteti informa privind “Ghidul incepatorului in swing”, “Cum va protejati de barfe in swing” sau va puteti amuza citind “Intamplari amuzante la intalnirile swing”.
Rubrica Forum se gaseste in meniul de sus intre Blog si Online. Te asteptam sa comentezi la temele deja propuse si sa propui teme noi legate de swing precum si de activitatea pe site-ul de swing Hotswingers.org!

Va doresc o activitate  cat mai intensa pe forumul Hotswingers.org,

Pisicoasa
P.S. Si am mai aflat pentru voi ca fiecare postare pe forum este rasplatita cu 10 puncte, pe care le poti folosi contactand alti utilizatori ai site-ului de swing Hotswingers.org.

Nu uita : mai multe postari pe forum, mai multe puncte in profilul tau!

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Noutatea petrecerilor Private Swing Party

Posted by pisicoasa under Cluburi Swing, Important on Wednesday Nov 13, 2013

Ca organizatorul Deep_Central_Private vine cu idei noi prin care petrecerile din seria private swing party sa fie cat mai incendiare si inovative nu mai este de mult un secret. Ajutat de frumoasa lui partenera, Isabelle, impreuna aduc un element de noutate petrecerilor swing cu care cuplurile swing participante erau obisnuite deja!
Noutatea se numeste : Before and After Party si consta in prelungirea timpului alocat petrecerii swing propriu-zise! Cine nu vrea sa prelungeasca distractia atunci cand se poate?
In afara party-ului propriu-zis de vineri-sambata, organizatorii Private Party va pun la dispozitie inca o forma incitanta de distractie si anume : before and after party.
Toti participantii la private party au posibilitatea de a prelungi distractia optand pentru una sau ambele variante de mai jos:
1. Before Party- participarea de joi (pentru cei care doresc sa se relaxeze, acomodeze, socializeze si sa se “pregateasca” pentru atmosfera incendiara a zilelor de vineri-sambata)
2. After Party – participare inclusiv duminica (pentru cei care doresc sa prelungeasca distractia cu o inca o zi, intr-o atmosfera relaxanta, total diferita de atmosfera party-ului propriu-zis)
De asemenea, la After Party, pot participa si cupluri care nu doresc sa participe la party-ul de vineri-sambata.

Daca v-am facut curiosi, dragi swingeri, nu ramane decat sa va inscrieti la petrecerile organizate de
cuplul Deep_Central_Private & Isabelle si sa va lasati prada ispitelor!

Pisicoasa

P.S. Toate rezervarile la Before and After Party se fac prin inscriere in lista de party urmata de un mesaj privat organizatorilor (admin Deep_Central_Private & Isabelle) in care specificati varianta de participare dorita.

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Erotic Lifestyle (after) Party

Posted by pisicoasa under Cluburi Swing on Wednesday Nov 13, 2013

Seria New Private Party si-a propus in week-endul 8-10 Noiembrie 2013 sa organizeze un party de exceptie : EROTIC LIFESTYLE PRIVATE PARTY! Nu numai ca si-a propus dar a si realizat, cuplul organizator Deep_Central_Private & Isabelle reusind sa se ridice la inaltimea petrecerilor swing organizate in afara Romaniei.
Cupluri swing participante la acest party au reusit sa creeze o atmosfera incendiara si sa profite de acest week-end pentru a explora erotismul si a crea o atmosfera cat mai hot cu alte cupluri swing compatibile.
Ca acest party a fost unul deosebit si incendiar stau marturie si comentariile after party, venite din partea cuplurilor swing participante si care au contribuit la crearea acestei atmosfere hot(swingers):
” Super party! Felicitari organizatorilor! Totul a fost impecabil: de la atmosfera, cazare, masa, cupluri. Intr-adevar un party adevarat!”
“totul la SUPERLATIV……GAZDE, atmosfera, cupluri participante…..un party de care ne-am dori sa avem parte in fiecare weekend”
“pentru noi…o prima experienta reusita! sigur nu va ramane si ultima:)))excelenta atmosfera! ”

Seria petrecerilor private swing party continua cu un nou eveniment swing, care se va desfasura in week-end-ul 22-24 Noiembrie 2013 : Obsession Private Party. Nu uitati sa va rezervati un loc la acest swing party mult asteptat din timp!
Swing placut va ureaza tuturor a dvs,
Pisicoasa

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,