Noutatea petrecerilor Private Swing Party

Posted by pisicoasa on Wednesday Nov 13, 2013 Under Cluburi Swing, Important

Ca organizatorul Deep_Central_Private vine cu idei noi prin care petrecerile din seria private swing party sa fie cat mai incendiare si inovative nu mai este de mult un secret. Ajutat de frumoasa lui partenera, Isabelle, impreuna aduc un element de noutate petrecerilor swing cu care cuplurile swing participante erau obisnuite deja!
Noutatea se numeste : Before and After Party si consta in prelungirea timpului alocat petrecerii swing propriu-zise! Cine nu vrea sa prelungeasca distractia atunci cand se poate?
In afara party-ului propriu-zis de vineri-sambata, organizatorii Private Party va pun la dispozitie inca o forma incitanta de distractie si anume : before and after party.
Toti participantii la private party au posibilitatea de a prelungi distractia optand pentru una sau ambele variante de mai jos:
1. Before Party- participarea de joi (pentru cei care doresc sa se relaxeze, acomodeze, socializeze si sa se “pregateasca” pentru atmosfera incendiara a zilelor de vineri-sambata)
2. After Party – participare inclusiv duminica (pentru cei care doresc sa prelungeasca distractia cu o inca o zi, intr-o atmosfera relaxanta, total diferita de atmosfera party-ului propriu-zis)
De asemenea, la After Party, pot participa si cupluri care nu doresc sa participe la party-ul de vineri-sambata.

Daca v-am facut curiosi, dragi swingeri, nu ramane decat sa va inscrieti la petrecerile organizate de
cuplul Deep_Central_Private & Isabelle si sa va lasati prada ispitelor!

Pisicoasa

P.S. Toate rezervarile la Before and After Party se fac prin inscriere in lista de party urmata de un mesaj privat organizatorilor (admin Deep_Central_Private & Isabelle) in care specificati varianta de participare dorita.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.