Bilant … swing

Posted by pisicoasa on Friday Dec 16, 2011 Under Uncategorized

Anul 2011 a fost un an incarcat , atat in evenimente cat si in swing.

Hotswingers.org nu a dezamagit nici in acest an. Facem un scurt bilant si observam ca membrii site-ului s-au bucurat atat de concursuri cu premii constand in diferite facilitati pe site (puncte, abonamente V.I.P.) dar si premii constand in lenjerie intima, acces gratuit la petrecerile organizate de catre site, premii surpriza.

Nu au lipsit nici petrecerile swing ori cu tematica ( vezi Party Martisor – Bucuresti, Party Moldova – Durau, Halloween Party – Predeal, Elegance and Sensuality Party – Brasov, Party Ardeal – Cluj -Napoca) in total peste 17 petreceri swing organizate in toata tara. In ultima luna fiind nu mai putin de 5 astfel de petreceri si luna inca nu s-a incheiat.

Prin intermediul organizatorilor si a membrilor am strabatut tara in cautarea unui party swing care sa merite si sa ne ramana in minte.

Chat-ul Hotswingers.org si-a schimbat si el hainutele , reusind sa oferim o calitate mult mai buna membrilor nostri si la un pret redus, care sa mearga cat mai bine, sa puteti oferi webcam doar utilizatorilor pe care dvs ii doriti si chiar sa va creati camere private in care sa stati la povesti si sa va bucurati de fantezii impreuna.

Nici rubrica SMS de pe site nu a fost uitata : aici ne-am bucurat, poate ne-am certat , ori poate am intrat in polemici insa intotdeauna am stiut sa facem haz de necaz si sa uitam incidentele inerente pe un site de swing.

Rubrica Contacteaza un admin a fost cea mai vizitata rubrica . Adminii au fost acolo atunci cand ati avut nevoie si v-au lamurit in asa fel incat dvs sa nu plecati cu o problema nerezolvata si sa fiti activati din starea poze schimbate, date schimbate ori inscriere in cel mai scurt timp.

Nici rubrica “Reclamatii” nu a scapat nebagata in seama. Fiecare solicitare si reclamatie a dvs nu a ramas nerezolvata si am tinut cont intotdeauna de sfaturile si problemele cu care va intampinati .

Incheiem anul 2011 cu un gand bun, o urare din suflet de “La multi ani” si tinem sa le multumim membrilor, colaboratorilor si adminilor pentru ca impreuna formam site-ul  HotSwingers.org . Fiecare idee noua, schimbare in bine a site-ului de swing Hotswingers .org se datoreaza dvs si tinem sa va multumim atat pentru anul 2011 cat si pentru anii ce vor urma.

Va dorim ca anul acesta sa va aduca multa pace sufleteasca, caldura in suflet , experiente swing de neuitat si impreuna sa trecem peste polemici. Sa avem in vedere de ce suntem pe acest site : sa facem swing ! si  sa nu credeti ca atunci cand adminii va trimit un mesaj “contul dvs este suspect” inseamna ca au ceva personal cu dvs 🙂

La multi ani Hotswingers.org si tuturor utilizatorilor hotswingers.org

Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.