Swing en vogue!

Posted by pisicoasa on Friday Jul 1, 2011 Under Uncategorized

A face sau a nu face swing! Asta este intrebarea 🙂

Recent am asistat fara sa vreau la o discutie intre doua prietene : una ii povestea celeilalte ca si-a facut un cont pe un site de socializare swing si ca a citit ea un comment pe un blog de profil (tocmai pe acest blog) cum ca si persoanele singure fac swing.

Acuma ce puteam sa fac ? Sa asist in continuare la discutie sau sa o lamuresc? Spiritul civic nu m-a lasat sa rabd si am lamurit-o pe doamna , cat de bine m-am priceput, cum ca swing-ul este diferit de 3some. Swing se face doar intre cupluri , care nu trebuie sa fie neaparat casatorite insa sa aiba o relatie solida , atat in viata de zi de zi si in pat.

Swing-ul apare din dorinta de a experimenta ceva nou, de a simti acel fior si excitare la ideea de nou. Cuplurile care fac swing sunt persoane dezinhibate care isi doresc o schimbare in viata dansilor de cuplu, si care au unele asteptari de la cuplul alaturi de care fac swing : sa existe acea stare de excitare si care sa se ridice la pretentiile si asteptarile lor, in care sa se regaseasca si sa se simta bine impreuna in 4!

Deosebit de important in swing este sa nu te apuci de swing daca nu simti acest lucru. Swing-ul poate fi si o experienta foarte placuta de care sa iti amintesti cu placere peste un anumit timp si sa stabilesti prietenii alaturi de cuplurile cu care te-ai intalnit, insa ca orice experienta poate fi si neplacuta daca nu esti pregatit , atat tu cat si partenerul tau .

Cel mai bine ar fi ca prima experienta swing sa se desfasoare intr-un cadru intim si familiar cuplului, posibil si la o petrecere swing unde cuplurile participante sunt familiare atat cu acest stil de viata si  va pot da si unele sfaturi astfel incat prima experienta swing sa se transforme intr-o experienta de neuitat.

Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.