Intamplari “Amuzante”

Posted by admin on Sunday Jan 31, 2010 Under Amuzament

Incep acest post pentru a realiza o mica arhiva de intamplari amuzante din swing.
Si bineinteles, am si eu o astfel de intamplare de povestit. Nu stiu daca se poate incadra la swing, dar ma rog, mie mi s-a parut amuzanta.

In urma cu ceva vreme, mai pe la inceputul siteului (hs), am primit o invitatie in legatura cu vanzarea / cumpararea unui site de la o doamna prezenta pe hotswingers. Fireste, m-am dus sa vad despre ce e vorba, sa discutam detaliile, pretul.. etc.

Cand am ajuns, doamna respectiva era imbracata destul de sumar, si mi-a zis ca de fapt, ea stie cat de mult vreau eu sa incep sa fac swing, si s-a gandit sa-mi ofere aceasta posibilitate. In acel moment, din baie a iesit un domn, doar cu prosopul pe el, si am inteles ca daca as vrea, as putea face un “treesome” impreuna cu el si cu doamna in cauza.

Le-am multumit frumos si m-am retras. Swing cu fortza ? :)) Nu se poate.

12 Responses to “Intamplari “Amuzante””

 1. om_sucit_dedor Says:
  avatar

  Cum da norocul peste unii!!! Si ei dau cu piciorul!!! Hheheheheehh!!! Si eu sigur faceam la fel!!!


 2. amsw2008 Says:
  avatar

  Noi te credem pe cuvant o_s_d……


 3. karmacoma Says:
  avatar

  O intamplare amuzanta petrecuta pe HS fu ca m-am maritat. Si ce-am mai ras si cata treaba aveam (loc de emoticon cu un galbejit cu gura linie)


 4. damian Says:
  avatar

  Ioh am una si mai amuzanta…era cat pe ce, sa o iau in gura de la o curvistina.
  Noroc, ca am fost in ceasul al bun si m-am trezit din coshmareala.
  Viata este interesanta !


 5. frumosu Says:
  avatar

  Apropo de “ce-am mai ras si aveam atata treaba” , “i got robbed” (suna mai bine englezismele, nu ma fac atat de prost pe cat sunt) de catre o “tipa” de pe HS.


 6. frumosu Says:
  avatar

  @ karmacoma – nu vrei sa “te amuzi” din nou pe HS? ;;)


 7. damian Says:
  avatar

  Valeu da ce amuzanti sunt pe HS iti poti da rezidentiatul in psianaliza…da nu ai Freudiana !


 8. crisssdemi Says:
  avatar

  amuzanta treaba a fost cand un tip (nu dau nume)la un chef unde participa o fetica singurica ..dormind el asa obosit a simtit cum ii fuge bratara de pe mana si mai comic a fost graba ce o prinsese pe domnisoara dintr-o data oricum cu atat a ramas ca asa se zice pe ce vine pe aia se duce


 9. karmacoma Says:
  avatar

  crissdemmi, era o petrecere swing?


 10. crisssdemi Says:
  avatar

  DA KARMACOMA


 11. bogdanbh Says:
  avatar

  O chestie amuzanta a fost ca un prieten a cunoscut o tipa pe un site de profil , au vb ceva si apoi a cerut-o de nevasta . Cind s-au intilnit sa dovedit ca ea arata cu totul altfel decit in pozele prezentate .


 12. cplu40vest Says:
  avatar

  cea mai amuzanta chestie a patit o o prietena buna.a dat peste unul care era parca copie perfecta a unui film american.cand l a vazut si a spus ca va avea parte de o actiune super.cand respectivul s a dezbracat a apucat o plansul.(oare de ce?)si dupa ce a terminat cu plansul a apucat o rasul.ca doar ce i a mai ramas.dupa cum v am spus exact ca un film american


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Our organization was founded by mystic David Hoffmeister, whose teachings and practical demonstration of a life devoted to forgiveness are an inspiration to all. We hope that you enjoy a course in miracles Spain , the purpose of which is to extend the message of truth and bless all those who come upon it.