Hot pozitii de incercat in swing

Posted by pisicoasa on Thursday Jun 23, 2011 Under Diverse

Aceste pozitii sexuale sunt eficiente atat in intimitatea cuplului cat si in swing. Sunt usor de pus in aplicare, sunt hot si puteti ajunge foarte usor la placere si mai ales la orgasm in acelasi timp.

Countertop: sex pe masa din bucatarie. Jucati un joc erotic si lasati-va purtati in “bucataria” desfatarii simturilor. Cine spune ca bucataria nu poate si un loc nemaipomenit de potrivit pentru o partida hot ?

Doggy Style: femeia sta in genunchi , cu mainile pe pat siĀ  cu spatele la partener, iar el o penetreaza din spate. Partenera poate sta si in lateralĀ  si penetrarea se face tot din spate . Aceasta pozitie este deosebit de importanta pentru ca parteenrul tau poate vedea atat pasarica cat si funduletul. In unele situatii, in aceasta pozitie se poate face si double penetration (in pasarica si in anus) creand mai multasatisfactie sexuala. Este deosebit de excitanta si pentru partenerul tau care se poate bucura de o imagine deosebit de excitanta atat vizual cat si penetrant.

Wrap Around: femeia sta pe spate, partenerul o penetreaza si ea isi incolaceste picioarele in jurul lui pentru a simti o penetrare mai adanca. Picioarele pot fi puse fie pe pieptul partenerului usor indoite ori incolacite de gatul lui. In aceasta pozitie , femeia este cea care dirijeaza si gideaza partenerul spre punctul g.

Poala: femeia sta in poala partenerului. Partenerul sta pe scaun sau pe pat, in fund, iar ea sta deasupra lui fixandu-se adanc in poala lui. Este interesanta pozitia pentru ca cei doi parteneri isi pot transmite vizual emotiile si trairile si se pot privi in ochi.

Split Level: barbatul sta deasupra, cu picioarele departate. Ea este dedesupt si se bucura de toata atentia oferita de partener.

Fireside: femeia sta in fotoliu, isi prinde partenerul cu picioarele, in timp ce el ingenunchiaza pe podea, in fata ei. Este ideala aceasta pozitie pentru oral. Partenera ta se va bucura de un desfat deosebit. Este excitanta ideea de a-ti vedea partenerul ingenunchiat

Futon: femeia sta pe spate pe marginea unei mese sau pat si isi departeaza picioarele. Barbatul ingenunchiaza si o penetreaza in timp ce ii tine picioarele pe umerii sai. Este o pozitie ce permite penetrarea la un unghi perfect de 45 de grade.

Inot: barbatul sta pe spate si isi departeaza picioarele. Femeia se asaza deasupra lui, cu picioarele ei peste ale lui. Ea controleaza miscarile. Este sinoniam cu pozitia she is in top!

Emergency femeia isi departeaza picioarele in timp ce barbatul o penetreaza din spate, iar ea se tine de spatarul unui scaun sau de marginea patului. Este foarte excitanta mai ales ca barbatul detine controlul si poate impinge si te poate excita cu miscarile lui.

Head to your Toe: barbatul sta pe spate, cu picioarele departate in timp ce isi penetreaza partenera, care la randul ei sta pe spate cu picioarele inspre el. Femeia detine controlul si este cea care isi comanda partenerul.

In speranta ca veti pune in aplicare sfaturile noastre va astept cu impresii

Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.