Preludiul si importanta sa intr-o relatie

Posted by pisicoasa on Saturday Dec 11, 2010 Under Uncategorized

Dupa o anumita perioada de convietuit impreuna cu partenerul de viata ne dam seama ca lipseste ceva : fie el nu mai remarca ca ti-ai cumparat o lenjerie noua sau poate ea nu a observat ca te-ai barbierit proaspat pentru ea ? Parca aceasta raceala intre parteneri se resimte si in pat dar si la nivel psihic .

Si atunci ce ar fi de facut in aceasta situatie ? Ce putem face pentru a-i distrage partenerului nostru de viata atentia de la grijile cotidiene si stress ? Trebuie sa recunoastem ca nu putine sunt femeile care resimt ” indiferenta ” partenerului dupa momentul ejacularii , atunci cand el ar trebui sa o ia in brate si sa o alinte , sa-i sopteasca la ureche cat de minunata a fost si cand de mult o iubeste 🙂

Preludiul trebuie sa devina pentru ambii parteneri cel mai important moment si singura prioritate in acel moment  va deveni dezmierdarea si alintarea persoanei iubite. Traiti momentul preludiului intens si amintiti-va cum a fost prima oara cand ati facut-o  si aveai acele miscari timide de a nu cumva printr-un gest nesocotit sa o ranesti. Joaca-te cu ea suav si dezmiarda-i fiecare centimetru al corpului ei . Fii creativ si nu te sfii sa ii faci un oral pe care sa nu il uite prea curand . Femeile nu cer prea mult in comparatie cu cat ofera si se implica intr-o relatie trup si suflet  si nu-si doresc decat atentia voastra. Concentrati-va intreaga atentie asupra ei si nu va mai ganditi la alte lucruri care nu prezinta atata importanta in acele momente. Micile probleme mai pot astepta si pentru ca preludiul sa fie un real succes nu uitati sa inchideti telefonul, copiilor sa le dati liber in aceasta seara , o sticla de vin rosu si o muzica relaxanta . Si nu uita de un buchet de flori care te vor transforma intr-un iubit perfect. Un sms incitant prin care o inviti la voi in dormitor ii va starni curiozitatea si de ce nu vei reusi sa-i faci o surpriza cat mai placuta!

Nici doamnele nu ar trebui sa neglijeze aspectul preludiului si sa-si surprinda partenerul intr-un mod placut, care sa-l faca sa-si reaminteasca ca pasiunea si mai ales sentimentele pentru el nu dispar peste noapte . Nu uita sa-l tratezi intotdeauna ca pe un mic rasfatat si aminteste-i ca orice defect al lui se transforma intr-o calitate pentru tine. Nu il respinge si incerca sa fii aceeasi femeie de care s-a indragostit si alaturi de care isi doreste sa ramana intreaga viata.

Acestea fiind spuse astept cu interes parerile voastre

Pisicoasa

YouTube Preview Image

One Response to “Preludiul si importanta sa intr-o relatie”

  1. grafenberg Says:
    avatar

    Odata pornit articolul de mai sus de la convietuire, as atrage atentia semenilor mei la un amanunt important, deseori uitat de domnii: Preludiul nu incepe in pat, sau cu paharul de vin/sampanie, ci dimineata, cand duci jos gunoiul, o ajuti in timpul zilei, o faci sa simta atentia ta toata ziua, sa aiba timp pentru ea insasi pe langa (sau chiar in loc de) spalat/calcat/cumparat/gatit, si numai atunci urmeaza partea cu florile si atmosfera… 🙂


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.