Sexul anal – pro si contra ?

Posted by pisicoasa on Monday Nov 22, 2010 Under Uncategorized

Intr-o lume in continua miscare si schimbare, viata sexuala a partenerilor mai trebuie condimentata cu picanterii. Sexul anal poate fi considerat o picanterie

Considerat o noua moda a secolului XXI, sexul anal castiga teren si nu putini sunt barbatii care isi doresc sa penetreze anusul partenerei lor.

Fie ca este vorba de a patrunde in funduletul ei cu un deget, cu o jucarie pe care amandoi o indragiti sau chiar cu penisul, sexul anal trebuie sa duca la excitarea ambilor parteneri si sa fie placut pentru amandoi. Nu putine sunt doamnele care resping aceasta idee nu pentru ca nu le-ar excita si pe ele ideea ci pentru ca pur si simplu nu pot trece peste anumite limite . Durerea resimtita prima oara si faptul ca de multe ori nu constientizam ca difera de la caz la caz, de la femeie la femeie, ii pot creea partenerei tale acea frica care va constitui un obstacol pentru amandoi cand vorbim despre acest subiect.

Cateva sfaturi :

1. Discutati inainte despre acest subiect. Nu vrei sa faci nimic din ceea ce ii poate creea ei o senzatie de nesiguranta . Impartaseste-i fantezia ta si explica-i ca nu are de ce sa se teama pentru ca vei avea grija sa ii placa.

2. Anusul, spre deosebire de vagin, nu este lubrifiat in mod natural. Utilizarea unui lubrifiant este absolut indispensabila mai ales prima oara .

3. Pregateste-o psihic pentru aceasta noua experienta si ofera-i siguranta ca nimic rau nu i se poate intampla mai ales ca tu esti cavalerul ei nu ?

4. Inainte de a incepe sa va jucati cel mai bine este sa fie foarte excitata si curata . Nu v-a resimti aceeasi placere si nici pentru tine nu va fi foarte placut daca funduletul este murdar

5. Fa ceva nou de aceasta data, aseaz-o confortabil pe burtica si baga-te cu capul intre picioarele ei in asa fel incat sa poti sa-i dai limbute atat pe pasarica dar si pe fundulet . Placerea resimtita o va excita si vei putea chiar sa o lingi si mai adanc in fundulet.

6. Incearca la inceput sa introduci doar un deget in asa fel incat sa nu fie brutal si vorbeste-i despre cat de mult te incanta si te excita ideea ca ea este femeia ta si te face sa fi cel mai fericit barbat stiind ca funduletul ei este penetrat

7. Daca ea este indeajuns de excitata si de larga poti incerca sa mergi mai departe de aceasta data folosind o jucarie pe care sa o introduci incet in fundulet . Fi atent sa nu o doara si controleaza-ti miscarile in asa fel incat ea sa aiba impresia ca de fapt aceasta jucarie esteĀ  penisul tau.

8. Nu uita ca de succesul acestei prime experiente tine totul in a-i schimba ideea despre sexul anal.

9. Daca toti acesti pasi au fost indepliniti cu succes si partenera ta este de acord va veni si momentul mult asteptat in care iti vei putea “infinge” penisul in funduletul ei . Nu uita ca trebuie sa ai grija pentru ca totul sa iasa foarte bine.

In speranta ca veti tine cont de sfaturile mele va astept cu opinii si va pupa pe toti

Pisicoasa

YouTube Preview Image

2 Responses to “Sexul anal – pro si contra ?”

  1. loveme Says:
    avatar

    Buna , nu prea mai exista postari pe acest site ! Stau de ceva vreme si tot trag cu ochiul , tot astept.In fine noroc cu Pisicoasa , care este f activa.Foarte deschisa si dezinhibata , de multe ori ma intreb daca nu este de fapt barbat.
    Vad ca nimeni , nu ataca subiectul postat, mentalitatea romaneasca cred , de a nu recunoste, ca pe toti deopotriva , femei si barbati ne incinta , gindul de a face sex anal sau ma rog de a incerca macar.
    Daca la inceputul relatiei cu partenera mea iubita , practic nici nu putea fi vorba de asa ceva , funduletul fiind tabu , cu timpul , poate nevoia de a mai condimenta cu ceva viata sexuala ca sa o citez pe Pisicoasa , am incercat , si am reusit sa avem experinte foarte placute.
    Am fost incintat si fericit cind partenera mea a avut orgasm de citeva ori , cind am finalizat cu cite un sex anal.
    Nu stiu daca din bun simt , sau din instinct , practic am urmat toate sfaturile date de Pisicoasa,pot sa va spun ca nu am facuto doar ca sa o “bifam” si pe asta ,dar si din foarte multa curiozitate , pe linga nevoia de ceva nou ,excitant.
    Va sfatuiesc sa exploatati si chiar sa dezvoltati la partenerul vostru aceasta latura: “curiozitatea”
    Discutiile si comentariile despre sexul anal cind va uitati la cite un film xxx iarasi sunt foarte bine venite cred.
    Nu cred ca trebuie exagerat cu sexul anal , chiar daca el a fost acceptat de catre partenera.Nu intodeauna exista dispozitie sau forma fizica pentru asa ceva. Nu uitati bancul cu sotia lui Bula , care la maortea lui Bula exasperata de cit sex anal a indurat de la el, i-a taiat p… si i-a infipt-o in cur… na sa ai parte si tu de sex anal vesnic !
    Barbatii cu siguranta , isi doresc sa experimemteze , si recunosc asta , femeile cred ca au mai mult fantezii legate de sexul anal si rareori gasesc un partener in care sa aiba destula incredere, incit sa experimenteze macar.Deci iata alt element de care aveti nevoie sau pe care trebuie sa-l dezvoltati ca sa ajungeti la un experiment reusit.
    In fine , cred ca am depasit masura , sa mai dezvolte si altii va rog !
    la revedere !


  2. pisicoasa Says:
    avatar

    Loveme ai dezvoltat foarte bine subiectul si tin sa te felicit. Sexul anal trebuie privit ca pe un aperitiv, o trufanda nu toata ziua buna ziua treci doggy si hai sa ti-o infing pentru ca nu este deloc asa. Sexul anal atat la femei cat si la barbati (la cei care il tolereaza) trebuie facut cu pasiune si mai ales cu multa grija


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.