Dragoste la prima vedere in swing ???

Posted by pisicoasa on Monday Nov 1, 2010 Under Uncategorized

Fie ca esti absorbit de privirea ei de pisica sau esti sagetat de atractia fizica pe care o resimti pentru prima oara intre voi exista dragoste la prima vedere!

Sub orice forma s-ar regasi ea si indiferent de ce nationalitate sau stare sociala ocupi sageata lui Cupidon te va lovi la inimioara atunci cand te astepti mai putin .

Dragostea la prima vedere depaseste logica, ratiunea si nu poate fi controlata. Simti ca nu mai esti tu insati. Ai impresia ca il cunosti de-o viata, iar soarta v-a pus fata in fata in jocul dragostei. In fata acestei magii, cum ar putea un sceptic sa creada?

Si totusi dragostea la prima vedere exista. Unii o pun pe seama hormonilor sau a campurilor bio-magnetice care ne invaluie pe fiecare. Altii cred ca este scris in stele sa ne indragostim subit si irevocabil de cineva. Ai vrea sa te opui acestor sentimente care te incearca si cu toate acestea esti facut ko in fata ei ?? Sa fie oare dragostea bat-o vina ??

Intrebarea mea este urmatoarea : poate exista si dragoste la prima vedere in swing? Vi s-a intamplat vreodata sa va intalniti cu un cuplu/persoana singura pentru prima oara in viata dvs si sa simtiti ca pur si simplu sunteti fascinat de el/ea?

Pisicoasa

YouTube Preview Image

11 Responses to “Dragoste la prima vedere in swing ???”

  1. NoidoiVoi Says:
    avatar

    Interesant articolul mai Miau-Miau….dar tu char te astepti sa fie postate comment-uri aici? :))…chiar suntem curiosi daca recunoaste cineva 😛


  2. pisicoasa Says:
    avatar

    De ce sa nu recunoasca mai NoiDoiVoi?? Mie daca mi s-ar intampla acest lucru as recunoaste 🙂


  3. NoidoiVoi Says:
    avatar

    Ehe mai pis-pis, din pc tau de vedere ar fi usor sa recunosti ca esti singurica in treaba asta…dar un cuplu ar putea recunoaste la fel de usor ?!…nu si-ar da “foc la valiza”?:))


  4. pisicoasa Says:
    avatar

    Dar swingul nu se bazeaza pe sentimente, atractie reciproca intre parteneri si flacara aceea?? De ce sa-si dea foc la valiza cand foarte bine pot continua prietenia si swingul?? Sau poate sunt eu mult prea open minded in gandire si am capacitatea de a-mi asuma raspunderea pentru ceea ce simt si fac ??


  5. NoidoiVoi Says:
    avatar

    Una-i una doua-s doua…Noi vedem swing-ul swing si dragostea dragoste…nu prea se intersecteaza una cu alta (repet..parerea noastra) Este adevarat ca trebuie sa existe si o anumita scanteie, atractie, dar departe-i pana la adevarata dragoste!


  6. McLeons Says:
    avatar

    Si eu sunt de parere ca swingul e o activitate strict sexuala..deci implicarea sentimentala este exclusa la oameni cu scaun la cap si care se iubesc cu adevarat si care iau swingul ca si divertisment..
    Nu spun ca nu-i posibil dar in acest caz,cel care simte mai mult decat acei “fluturasi in stomac”,de bun simt este sa treaca sub tacere faptul si sa se tina departe de acel/acea partener/a care l-a/a marcat/o.Dar eu cred ca doar acele cupluri pt care swingul este o “terapie de cuplu” pot avea asemenea experiente..adica acele cupluri care fac sw pt ca nu mai exista atractie intre ei si acele cupluri care fac sw doar pt a foote ceva in afara patului conjugal(adica cu oricine si oriunde).
    Mai este si partenerul/a care genereaza sentimente..daca e cu bun simt si-si da seama ca cineva trece bariera swingului si intra pe taramul sentimentelor,ar fi normal sa nu dea apa la moara si sa fie rezervat..In concluzie,pt a aparea sentimente si sa degenereze in altfel de relatie,trebuie intruniti mai multi factori..Dar e o vb “cand isi baga draq coada!… ” 😛


  7. pisicoasa Says:
    avatar

    Exact asta incercam si eu sa aflu Mc 🙂 si daca persoana din cuplu care ar simti acesta lucru fie ea masculul sau femela cuplului ar fi in stare sa recunoasca acest lucru . Ar merge mai departe sau pur si simplu s-ar desparti de persoana care ii este partener (a) de swing si de viata pentru a “musca” din placerea unei noi relatii ?


  8. NoidoiVoi Says:
    avatar

    Noi zicem ca depinde de caracterul fiecaruia,daca ar merge mai departe sau nu…insa o nenorocire ca asta se poate intampla oricui fie swinger sau cuplu arhaic.Ispitele sentimentale nu au ce cauta intr-un cuplu puternic legat de sentimentul acela nobil numit Dragoste. Ispitele sexuale in acceptiunea noastra a swingerilor sunt un lucru foarte normal. Deci sfatul nostru pt toti swingerii si pt persoanele singure care se intalnesc cu swingeri este sa se “indragosteasca” doar cu trupul nu si cu inima.
    http://happyhour.protv.ro/video-swinger-dau-nevasta-la-schimb/33125 (poate inveti cate ceva din acest interviu)


  9. pisicoasa Says:
    avatar

    NoiDoiVoi era o discutie nu ca as vrea sa invat ceva din asta .
    Doar va intrebam pe voi care sunteti mai “initiati” decat mine 🙂 pentru ca eu fiind pisicoasa singura nu se poate numi swing ceea ce fac eu ci treesome :))


  10. scarpe diem Says:
    avatar

    Hop top si eu pe aici! In primul rand ca dragostea la prima vedere e una si fascinatia e cu totul altceva! Apoi, clar ca este dragoste la prima vedere, ca doar nu degeaba ne folosim 8-9% din chestia aia de pe umeri si restul habar nu avem ce si cum functioneaza. Numai ca swingul si dragostea la prima vedere sunt doua chestii care absolut nu incap in aceeasi teaca. Deja alunecam spre siropeluri de Acasa TV….ori swing ori siropeluri….ori hormoni, fascinatie, dorinta, pasiune, curiozitate, picanterii ori siropeluri, diabet, Acasa TV, dragoste la prima vedere. Daca simti dragoste la prima vedere in swing, las-o balta de swing. Fugi cat te tin picioarele. Nu de alta, dar mi se pare penibil sa te indragostesti de sotia LUI, femeie alaturi de care, impreuna cu EL, ai fost in pat…..Sau de o EA care nu cauta dulcegarii ci cu totul altceva. Dar in viata totul e posibil….
    PS: A nu se intelege ca desfiintez postul sau autorul lui. Catusi de putin…E pur si simplu o aberatie pe tema data!


  11. pisicoasa Says:
    avatar

    Scarpe diem daca nu ai citit cum trebuie articolul inseamna ca erai prea atent la Acasa Tv pentru a intelege ce am vrut eu sa evidentiez. Intrebarea era daca poate exista si dragoste la prima vedere in swing! Nu te-am intrebat daca articolul este sau nu o aberatie


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.