Swing sau Gang-bang ?

Posted by admin on Tuesday Jun 22, 2010 Under Controverse

Discutand cu diverse persoane pe mess, am dat peste un topic interesant, si fireste, m-am gandit sa-l postez pe blog.
Se pare ca unele cupluri, confunda swingul cu “gang-bang-ul”, cel putin in ceea ce priveste petrecerile private. Credeti ca exista o deosebire semnificativa, sau in mare masura aceste lucruri se suprapun, pe ici pe colo, prin punctele esentiale ?

La swing nu cred ca mai este cazul sa dam o definitie, cat despre gang-bang, pentru cine nu stie ;), se poate spune ca este un gen de sex in grup cu o singura dama si foarte multi barbati.

As dori sa intreb pe aceasta cale, daca un cuplu de swingeri seriosi, ar merge la genul asta de party, si in plus, sa mai si plateasca accesul. ?

6 Responses to “Swing sau Gang-bang ?”

  1. cherry Says:
    avatar

    no way!!!
    Intr-un fel percepem sensul de party swing organizat “pe fata” de site si intr-altul adunaturile de genul unde nu cred ca ne-am simti in siguranta…ata fizica cat si psihica…


  2. joker2007 Says:
    avatar

    O deosebire sigur exista dar cred ca totul tine de acceptiunea fiecarui cuplu.Daca vrei sa mergi la astfel de partyuri tine doar de vointa ta.


  3. backside Says:
    avatar

    Swingeri seriosi? Cat de seriosi? 😛
    Eu cred ca depinde de fanteziile fiecaruia. Daca ea vrea sa experimenteze masculinitatea


  4. backside Says:
    avatar

    Daca ea vrea sa experimenteze masculinitatea la duzina, iar el vrea sa impartaseasca astfel de momente cu sotia, de ce nu?


  5. fermecatul Says:
    avatar

    Cine nu poate face diderentza intre party swing si party gang bang…e cazut in freza sa spun asa frumos….adevarul e ca dupa stintza mea acum o saptamina a fost un party gang bang si pot spune ca au fost multe cupluri deci depinde de fanteziile erotice ale fiecarui cuplu sau persoana singura.


  6. caiidemare Says:
    avatar

    cum de nu,am merge cu mare placere,insa asa cum este formulata intrebarea este total gresita,nu am intalnit niciodata in viata o petrecere de acest gen unde cpl sau femeia sa plateasca,cred ca sunteti informati gresit,,cat despre [ chestia ] cu seriosi,,,stimabililor ,,,,ce doriti sa spuneti?


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.