Vibratorul sau barbatul?

Posted by pisicoasa on Thursday Jun 3, 2010 Under Uncategorized

Este cunoscut faptul ca foarte multe femei apeleaza la un vibrator pentru a-si produce placere. Pana si producatorii de vibratoare au evoluat de la acele imense “scule” de 25 cm pana la vibratoare cu adevarat delicate incat ti-e foarte greu sa-ti dai seama daca este doar o masinarie care-ti induce placerea sau este chiar partenerul tau.

Foarte multe femei (cam  20/30 %) au orgasm vaginal insa este destul de greu si de incomod sa-i produci partenerei tale orgasm doar prin penetrare vaginala, fara stimulare simultana a clitorisului.  Cea mai buna solutie este ca unul dintre voi sa foloseasca vibratorul pe clitorisul partenerei. In acest fel partenera va  beneficia de un orgasm cu o dubla intensitate : atat fizica cat si psihica.

Insa atunci cand folosirea vibratorului devine obisnuinta, iar orgasmul produs prin aceasta modalitate se transforma intr-o placere mai intensa decat atunci cand ai contact sexual cu partenerul tau va interveni si raceala fata de el  iar viata voastra sexuala va avea de suferit.

Intrebarea mea pentru voi : Credeti ca vibratorul castiga mai mult teren in jocul sexual simtind mai multa placere partenera voastra decat ca atunci cand aveti contact sexual cu ea ?

Aceeasi pisicoasa curioasa

3 Responses to “Vibratorul sau barbatul?”

  1. cherry Says:
    avatar

    O jucarie nu va putea niciodata sa-ti induca excitatia psihica la fel ca o persoana. Atingerile, zgomotele, priviri, etc., astea-s nepretuite si cred ca mai mult de cat teren au acum jucariile erotice nu vor avea nici in viitor…. Daca ar fi sufic.numai jucarii nu ar exista sw, oamenii nu ar dori sa mai interactioneze pe acest plan. Chiar si la vizionarea unui material erotic de ex…pe mine ma excita ce-si fac protagonistii intre ei si nu daca vad o pers.singura cu o jucarie….Intr-adevar e relativ asta, gusturile-s impartite…. 🙂 E doar opinia mea.


  2. joker2007 Says:
    avatar

    Am pus si eu aceasta intrebare unei tipe si raspunsul a fost ca nu, nici un vibrator nu poate sa inlocuiasca organul sexual.Altfel simti, alta e intensitatea orgasmului.


  3. backside Says:
    avatar

    “orgasmul produs prin aceasta modalitate se transforma intr-o placere mai intensa decat atunci cand ai contact sexual cu partenerul tau”. Vad ca pretuiesti vibratorul, iar eu, ca barbat, nu te pot contrazice. Totusi, incerc sa vad situatia din perspectiva barbatului care foloseste un flashlight de calitate (flashlight = replica a pasaricii confectionata dintr-un cauciuc care imita pielea umana). Pentru mine, cea mai performanta “lanterna” nu ofera mai mult decat o masturbare. Probabil una mai satisfacatoare, dar tot masturbare. Nimic nu se compara cu un partener uman, pentru simplul fapt ca partenerul uman e multitasking, in plus, intervine tensiunea erotica pe care o simti in prezenta unei persoane de sex opus.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.