cuplu sau barbat singur?!….

Posted by McLeons on Saturday May 1, 2010 Under Controverse

Am vazut de cateva ori postat la enunt “sotia indisponibila,eu-masculul din cuplu,disponibil singur”…si ma-ntreb,ce cuplu sudat sunt si ce tip de swing practica?!…

Anul trecut de 1Mai fiind la mega-petrecerea(ce a fost o reusita pe toate planurile si nu stiu de ce macar cei care au fost anul trecut,nu au fost interesati de petrecerea de anul acesta de 1Mai dar asta-i alta poveste postata deja)organizata de site am avut inconvenientul,rezervarile facandu-se cu ceva timp inainte,ca partea feminina a cuplului sa aibe “musafiri” taman in acea perioada…ne-am distrat si ne-am simtit perfect mai putin partea sexuala,Claudia fiind indisponibila in acea perioada a lunii…si desi am avut invitatii la party-le sexuale ce au urmat distractiei din club,mi s-a parut anormal ca eu,masculul,sa merg sa ma sexuiesc iar partenera mea sa stea in camera sau sa vina  sa skimbe scrumierele de pe mese…asa ca am ramas amandoi in camera noastra,imbratisati,uitandu-ne la tv…

Si va-ntreb:vi se pare normal ca in anumite situatii(ciclu,graviditate,indispozitie psihica pt swing)in care partea feminina a cuplului nu este disponibila,partea masculina sa continue activitatea swing?

13 Responses to “cuplu sau barbat singur?!….”

  1. danageo Says:
    avatar

    Un DA hotarat pentru ca sotul (partenerul) meu sa se bucure de placerile swingului si in situatiile enumerate mai sus…adica eu sa privesc sau chiar sa fiu absenta…nu vad cu ce s-ar schimba relatia noastra, chiar ma simt fericita cand sotul imi povesteste cat de mult i-a placut si ce senzatii a avut in pat cu alta femeie sau ce nu i-a placut etc. Dar depinde foarte mult de fiecare cuplu, nu pot da sfaturi insa in cazul meu functioneaza si acest gen de swing…sau suntem noi prea “sudati” pentru ca ne cunoastem de 22 de ani?


  2. McLeons Says:
    avatar

    Accept ceea ce spui Dana dar n-o-nteleg…e perceptia voastra despre swing si n-o comentez..dar in ceea ce ma priveste consider ca in momentul in care-ti iubesti partenerul/a nu poti sa te simti tu bine(in speta sa te sexuiesti cu altcineva)in timp ce parteneru/a -ti nu simte(fizic) acelasi lucru…in alta ordine de idei mi se pare o forma de respect sa-mi infranez dorintele trupesti in favoarea celor sentimentale(nu pot crede ca exista cineva care iubeste cu adevarat sa nu aibe un dram de gelozie moderata)…si ca o a2a ordine de idei,facem swing oare pt ca viata sexuala de cuplu nu-i asa cum ne-o dorim sau o facem ca si divertisment?…daca-i doar divertisment consider ca e de bun simt sa participam amandoi daca se poate,daca nu…stam pana se va putea pt ambii.
    Sa fiu sincer,pt noi cred ca mai mult conteaza ideea ca o putem face,uneori,si cu altcineva fara sa ne ascundem si fara sa ne mintim unul pe celalalt…
    Si ca o curiozitate…dar sincer Dana…sotul tau accepta ca tu sa mergi singura cu alti barbati(cupluri) si sa fie la fel de fericit cand ii povestesti cum te-ai simtit?


  3. danageo Says:
    avatar

    Ha ha ha..m-ai prins, George nu accepta sa merg singura cu alti barbati (cupluri) dar accepta sa fac sex cu alt barbat si el sa priveasca.


  4. Ex|s][3Nz_A.K.A_cuplulcluj Says:
    avatar

    Swingul din cate stiu se face cu participarea a minim 2 cupluri,si se face din placerea ambilor parteneri din cuplu!..Daca ea sau eu ..ar fi indisponibil/a.pe ciclu,sau chiar si gravida..nu se prea numeste swing..ci libera alegere de a face sex cu alt/e persoane cu acordul partenerului/ei de viata! Whatever ….oricum credem ca e aiurea asa..si nu o sa facem never:P


  5. mdb969 Says:
    avatar

    Hmmm … Toti sunt de acord ca “este optiunea fiecaruia!” Un pas inainte …

    Hai sa mai facem unul.

    De ce simt oamenii nevoia sa categoriseasca? Sa imparta in grupe, sub-grupe si sub-sub-grupe … “Swing se face cu participarea a minim 2 cupluri” si “daca unul(dintre parteneri) este indisponibil nu este swing este …” Adicaaaa … daca fac swing nu imi insel partenerul dar daca nu fac swing il insel!

    Sincer, chiar conteaza cum se numeste? Chiar trebuie sa aiba un nume? Asa, ca idee …


  6. McLeons Says:
    avatar

    mdb969,nu comentez parerea lui Ex dar eu ma refeream ca si morala atata timp cat esti cuplu(real si-n viata de zi cu zi) si mai afirmi ca-ti si iubesti partenera…Posibil partenera daca te iubeste si-ti vede “setea” de a te swingarii sa accepte sa mergi singur dar tu..te gandesti ce-i cu adevarat in sufletul ei?…e o veke vorba romaneasca “ce tie nu-ti place,altuia nu-i face”…pune situatia invers…daca privindu-te-n oglinda oki in oki raspunsul e pozitiv,atunci abia poti deskide gura sa-ti expui,ca mascul,”setea”… ;))


  7. steve4sex Says:
    avatar

    Sunt multe cupluri care isi lasa partenera sau partenerul singuri , la party-uri swing sau sa se intalneasca cu cineva fara a fi nici o problema intre ei . Eu m-am intalnit cu un cuplu si el mi-a zis , daca vrei sa te intalnesti cu sotia mea si cu alt cuplu imi spui si eu o las sa vina la tine .


  8. joker2007 Says:
    avatar

    Eu consider ca daca cei doi sunt sinceri si se cunosc bine, nu ar fi nici o problema. Sunt cazuri cand situatia e invers,femeia face sw si barbatul priveste. Daca se tine cont de dorinta partenerului mi se pare moral.


  9. damian Says:
    avatar

    Asta in ce roman foileton se gaseste ???


  10. cuplucluj Says:
    avatar

    ”steveve” asta-i doar o fantezie de a ta


  11. NoidoiVoi Says:
    avatar

    “Steve”, it’s that a “not Joke”?! Are you british?


  12. lauraendgianni Says:
    avatar

    exista asa ce va in swing denumire cuplu cu ea cuckold in cazul prezentat mai sus si invers cand e vb de el


  13. NoidoiVoi Says:
    avatar

    @laura”end”gianni.. Exista “ce va” dar nu in swing…este o practica a persoanelor carora le place sa sufere vazandu-si partenerul,partenera cu altcineva, insa pt asta trebuie sa fie de fata sau macar in legatura telefonica cu partenera in timpul actului sexual. Ce ne spune Steve aici suna a “Scapa-ma de ea sau el o seara macar si-ti fac cinste” :)) Cred ca trebuie sa revenim la subiectul “ce este swing-ul?”
    The End !


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.