De ce ne “ascundem”..?!

Posted by McLeons on Saturday Apr 17, 2010 Under Controverse

Deoarece facem,eu si partenera-mi,swing din si cu placere ne confruntam ades cu o mare dilema…lipsa pozelor domnilor de la albumul de pe site…ceea ce face ca lista de mess sa ne fie impresionanta(cca.200ID-ri) dar sa stim cine-i in spatele acelor ID-ri doar vreo 30-40..va invit la o dezbatere pe aceasta tema si anume:

Desi noi,barbatii din cupluri,evident ca ne dezbracam si ne aratam la intalnirile sw,avem retineri in a posta poze cu noi(din care sa reiese constitutia si nu doar dotarea)..care ar fi motivul tinand cont ca o simpla poza la albumul foto ne-ar scuti uneori de la eventuale refuzuri sau din contra,ar face celalalt cuplu sa se hotarasca mai repede si in cunostinta de cauza…Chestia cu discretia e scoasa din discutie atata timp cat partenera,vorbind de cupluri stabile,are poze la profil(am mai vazut poze cu fizionomia doamnei dar domnul are fata blurata…sic!).

10 Responses to “De ce ne “ascundem”..?!”

  1. onixco Says:
    avatar

    Ma bucur ca acest subiect este adus in discutie! Sunt doamna din cuplu,si recunosc ca raman dezamagita cand in pozele de pe site,apar de cele mai multe ori doar…doamnele! Stiu ca fiecare cuplu arata ce crede ca-i mai frumos,dar asta e..discriminare zic! :-))Doar domii trebuie sa se bucure de pozele altor doamne? Doamnelor va intreb de ce se ascund sotii vostrii??…Si intreb femeile deoarece ele sunt cele care au acceptat sa apara singure in fotografii! Frumosi,urati,”dotati” sau nu,sunteti un cuplu!Poate ar fi indicat sa se impuna regula ca in pozele prezentate sa apara amandoi,iar fotografiile sa se actualizeze macar o data pe an!
    Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu acest comentariu!


  2. buburuzii Says:
    avatar

    Am mai deschis exact acest subiect in postul “Defecte de developare” (http://www.swingplacut.com/?p=437) si din pacate s-au adunat doar vre-o 19 commenturi…………..si asta tinand cont ca sunt mii de profile de cupluri care abordeaza aceasta “tactica” 🙂 ……….se pare ca lumea nu vrea sa discute sau sa schimbe ceva, in aceasta privinta.


  3. McLeons Says:
    avatar

    Ok Aline dar mie mi se pare ceva gen “imi fur caciula singur”…adica nu ma arat ca din pctul meu de vedere nu arat prea bine si merg pe principiul-“daca tot a ajuns pana aici,nu refuza”…sau nu inteleg rationamentul…pt ce nu as posta o poza cu mine dar la intalniri ma tin tantos si maret….nu vreau sa judec si nici sa jignesc dar cum bine spuneai intr-un comment,sunt intalniri oarbe…eu ca mascul stiu ce voi avea,claudia doar ce arata pe mess(si din bun simt nu poti pune omu sa faca piruete,kiar si imbracat,in fata webului)…


  4. pisicoasa Says:
    avatar

    pentru ca din pacate, unii barbati din aceste cupluri isi scot partenera la inaintare, uitand ca swing inseamna de fapt cuplu si nu o anumita persoana din cuplu :)De aceea si atat de multe refuzuri la o simpla cafea. Cred ca daca esti un om normal care te indragesti asa ca aspect nu vei fi sfiit sa pui poze atat cu tine cat si cu partenerul/partenera.


  5. fermecatul Says:
    avatar

    Ce mare dreptate ai tu PISICOASO…………….SUBSCRIU in orice caz mi-am dat cu parerea atunci cind a postat buburuzi acest subiect
    Cu respect Fermecatul


  6. danageo Says:
    avatar

    Am mai spus-o si in “Defecte de developare” deci ma repet: poza de cuplu nu permite anonimatul (am o colega de serviciu pe care am recunoscut-o foarte usor dupa poza in care aparea impreuna cu sotul ei). Sunt de acord ca este necesar minim o fotografie cu EL dar atunci cand nu exista,orice femeie intuieste si isi imagineaza ca aspectul fizic al partenerului din acel cuplu lasa de dorit. Mai departe depinde de ce-si doreste femeia de la barbatul cu care urmeaza sa faca swing, oricum pot sa fie postate o suta de fotografii in care acesta sa arate super bine si sa nu existe simpatie si atractie la intalnirea in carne si oase.


  7. andreas_27 Says:
    avatar

    Intradevar poza este relevanta. Eu unul, ca noi toti de altfel fac greseala de a ma orienta dupa ceea ce place ochiului in primul rand. Asta e prima impresie nu?Totusi cu totii stim ca swingul inseamna in primul rand discretie, care pentru anumiti membri care poate ocupa o anumita pozitie sociala, functie, sunt casatoriti si participa cu amanta, duce la discreditare ! Parerea mea e ca ar trebui intelesi! Dupa cum se vede la 90% dintre membrii web-ul este o prima etapa de cunoastere. Daca se ajunge la acel punct inseamna ca incet, incet persoanele implicate capata incredere si urmeaza a se cunoaste mai bine. Haideti totusi sa nu fim superficiali si sa nu ne ghidam doar dupa primele impresii, cele vizuale!


  8. McLeons Says:
    avatar

    Andreas,sa-ti doresti ca timpul rezervat swingului(socializarii mai exact)sa fie petrecut doar cu persoane care te atrag,nu mi se pare a fi superficialitate…Asa-i precum spui,primul contact este cel vizual..vezi pozele cuiva..Noua ni se pare pierdere de timp in a ne intalni cu cineva care pe mine(masculul din cuplu)ma atrage dar partenera-mi vine la “intalnire oarba”…este posibil sa-i placa EL-ul din acel cuplu dar este la fel de posibil sa nu-i placa..si toate astea pt ca nu exista o poza la profil a domnului…Ca sa nu mai amintesc de ID-ri adaugate in lista si dupa primele cadre ale webcam-lui raman prafuite(daca nu sterse)in lista de mess..
    Spui sa nu ne ghidam numai dupa impresia vizuala…dar e prima care-ti face o impresie despre cei cu care vrei sa intri in contact…si cum swingul(din pctul nostru de vedere)este 60-70% atractie sexuala si 30-40% amicitie…ramanem la formarea primei impresii dupa ceea ce vedem… 😉


  9. darladarius Says:
    avatar

    hm eu cred ca babratii sunt invizibili 🙂 si de aia saraci nu pot face poze:) personal vreau sa vad ochii nu puta :0 sorry to say that ..asa ca paote e chestie de gusturi ..cum sa ti arati ochii pe un site de swing:):)


  10. fantezie_cuplu Says:
    avatar

    Deseori sunt cupluri practicante/doritoare de swing care intr-adevar au cu sa se “laude” si fara ezitare etaleaza frumusetea feminina, si nu e nimic rau in asta.

    Noi am avut un mare soc odata cand am mers la “un suc” cu un cuplu care la fel, avea la profil doar fotografii ale domanei. Repede am inteles si de ce….. Ea – supla, draguta, bine aranjata, eleganta, in timp ce el era mult peste greutatea ideala inaltimei lui, cu un aspect total neingrijit, fapt ce ne-a dezamagit, caci nu era deloc imaginea care profilul lor o inspira….

    Bineinteles, nu toate cuplurile care au doar fotografii cu EA sunt la fel cu ce am descris mai sus, dar… s-ar scuti multe cafele si ore pierdute daca am sti clar cu cine urmeaza sa ne intalnim…. da deh… pt swing (sex de fapt) este nevoi de o atractie reciproca…

    Dragilor masculi din cuplurile practicatne de swing… postati foto cu voi ca si “ele” sa-si faca o idee despre persoana cu care poate va face sex…

    kiss kiss la toti
    S-ar evita multe situatii jenante daca ne “afisam” in fotografii asa cum suntem… cineva undeva ne va gasi cu siguranta suficient de atragatori pt a face swing cu noi


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.