prea mult swing se pare ca strica

Posted by buburuzii on Sunday Apr 11, 2010 Under Amuzament

Despre swing, se pare ca, subiectele s-au epuizat……..lumea nu mai are chef, tragere sau tupeu (cum se zice ca e necesar in ultimul timp) sa mai scrie. Acum cauzele poate fi, cel putin din punctul meu de vedere, vre-o 3 : e criza, lumea nu mai are chef si “timp” ( a se citi resurse materiale si/sau “spirituale”…adeca chef) de swing, subiectele (posturile) sunt prea praf incat nu le vine oamenilor inspiratia pentru commenturi(sau editorul lor prea enervant 🙂 …asta ca un sub motiv) si ultima cauza : e sfarsit de campionat de fotbal, barbatii sunt prea ocupati si prea stresati din cauza finalului prea strans, final cu care nu s-au mai intalnit pana acum, incat nu mai au chef de alte povesti.

Ok …..o incercam si pe asta atunci 🙂 , e un site de swing dar probabil majoritatea iubesc si sportul si cu precadere fotbalul, asa cum bine s-a putut observa, pe pagina de sms, cu ocazia meciului Steaua-Dinamo.

Un post pentru swingerii microbisti …………..mai sunt 8 etape de jucat, semifinalele si finala cupei……….. eu unul fiind CFR-ist, fiind clujean, sper sa castige si cupa si campionatul CFR-ul. Voi ?

27 Responses to “prea mult swing se pare ca strica”

  1. damecupopi Says:
    avatar

    CFR Cluj…Cupa si campionatul…hmmm…inca ai ramas cramponat in ideea cu dubla penetrare…nu? 😉


  2. AALLEESS11 Says:
    avatar

    Cu toate ca eu tin cu STEAUA ,anul acesta cfr-ul ar merita sa castige joaca cel mai frumos fotbal si au facut si niste investiti serioase acolo la club.
    Sa castige aia mai buni!


  3. buburuzii Says:
    avatar

    damecupopi jos palaria, la comparatia asta nu m-am gandit….e super. Ar fi o dubla penetrare pentru unii, daca ar lua cfr-ul ambele trofee 🙂


  4. moonspell Says:
    avatar

    mie de campionatul intern nu-mi pasa prea tare.
    eu imi doresc ca liverpool sa castige europa league si sa termine premier league macar pe locul 4.


  5. cristian/dora Says:
    avatar

    si eu tin cu Steaua.dar daca nu poate Steaua, nu m-as supara daca ar castiga CFR-ul campionatul, ca sunt ardeleni.


  6. buburuzii Says:
    avatar

    Un meci frumos in seara asta…..multumiri lui Herea pentru cele 3 puncte 🙂


  7. joker2007 Says:
    avatar

    Asa e ,toti am devenit brusc ocupati cu terminarea crrizei din Romania,s-a datdrumul la bani si am sarit cu mic cu mare sa-i apucam.In rest de un timp vreau sa-mi satisfac o curiozitate si sa aflu care e rolul acestui site,sa chatuim,sa schimbam impresii, sa discutam despre economia tarii,fotbal,etc sau ptr a gasi oameni cu care sa ne intalnim la un moment dat ptr swing, asa ca am tot trimis mesaje cuplurilor si doamnelor interesate de un barbat singurel in swing.De pe 13.03 pana pe 12.04 am trimis 68 de mesaje, rezultatul = 0.Poate nu sunt eu asa atractiv,un cuplu imi spunea ca daca vreau sa am sanse trebuie sa-mi gasesc o partenera, de acord cu ei,inca mai caut.A fost amuzant ca ce am intalnit ana acum dispusi sa se intalneasca cu mine vroiau ceva in schimb,acum astept de la o doamna sa vad cam ce onorariu cere si ce presteaza ptr el.Cred ca au inceput sa apara tot mai multi care vor prin intermediul swingului sa faca un ban,sa fie din cauza crizei,sau a drumurilor proaste.
    Legat de sport si fotbal in special Aline eu sper ca STEAUA sa castige campionatul,si CFR-ul CUPA ca sa nu se supere nimeni.
    Europa League o sa fie a Barcelonei.


  8. justforsex Says:
    avatar

    Buburuzii…la Cluj exista o “U”nica echipa: “U”. Sunt fan Universitatea ergo sper sa castige Steaua campionatul :))).


  9. buburuzii Says:
    avatar

    justforsex ai dreptate, la Cluj exista o “U”nica echipa in B si o singu (CF)Ra echipa in A si o singu(CF)Ra echipa care se bate pentru titlu si cupa 🙂


  10. NoidoiVoi Says:
    avatar

    Baietelul nostru cand l-am intrebat cu ce echipa tine el mi-a raspuns: Eu tin cu mami si cu tati… raspunsul lui mi-a dat de gandit..avea dreptate ..trebuie sa punem suflet in cu totul alte chestii, nu in fotbal


  11. mary si vili Says:
    avatar

    Eu sper ca steaua sa se desfiinteze cu ajutorul ciobanului sau cel putin sa o duca cu el la stana ,dinamo sa ajunga pe la judeteana iar campionatul si cupa sa fie castigate de orice echipa care nu a fost protejata niciodata in istoria lor de regim (politic inainte de”89,iar dupa federatie si liga).Bineinteles ca stelistii o sa spuna ca acest club este singurul castigator al unei cupe europene dar eu le aduc aminte ca pe vremea cismarului steaua era de fapt nationala Romaniei.Stim toti cum ajungeau fotbalistii acolo si ce pateau daca refuzau.Deci steaua il merita pe jiji cu varf si indesat.


  12. justforsex Says:
    avatar

    Buburuzilor, aveti dreptate, dar se intoarce roata…cat de curand. :))

    P.S. Si in B, “U” are mai multi suporteri decat cfr.


  13. damecupopi Says:
    avatar

    Corect…Steaua de atunci era nationala Romaniei. Dar aveau FOTBALISTI si aveam si NATIONALA. Avem si acum nationala dar e vai de steaua lor. Nu avem fotbalisti ci avem vedete. Steaua de atunci ar fi castigat la pas campionatul de acum. Cat despre JIJI, ce sa mai vorbim…pac pac! (…mi-e dor de Steaua ).


  14. buburuzii Says:
    avatar

    justforsex nu pot sa zic decat : sa dea Domnul. Cu atat mai mandru as fi, ca si clujean, sa fie 2 echipe din Cluj in A. Ura asta intre CFR si U la mine nu exista, chiar mi-as dori sa fie in varful ligii I 2 echipe din Cluj. Sti celebra expresie : Sunt mandru ca sunt ardelean………..si asa voi fi toata viatza 🙂 ….FORTZA CFR si felicitari pentru eliminarea cainilor din cupa 🙂


  15. Sly Says:
    avatar

    Desi nu sunt microbist,nici macar clujean nu mai sunt:-)),pot sa spun un singur lucru,echipa Clujului este “U”…si cum spunea un clasic (poate mai e in viata)…mama te iubesc dar nu ca pe “U”.


  16. justforsex Says:
    avatar

    Buburuzule…daca toti suporterii din Cluj ar fi ca tine, n-ar mai fi atata scandal aici. Dar…nu sunt. Asa ca noi doi o sa ne multumim sa ne “intzepam” mai mult sau mai putin inofensiv fara a depasi limita decentei. Aaaaa…si sa nu uit…felicitari pentru victoria din cupa cu Dinamo.


  17. Ex|s][3Nz_A.K.A_cuplulcluj Says:
    avatar

    hehhe…ce bine… veci nu ma uit la fotbal..dar fiind clujean..doar un “Elore CFR” va transmit:P


  18. damian79 Says:
    avatar

    buna..! sunte m noi pe aici.. pote cineva sa ne zica cite ceva din ce se petrece pe aici? o zi buna ! si scuzati..!


  19. justforsex Says:
    avatar

    Mna…am ajuns ca bietii rapidisti “singur impotriva tuturor”. :))))


  20. mary si vili Says:
    avatar

    Nu prea esti singur stai linistit.Vorba lui Copos daca nu arunca cineva vre-o samanta sau vre un muc de tigara diseara ii batem iar pe steaua.


  21. buburuzii Says:
    avatar

    un meci frumos, bine jucat de stelisti ;)) ……5-1 pentru rapid o fi mult…..o fi putin ?!


  22. justforsex Says:
    avatar

    Dupa “U”, a doua echipa cu care tzin este Steaua. Inca o data se confirma, cand e sa ai ghinion, si in p…a gasesti cuie. :)) Apropos…cea mai tare faza pe care am patzit-o cu echipele mele favorite. Ultima data cand “U” a fost in A, singura echipa pe care a batut-o a fost…? Cine credeti? Pe Steaua a batut-o…din 17 echipe a ales-o pe cealalta favorita a mea. Asta mi-e norocul. 🙁


  23. pisicoasa Says:
    avatar

    Eu tin cu Hotswingers ca oricum in ultima vreme atmosfera pe site e de meci. Unii ataca, altii contraataca.


  24. mary si vili Says:
    avatar

    Revin.Pentru cunoscatori RAPID nu a facut altceva decat sa predea o lectie de fotbal si sa-l trimita pe ciobanul sef la oi.Le-a reamintit ca vremurile cand se ordona cine sa castige au trecut si ca daca nu este vreo bricheta sau un muc de tigara aruncat in teren nu prea mai fac fata echipelor care joaca fotbal.U.M.I.L.I.N.T.A totala in giulesti.


  25. mary si vili Says:
    avatar

    Urmeaza dinamo.


  26. buburuzii Says:
    avatar

    102 milioane de euro a plătit consorţiul A1 – RCS pentru cele trei sezoane de Liga 1. TVA inclus.
    Fiecare meci costă, net, aproape 100.000 de euro. Se adaugă 3.000 de euro producţia pe partidă. Ai dreptul să transmiţi şi să vezi, dar nu să înţelegi. Pentru că în acest preţ nu intră faza din minutul 38, faza care era posibil să decidă campionatul, faza în care Alcantara îl loveşte sau nu pe Dina, faza în care CFR rămîne în 10 oameni şi decade pentru o repriză din statutul de favorit în cel de telespectator al contracandidatelor la titlu.

    Pentru acea fază ar mai fi fost nevoie de încă aproximativ 500 de euro investiţi de DigiSport. Cu 8 camere în loc de 6, momentul ar fi fost surprins şi România nu se mai împărţea încă o dată în bugetarii care îl creditează pe tuşier şi libertarienii care ar reduce brigăzile de arbitri” că tot nu-şi fac treaba”.

    500 de euro plus TVA. Atît costă uneori clarificarea circumstanţelor în care 10 milioane de euro merg la Cluj sau la Urziceni, sau la Vaslui.

    Noroc că fotbalul e ciudat şi frumos, e amar şi graţios, de vreme ce îşi permite luxul de a nu ne lăsa la mîna celor 500 de euro şi ne oferă lecţia de bărbăţie a CFR-ului din repriza a doua. În inferioritate numerică şi de la 0-2, clujenii revin. E 2-2. Tot ei atacă! Înving cu 3-2 în minutele de prelungire, prăbuşind Craiova şi făcîndu-l pe Mandorlini să ridice faţa buclată spre cerul unde se adăpostesc îngerii bizantini pictaţi pe pereţii bisericilor din Ravenna, oraşul naşterii sale. L-au protejat? O, da, însă propria muncă şi atitudinea oferită echipei îl împing spre titlul de campion, dincolo de orice TVA.


  27. buburuzii Says:
    avatar

    smart tipul care a scris articolul 😛


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.