Primii pasi in swing

Posted by buburuzii on Saturday Jan 30, 2010 Under Resurse Swing

Acest blog se vrea un mijloc de discutii si sfaturi utile in ceea ce priveste swingul.Cei care cu siguranta au nevoie de sfaturi utile sunt cei aflati in fata primei experiente in swing.

Iar cum multi din cei prezenti aici ati trecut deja de primele experiente in swing si experienta voastra poate fi intr-adevar utila, in aceasta pagina v-as ruga sa postati sfaturi care le credeti utile pentru cei care sunt la inceput.Cum facem prima nostra alegere, cum ii/il/o contactam, care sunt pasii, cum si ce facem, cum ne comportam la prima intalnire, cum se ajunge de aici la swing , cum ne comportam dupa swing etc etc

13 Responses to “Primii pasi in swing”

  1. astir Says:
    avatar

    …primii pasi in swing……am stat mult si am meditat daca scriu sau nu primele mele ganduri atunci cand am inceput viata de swinger, insa risc si va impartasesc putin din ceea ce simt eu acum cand ma uit in trecut…
    In viata unui om sunt momente in care fiecaruia dintre noi i se intampla ceva ..orice. In timp, cu fiecare clipa petrecuta intr-o relatie de swing, te gandesti ca prima data ai invatat sa supravietuiesti, inveti ce este bine si ce nu este bine. Inveti cine cu cine “voteaza” ce preferinte au partenerii tai si ce simt ei pentru tine si pentru viata in general. Timpul curge, ei iti devin prieteni si simti ca cel mai bun lucru a fost acea intamplare…in care, timid, nu sperai ca vei reusi asa cum ai facut-o. Incepi sa fi apreciat pentru valentele tale de OM, incepi sa devii util pentru o cauza placuta, ca intr-un final sa fii sufeltul unui cerc de prieteni care te place si te apreciaza pentru ceea ce esti tu si nu pentru ceea ce faci tu in patul sexual.
    Dimineata privesti darz si increzator spre tine si iti spui ca esti TU, iti spui ca ai reusit si ca orice s-ar intampla esti TU, cu tine,.. si pleci linistit catre locul placut, care se numeste cuplu respectiv femeie.
    Fiecare plecare dupa consumarea relatiei sexuale este un moment trist, insa este si un moment de implinire pentru ca ai ramas TU, ai avut taria (desi o noapte ai stat nedormit) sa spui…”ramaneti cu bine dragi mei prieteni, o sa-mi lipsiti”..trist insa, dar va venii un nou inceput si trebuie sa ne bucuram sincer ca am castigat prieteni in afara orelor de servici, prieteni cu care ne simtim bine si nu pentru ideologiile muncitoresti…frumosi primii pasi..da, frumosi 🙂


  2. crisssdemi Says:
    avatar

    primii pasi….sovaitori,plini de intrebari,de necunoscute,dar totodata hotarati si dornici de a invata stabilitatea


  3. crisssdemi Says:
    avatar

    numai eu si astir am fost odata incepatori?


  4. karmacoma Says:
    avatar

    Am fost si eu si mi-a trecut repede


  5. alct Says:
    avatar

    Nuu crisssdemi. Toti am fost odata incepatori. Poate asta ce scriu mai jos ar trebui sa scriu la intamplari funny.. dar in fine.
    Ama primit dupa ce am facut cont(acum ceva timp 😛 ) un mesaj… primul nostru mesaj. L-am citit si recitit de zeci de ori, luat instrument bine ascutit si despicat fiecare litera la esenta, interpretat si citit printre rand, pentru ca era un simplu rand. Suna ceva de genul … o cafea? si un detaliu de contact. Fuck!! cate emotii.. parc-am fi mers sa ne vedem cu Obama. Evident ca eram crispati si tremuram de emotii. Cine sunt? Ce vor de la noi? Cum? Ce? De ce? Unde?… milioane de intrebari. Si le-am pus. Pe toate. Si i-am plictisit. Si au inceput sa ne trateze cu superioritate. Eram ca doi copii in prima zi de scoala si ne-au tratat ca atare, si evident nu prea ne-a placut asta, si nici lor. Abia recent i-am inteles si ne-am inteles si pe noi.
    Sfaturi pentru incepatori? – Naturalete. Fiti voi insiva ca nu va mananca nimeni. :))
    Sfaturi pentru “veterani”? – Rabdare. Daca nu aveti asta asteptati va rog pana cand incepatorii prind putina experienta si curaj, altfel or sa se crispeze de tot.


  6. cplu40vest Says:
    avatar

    i mi permit o gluma.in swing nu trebuie sa faceti un prim pas ci un prim schimb.


  7. bogdanbh Says:
    avatar

    Cu toti am fost la inceput odata . Deci trebuie sa-i intelegem pe cei care sint la inceput de drum si sa-i ajutam sa urce .


  8. marian21 Says:
    avatar

    Consider ca prima experienta este edificatoare…daca este placuta atunci totul devine din ce in ce mai frumos, daca insa prima experienta lasa de dorit e mult mai greu sa se mearga mai departe. Eu am avut “norocul” sa cunosc un cuplu super fain si dupa prima experienta cu ei au urmat altele si altele.


  9. caiidemare Says:
    avatar

    ce putem spune,,cand am facut prima oara acest pas traiam cu impresia ca o sa daramam cerul,ca o sa fie acel ceva ce o sa ne dea pe spate,,dimpotriva ,am avut atatea emotii incat ne balbaiam si radeam ca 2 copii inocenti la orice gluma banala evitand cu desavarsire subiectul principal iar dupa traiam cu senzatia ca toata lumea se uita la noi si stie ce am facut


  10. joker2007 Says:
    avatar

    Sunt teoretic 2 inceputuri:1 cand descoperi ca exista swingul si iti pui intrebari daca poti sau nu sa faci asa ceva si 2 cand te intalnesti cu un cuplu si esti in fata faptului si trebuie sa prestezi si nu stii daca v-a fi bine sau nu .


  11. caiidemare Says:
    avatar

    cel relatat mai sus este primul pas cu adevarat in sw,,,ma refer la relatia de cpl,,cat despre gustul swingului il am de cand eram purisan,,in adolescenta la o asa zisa chindie cand presupusa petrecere a degenerat in altceva si am fost prins la mijloc,,nici nu stiam pe ce lume ma aflu deoarece eram virgin ,,singurele mele contacte sexuale pe atunci se reduceau la palma stnga,,,


  12. cplu40vest Says:
    avatar

    sunt de acord cu bogdan.sa i ajutam sa urce…in pat daca se poate si cat mai repede


  13. bogdanbh Says:
    avatar

    Multumesc , cplu40 . dar asta cred eu ca e normal . Multi ” veterani ” nu au rabdare cu cei neinitiati . Desi ar trebui sa se gindeasca ca si ei au fost odata la fel .


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.