Compromisurile in swing

Posted by buburuzii on Wednesday Mar 31, 2010 Under Uncategorized

Cam toti cei aflati in swingul asta spun ca au anumite standarde cand isi aleg partenerii, ca fac swing doar daca persoanele pe care le intalnesc le atrag fizic, daca se afla cam la acelasi nivel cerebral, acelasi statut social, daca se “gasesc” in discutii etc etc.

Intrebarea mea este : oare niciodata, nici un cuplu si nici o persoana singura din swing nu au facut compromisuri ? Oare nici unui cuplu nu i s-a intamplat situatia in care doar unul din cuplu sa fie atras de domnul/doamna din celalalt cuplu, iar celalalt sa nu fie tare incantat, dar totusi sa se ajunga la swing, sa se faca un mic compromis (ca poate pe viitor sa se compenseze sau pur si simplu de dragul partenerului) ? Oare nimanui nu i s-a intamplat sa coboare stacheta propriilor standarde de cautare ? Oare nu vi s-a intamplat situatia in care ati cunoscut persoane foarte atragatoare fizic dar cu care nu v-ati gasit la nivel cerebral, nu v-ati gasit in discutii, distractii non-swing, sub nici o forma si totusi ati ajuns la swing ?Sau vice versa, oare nu ati intalnit persoane cu care v-ati gasit foarte bine in discutii, persoane a caror mod de gandire si mod de a fi v-au placut foarte mult, si desi nu erati foarte atrasi de aspectul lor fizic ati ajuns la swing ?YouTube Preview Image

24 Responses to “Compromisurile in swing”

  1. fermecatul Says:
    avatar

    Compromisuri in swing…… din punctul meu de vedere intreaga noastra viata este un COMPROMÍS, atunci cind nu exista ințelegere s-au acorduri bazate pe cedări reciproce inseamna ca nu tinem cont de parerea celui sau celei de linga noi, ca sunt cupluri in care se doreste a se simti doar dorintza barbatului iar parerea femei este doar de decor se stie, iar acei barbati care nu respecta si dorintza femei (sau vicevesrsa) da dovada de mult egoism.Ce-a ce nu stiu eu , sunt acele standarde………oare care ar fi sincer?ma tot gindesc si totusi ……un raspuns cam greu…sa fie nivelul intelectual?studiile?…nu stiu poate ma lamureste cineva……….
    Cu respect Fermecatul


  2. caiidemare Says:
    avatar

    sunt multe compromisuri,multe si de mai multe feluri,,de la nivelul intelectual,statutul social,etnie,comportament,,etc,cat despre postare nu vad relevanta compromisurilor [facute ] de persoane singure,,ce ar compromite in favoarea cui? cat despre egoismul barbatului din cuplu de ce oare vorbesc doar cei sau cele singuri [singure]? se victimizeaza atat si isi dau cu parerea ca ne-am supune jumatatile la suplicii morale si fizice doar ca sa ne faca noua pe plac?nu am vazut pana acum un cpl sa posteze asa ceva ,aceasta supozitie vine doar din exterior,,de persoane ce isi dau cu presupusul [vulpea ce nu ajunge la struguri spune ca sunt acri]intradevar exista compromisuri personale dar aste sunt valabile doar membrilor din cpl.persoanele singure nu au cum sa faca compromisuri deoarece ele participa si pt placerea lor,,nu sunt case de binefacere si nu participa la swingareli doar sa ofere placeri,,ci sa si primeasca


  3. fermecatul Says:
    avatar

    Multumesc de raspuns caii de mare si pentru lamuririle aduse, cit despre persoanele singure,intr-adevar nu aunt asa multe compromisuri dar sunt, putem vorbi aici de bisexualitate femeilor singure pentru ca ele fac compromisuri totusi ……corect nu?


  4. caiidemare Says:
    avatar

    de compromisurile femeilor bisexuale nu pot vorbi decat femeile bisexuale,,si nici pe ele nu le vad sa faca asa ceva,,,repet in favoarea cui? o femeie singura,bisexuala nu o vad eu sa spuna,,las de la mine sa ma caute de oua ingalatul ala doar doar o sa se indure muierea lui sa se atinga de mine,,,sa fim seriosi,tipele singure sunt cele mai selective si asta datorita faptului [ poate ] ca ele detin recordul in oferte,,nu stau ele sa isi bata capul si sa faca conpromisuri atata timp cat au oferte garla


  5. fermecatul Says:
    avatar

    Mereu un punct de vedere la obiect….. oare nici o persoana singura nu face nici un compromis ?nu stiu intreb:))


  6. onixco Says:
    avatar

    . eu am facut | 2010.03.26 | 22.34

    sw…
    Sunt singura,am peste 25 de ani (asta pt.curiosi)…si nu pot spune decat ca,am ajuns la urmatoarea concluzie trista :majoritatea sotiilor fac asta doar pt.ca s-au saturat sa fie inselate!…foarte putine reusesc sa ascunda acest adevar! Barbatul care a inselat,propune asa ceva,de teama ca poate candva,sotia o sa-i plateasca cu aceiasi moneda! M-am imprietenit cu sotiile unora,si am ramas uimita de cate povesti triste se ascund in spatele acestei “placeri”…Unora nici nu le mai pasa…faceau sex mecanic…Toti sw.vorbesc de incredere in partener,de iubire…nu exista asa ceva! Dar ipocrizia nu are limite! Un “domn”cu 15 ani de casnicie in spate si tot cu atatia ani de calcat pe langa,insista ca face asta doar pt.placerea sotiei,desi avea balele pana in calcaie! O sotie care a fost inselata de mai multe ori,sufera enorm cand isi vede sotul facat sex cu alta! Toate aventurile lui se pot citi in ochii ei….


  7. onixco Says:
    avatar

    . eu am facut | 2010.03.26 | 22.43

    sw…..
    Un sfat pt.toti care vor sa incerce; sotiilor nu va amagiti,experienta asta nu o sa va linisteasca sotii! Barbatilor insurati.recunoasteti ca faceti asta tot pentru voi! Continuati ce ati inceput singuri,dar din egoism,demonstrati nevestelor voastre ca “inselatul”poate fi..placut! Cand dispare si ultima farama de iubire,iar respectul e doar un “cuvant”,apelati la sw! In casnicie ,a face dragoste,este actul iubirii… Regret ca am facut sw.si cu siguranta cand o fi sa ma casatoresc,nu voi accepta asa ceva!…


  8. onixco Says:
    avatar

    ……daca tot vorbim de compromisuri…Precizez ca articolul este din Libertatea,iar comentariul este al unei tipe,care sustine ca a facut sw…!
    http://www.libertatea.ro/stire/swinging-ul-nu-e-doar-sex-e-un-mod-de-viata-278819.html……adresa exacta,pentru cei care vor sa citeasca!


  9. fermecatul Says:
    avatar

    Un punct de vedere interesant, pot spune ca Onixco are multa dreptate si eu am intilnit cupluri care au ales ca mod viatza swingul numai ptr a nu se simti inselati unul fata de celalat, dar tot la fel de bine am intilnit si cupluri care faceau swing de placere si nu din alte considerente……mai exista o categorie de cupluri care au ales sa faca swing doar din interes material ce-a ce spune multe…..
    Cu respect Fermecatul


  10. cherry Says:
    avatar

    @onixco
    Foarte pesimist punct de vedere ai luat ca si exemplu. Si eu sunt femeie, swingul este o bucurie nu o tristete pt.mine, nu ma tarat sotul in swing, nu am frustari ca am fost inselata, ma bucur sa-i acord sotzului meu ocazia sa incerce ceva nou asa cum se bucura si el pentru mine. Avem si noi 16 ani de casnicie in spate si…rutina poate produce tot atata rau ca si inselatul….am ales solutia swing ca antidot pt.rutina.
    Paste Fericit la toti


  11. McLeons Says:
    avatar

    Onixco daca tipa a reusit sa faca cateva sotii sa i se confeseze eu zic sa-ncerce(ca principii are)sa se calugareasca si sa acorde asistenta psihologica sotiilor inselate,dezamagite sau tradate….hai sa fim seriosi…povesti de popa beat am tot auzit da asta cu confesiunea doamnelor trase-n swing de par le cam intrece pe toate..
    Nu spun ca nu este si ceva adevar in ceea ce spune dar acelea-s raritati deci nu poate spune “majoritatea sotiilor fac asta doar pt.ca s-au saturat sa fie inselate! “..cu cate cupluri s-a vazut?..pt a spune Majoritatea in acceptiunea mea ar fi trebuit sa se fi intalnit cu cateva zeci de cupluri…dar oare s-a vazut cu cineva?..a facut vreodata swing sau doar vine cu povete si-nvataminte care ce-i drept…venite din partea cuiva cu atata experienta de viata,ca a ei(25ani),sunt demne de luate in seama..
    Sincer cred ca-i vb de o ziarista care cine stie de unde are ceva informatii(eronate) despre sw si pluseaza ca a si facut.. 😉


  12. onixco Says:
    avatar

    …Pentru cherry :”Foarte pesimist punct de vedere ai luat ca si exemplu”. Precizez ca nu este punctul meu de vedere! Si nici nu l-am luat ca exemplu!
    ….Pentru McLeons : Nu este vorba despre mine! Este parerea unei tipe,care a comentat pe “Libertatea”.Profilul NOSTRU este activ pe site,verificat si acceptat!
    Iti accept totusi scuzele.:-))


  13. McLeons Says:
    avatar

    Mea culpa onix..am rectificat dupa ce-am citit si cu okelarii pusi pe nas ceea ce ai scris mai sus.. 🙂


  14. onixco Says:
    avatar

    ….Scuze McLeons…raspunsul era tot pentru cherry…..:-))Este posibil sa fie ziarista !

    Sarbatori linistite ,sanatate tuturor!
    Paste fericit!


  15. caiidemare Says:
    avatar

    onixco,,bine spus[majoritatea]iti spun eu caz concret ce e opusul celui relatat de tine si intr-u sustinerea mea pot sa vina zeci de cpl si de tipi singuri,,,eu am intrat in sw doar pt placerea de a o vedea pe manzisoara mea cu altcineva,,niciodata in relatia de sw nu am acceptat o fata singura si asta nu denota ca as fi pe invers ci doar faptul ca odr sa o vad pe ea,,din zecile de cpl cu care ne-am swingarit eu m-am atins doar de 5 fete,si asta nu ca nu-mi facusera o impresie buna ci din simplul motiv ca lipsea acel ceva,,repet sunt sigur ca cei ce me stiu pot sa posteze intru confirmare


  16. danageo Says:
    avatar

    Pentru mine (sotia) conteaza nivelul cerebral al barbatului cu care ne intalnim. Am facut si compromisuri de dragul sotului si nu am regretat pentru ca m-am simtit bine alaturi de femeia din acel cuplu.


  17. DoubleD Says:
    avatar

    @caiidemare:”faptul ca odr sa o vad pe ea,,din zecile de cpl cu care ne-am swingarit eu m-am atins doar de 5 fete,si asta nu ca nu-mi facusera o impresie buna ci din simplul motiv ca lipsea acel ceva,,repet sunt sigur ca cei ce me stiu pot sa posteze intru confirmare”

    Te-ai intrebat atunci cand ai scris aceste randuri ce fel se vor simti acele fete din cuplurile cu care v-ati intalnit?? Ca intr-un fel au fost folosite-dur cuvant,nu?-pentru ca jumatatea ta sa beneficieze de placerile oferite de acest swing????


  18. DoubleD Says:
    avatar

    Iar referitor la tema…ma intreb persoanele singure fac swing? Cu adevarat? Undeva am citit asta: ” Swingul inseamna sex social distractiv, fiind cunoscut si ca “acel stil de viata”. In primul rand este o activitate de cuplu (masculin/ feminin) si OCAZIONAL poate include femei sau barbati singuri.
    Ma intreb: persoanele singure ce compromisuri pot face de isi expun parerea aici? hmm..UNELE dintre ele da..acela de a face orice ca sa fie acceptati.


  19. caiidemare Says:
    avatar

    pentru DoubleD,nu ne cunosti asa ca iti inteleg replica in parte justificate,,ceea ce nu intelegi este ca accele cpl cu care ne-am intalnit imi stiu tabietul ,fiecare are rotita lui lipsa sau in plus,a mea este ca imi place cel mai mult sa imi privesc sotia ,cat despre faltul ca,,,,[lipseste acel ceva[,,, ma refeream la mine,,,mie imi lipsea accel ceva nu lor,,unele dintre ele sunt chiar papusi de fetite,,nimic a le reprosa,repet,,nu cred ca sa simtit vre o fata ofensata ,,si asta ma refer la toate care m-au cunoscut,,
    Noi suntem de fel mai sugubati si avem un fel de a fi mai comunicativ si distractiv,ne simtim f bine cand suntem inconjurati de amici si cpl prietene,,repet,rog ca macar un singur cpl care ne cunoaste sa posteze daca sa simtit vreodata ofensat de noi sau de mine
    La prima vedere intradevar ai dreptate,de accea mi-am permis sa postez aceasta descriere


  20. DoubleD Says:
    avatar

    @caiidemare: mi-am permis sa te intreb tocmai pentru ca ne cunoasteam. Mai bine decat crezi.


  21. caiidemare Says:
    avatar

    e si mai bine,,sti atunci ca acel ceva ce lipseste era la mine sinu in alta parte 🙁


  22. DoubleD Says:
    avatar

    @caiidemare: sigur ca da; cum spui tu.


  23. caiidemare Says:
    avatar

    merci,eu totusi nu postez in anonimat,pot sti cu cine am onoarea?


  24. buburuzii Says:
    avatar

    Fiind intrebat, de cateva ori deja, de ce am pus aceasta piesa si cum (sau de ce) se potriveste ea cu topicul dat, trebuie sa dau si o explicatie :). Poate ca nu trebuie si poate as putea explica ca “asa a picat”, dar din pacate prea putine lucruri in viatza le fac haotic, le las la voia intamplarii, iar numele piesei contine numele unei doamne pentru care blonda din dotare stiu ca a facut un compromis de dragul meu………..modul meu ciudat de a ma incadra in topic discret….de a-mi recunoaste vina si a-mi cere iertare fatza de blonda mai sus mentionata 🙂


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.