Iarasi admini :)

Posted by buburuzii on Monday Mar 22, 2010 Under Uncategorized

Sa presupunem prin absurd (si daca stau sa ma gandesc bine, nu prea e absurd) ca siteul hotswingers ar cauta viitori admini.Acum de unde ar trebui sa inceapa cautarile, cine si de ce ar fii candidatul ideal? Ce ar trebui sa aiba, ce nu ar trebui sa aiba un viitor admin? Cum facem o selectie, pe baza caror calitati? La urma urmei  va fi o persoana(sau persoane), care intr-un mod abstract, va reprezenta ceilalti swingeri, o persoana care va avea acces la datele lor personale, o persoana la care multi vor apela pentru ajutor sau sfaturi. De acord ca va fi si o persoana foarte injurata si blamata din diverse motive si careia i se vor cauta cusururi mereu. Tocmai de aceea, in trecut, cateva persoane carora le propusesem, ne-au refuzat elegant; de unii vor fi ocoliti in swing (din zeci de motive) iar de altii “pupati in dos” (fara suparare dar cam asa e…. si ma scoate din sarite asta uneori ).

Ca sa nu ne alegem iar cu un egocentric nebun, ca subsemnatul, cu un zelos inrait pe reguli ca Dudu 😛 , cu un pacifist ca Vali 😛 sau cu unii prea finuti ca Lau/lav 😛 va cer si voua opinia……Ce ar trebui sa fie(cuplu/m/f), cum ar trebui sa fie, cum se poate alege, care sunt criteriile de cautare?

7 Responses to “Iarasi admini :)”

  1. caiidemare Says:
    avatar

    INTREBARE,,,,LA CE AR AJUTA ASTA?CREDETI CA NU OR SA SE POATA SWINGARII SI FARA ECUSON DE ADMIN?BA DIMPOTRIVA,SINCER E MAI RELAXANT SA FIM PAZITI DECAT SA PAZIM,PT CE AM PIERDE TIMPUL NOI,,CEILALTI MEMBRII AL ACESTUI SITE FACAND PE POLITIA SWINGERILOR SI SA NE BATEM CAPUL CU TOTI ILUMINATII SI ATOT STIETOT?NE MULTUMIM CU CE AVEM SI SINCER,,DE MULTE ORI VA COMPATIMIM,OR MAI FI POATE PRINTRE NOI SI PERSOANE CITEZ [ un egocentric nebun, ca subsemnatul, cu un zelos inrait pe reguli ca Dudu , cu un pacifist ca Vali sau cu unii prea finuti ca Lau/lav ]DAR MAI RAR,,CE A FOST BUN SA ALES,,CE MAI E STAU BINE IN BANCA LOR,,,MAI BINE E SA MANANCI DECAT SA GATESTI 🙂


  2. Ex|s][3Nz_A.K.A_cuplulcluj Says:
    avatar

    Neaparat sa aiba decapotabila si pc performant:PPPP Cred ca un admin bun e ala care are timpul necesar dedicat siteului si e arbitru nu calau:D Nu abuzeaza statutului de admin…se pricepe putinel la pc..si e neaparat Swinger!


  3. liviucornel Says:
    avatar

    Cam mult”absurd” si “abstract” , nu crezi?
    In rest sunt de acord cu “caiidemare”


  4. fermecatul Says:
    avatar

    Pai sa incepem cun un inceput bun sa vedem ce inseamna un admin conform Wikipedia “Un administrator de sistem, sau Sysadmin, este o persoană angajată(sau nu) să menţină şi să opereze un computer de sistem şi / sau de reţea” . Fptul ca uni admini sunt mai meticulosi in asi face treaba tine de caracterul fiecarui om , sa nu uitam ca si admini sunt OAMENI, fiecare dintre avem uneori zile foarte bune si mai putin bune important este ca atunci cind esti admin trtebuie sa lasi deoparte problemele personale si sa le faci pe acelea de administrator cu tot ce implica……..
    Cu respect Fermecatul


  5. damecupopi Says:
    avatar

    Swingeri…priceputi la ,,computatoare,,…dispusi sa dedice mult timp site-ului si problemelor clientilor site-ului…discreti…sociabili si cu aptitudini de comunicare.


  6. geoli1980 Says:
    avatar

    Propun un vot (se poate adauga un plugin suplimentar la wordpress) vizavi de calitatile necesare. Eu as propune asa:
    1. Timp (ca sa nu ia decizii de admin din luna in luna)
    2. Bani ( ca sa aiba timp 🙂 si sa fie greu mituibil)
    3. Cuplu si de principiu membru al comunitatii care sa vada interesul comunitatii in defavoarea interesului propriu.
    4. Femeia din cuplu (pt ca sint mai meticuloase si iau decizii cu mai multa atentie la detalii, plus ca sint mai intrasigente)
    5. Eu nu :)))

    Spor


  7. blondie76 Says:
    avatar

    Daca unul dintre cuplurile care acum sunt admini ”dispare din peisaj” ma gandesc ca in functie de felul in care se purta acel cuplu de admini la fel va trebui sa fie si cuplul care ii va lua locul…exact asa cum s-a scris despre fiecare in parte:”zelos inrait pe reguli ca Dudu , cu un pacifist ca Vali sau cu unii prea finuti ca Lau/lav ” si gata…am gasit rezolvarea problemei!


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.