Plusuri si minusuri www.hotswingers.ro

Posted by buburuzii on Saturday Jan 30, 2010 Under Resurse Swing

Cu totii cred ca ne dorim un site pentru swingeri in continua imbunatatire, un site care sa raspunda nevoilor si necesitatilor fiecaruia si de aceea am deschis acest post in legatura cu www.hotswingers.ro . Convins fiind de faptul ca fiecare dintre noi poate aduce o contributie, convins fiind ca majoritatea dintre noi au vizitat (cel putin) si alte siteuri de profil si ne putem exprima o parere obiectiva, v-as ruga ca in aceasta pagina sa va exprimati 0 parerea sincera in legatura cu plusurile si mai ales cu minusurile care le vedeti voi, indiferent daca e vorba de termenii de utilizare ( ce e bun sau ce lipseste), de activari/validari, de ceea ce va asteptati voi de la un admin (sau nu va asteptati) etc, etc.

V-as ruga sa folositi aceasta pagina doar daca credeti ca aveti ceva util de spus, si nu ca prilej de a plati polite vechi sau noi fata de admini(astfel de comentarii nu vor fi afisate).

Va multumesc

Alin

29 Responses to “Plusuri si minusuri www.hotswingers.ro”

  1. Ex|s][3Nz_A.K.A_cuplulcluj Says:
    avatar

    plusuri fata de alte siteuri de gen sw este ca adminii pe hotsw.sunt mai activi ..si majoritatea swingeri…de asta inteleg anumite probleme mai bine decat adminii/operatorii de pe alte siteuri care nu sunt swingeri sau nu au habar de swing! Un plus mai este si acest blog ..dar tot odata un plus sunt Vizitatorii profilului dvs….Anunturi…. Concursurile ce se fac pe site si PETRECERI HS care din pacate pana acuma sau realizat doar in zona bucuresti sau CT. toate astea sunt plusuri..pt proprietar si utilizator…nu stiu daca se poate numii un “minus” posibilitatea de a putea participa/intra orice fel de usser pe chat..dar de o vreme multa lume se abtine ori a intra la sectiunea chatt..sau daca intra..a pornii si camerele Web.Poate ar fii un “Plus” de a face posibil accesul doar persoanelor validate webcam dupa poze reale din profil.Un alt “plus” dar benefic mai mult usserilor ..dar nu si a proprietarului acestui site…cred ca ar fii validarea Webcam obligatoriu al oricarui usser fie el cuplu sau persoane singure….sa fim sinceri..traim in 2010 cine nu are acasa un webcam? ……parerile/ideile astea sunt strict personale..sper ca nu supara pe nimeni


  2. astir Says:
    avatar

    un minus pe care cred ca toti la un moment dat l-a avut pe acest site, este lipsa prezumtiei de nevinovatie de care ar trebui sa beneficiem noi ca utilizatori atunci cand suntem in discutii cu un admin sau cu vreo regula impusa de conducerea site-ului :)..fara sa fac nici o referire, insa sunt si au fost momente cand singurii care au nu au dreptate suntem noi, utilizatorii πŸ™‚


  3. IoRe Says:
    avatar

    Plusuri : optiunea de a bloca persoanele insistente , posibilitatea contactarii in timp scurt a unui admin , in caz de probleme , administrarea buna a site-ului , dovedita de numarul f. mare de membrii activi , posibilitatea comunicarii atat verbale , cat si vizuale cu alti membrii.
    Minusuri : lipsa optiunii Orange pentru telefon , si poate , limitarea accesului unei anumite persoane , la web-cam-ul personal , pe chat .


  4. altatasta2 Says:
    avatar

    Neuronul meu restless a fatat o idiotenie. cam neconturata ce-i drept….dar…..ceva de genul….la fiecare profil sa fie un ceva gen rating, de la 1 la 10, si fiecare profil sa poata da, O SINGURA DATA, o nota profilului. Iar la fiecare profil sa fie afisata media, ca o parere a altor utilizatori despre acel profil. Fara topuri, ca cine are cea mai mare medie…ci doar ca o casuta mica la fiecare profil, unde sa fie…Parerea altora: Nota 7 din 10. Oare ce ziceti? ar merge? tehnic vorbind nu e big deal….E doar o idee, nu dau cu parul!


  5. Anybody Says:
    avatar

    Cu completarea ca rating-ul sa fie anonim?
    Plusuri : foarte multe.
    Minus(uri) : Chat, cerere de aprobare catre persoana caruia vrei sa ii vezi webcam-ul. Astfel incat sa te vada cine doresti tu πŸ™‚
    Laurentiu.


  6. buburuzii Says:
    avatar

    cuplulcluj in legatura cu validarea webcam obligatorie, te-ar soca sa sti ca inca multi isi fac validarea de la internet-caffe-uri?! πŸ™‚ Adevarul e ca nu toata lumea detine un webcam.In plus unul din fundamentele pe care s-a creat si dezvoltat http://www.hotswingers.ro e lipsa,pe cat posibil, a obligativitatilor utilizatorilor, exceptie facand bineinteles cazurile in care un profil din varii motive devine suspect(pentru admini si/sau useri) si singurul mod de a elimina acele suspiciuni e validarea webcam.


  7. buburuzii Says:
    avatar

    astir din pacate pentru unii, din nefericire(se pare) pentru altii regulile acestea sunt impuse de conducerea siteului (cum spui tu) absolut la toata lumea in mod egal, fara exceptii, fara a lua in considerare vechimea pe site, punctele detinute sau notorietatea pe site.
    In orice tip de organizare de pe planeta asta exista reguli.Fara reguli orice tip de societate, de organizare nu poate functiona fara sa intervina haosul.
    Iar regulile (termenii de utilizare) siteului au aparut pe rand, in timp ca si solutii la anumite probleme cu care siteul, administratorii si userii s-au confruntat.


  8. buburuzii Says:
    avatar

    Iore in legatura cu optiunea Orange pentru telefon.Optiunea a exista in toti acesti ani de cand exista siteul, problema e ca o data cu criza Orange-ul a devenit lacom πŸ™‚ , daca pana acum cerea in jur a 50 % din suma pt ei din octombrie anul trecut cereau deja peste 80 % din suma !!! Partea buna e ca lacomia lor a determinat conducerea siteului sa inceapa negocierile cu reteaua Cosmote, retea care v-a intra ca si optiune pe site foarte curand.


  9. astir Says:
    avatar

    buburuzule, referirea nu era la regulile scrise de pe site cu care, pe buna dreptate si logica nu ai ce sa le comentezi atata timp cat vrei de buna voie sa accesezi un site privat :)..ci la unele discutii de principiu cu conducerea si nu numai :).Iar la plusuri..sa temin intr-o nota pozitiva sunt multe pentru care mereu am felicitat initiatorii lor πŸ™‚


  10. buburuzii Says:
    avatar

    altatasta2 ideea de rating exista deja dar sub o alta forma si anume mesajele cu puncte.Cred ca e mult mai elocvent un mesaj (si numarul de puncte oferit) din partea unui profil pe care poti sa il vizitezi decat un plus sau un minus oferit de cineva sub protectia anonimatului.


  11. buburuzii Says:
    avatar

    anybody problema cu “cererea de aprobare catre persoana caruia vrei sa ii vezi webcam-ul” e o problema de script, aceasta versiune de chat nu are inclusa de catre creatorii ei o astfel de optiune.Sincer nu stiu daca urmatoarea versiune iesita pe piata detine optiunea asta dar o sa ma interesez πŸ™‚


  12. Anybody Says:
    avatar

    Alin, stiu ca este vorba de script πŸ™‚ Si da, ultima versiune de AVChat (versiunea 3) are si aceasta optiune πŸ™‚
    Laurentiu.


  13. altatasta2 Says:
    avatar

    Laurentiu…da, fara a se vedea cine ce nota a dat,
    ci doar media notelor primite (deci nu ca si la acel concurs cu cel mai hot man)
    Buburuzii…..no offense, dar, personal, aceea mi se pare mai degraba o modalitate de comunicare interpersonala, de interactiune, un joc cu puncte, decat de clasificare a unui profil in functie de ceea ce cred altii despre el.


  14. search4fun Says:
    avatar

    Minus:
    – estetica site: culorile text/marime, imbinare panouri, deschiderea unei ferestre poop fara acordul nostru, functionarea incorecta pe unele browsere, pana si pe parte de design se poate mai mult.
    – mesajele catre admin gratis (in rezolvarea problemelor cu contul)
    – calitatea medie a webcamurilor(25 puncte), are un mic bug, si oricine poate intra cu webcamul la claritate maxima(75 puncte). Asta e un + pentru mine.
    La verificari meticuloase lista poate sa continue.
    Plusurile ar o cupa o lista mult prea lunga.


  15. search4fun Says:
    avatar

    Nu stiu daca aveti licenta pentru avchat 2, dar avchat 3 nu e disponibil intr-o varianta nulled. Asta inseamna ca nu se poate rezolva problema cu cererea de aceptare pentru vizionarea webcamului.


  16. admin Says:
    avatar

    limitarea accesului unei anumite persoane , la web-cam-ul personal , pe chat

    Acest lucru se poate face. Va puteti face camere private unde intrati cu cine doriti.
    Spre deosebire de yahoo messenger, pe acest chat cine “deschide” camul poate fi vazut de toata lumea, pt ca asa e si la swing. Nu cred ca cine participa la o intalnire swing, sta sa ii zica cui nu ii convine, sa intoarca capul si sa se uite in alta parte ;))

    Stiu ca in versiunea urmatoare de chat s-a introdus aceasta facilitate, insa, dupa parerea mea nu este un lucru bun, de aceea nici nu upgradez la versiunea noua.


  17. admin Says:
    avatar

    Chestia cu nota profilului nu este un lucru bun. Ia ganditi-va ce note veti primi de la cei cu care nu doriti sa vb ? Ce note va vor da cei refuzati ?

    Multe dintre facilitatile pe care le cereti voi, ar fi bune intr-o lume ideala. Cum insa oamenii sunt ranchiunosi si unii dintre ei chiar rautaciosi.. multe intre ele ar putea fi abuzate. De aceea nici nu le implementez.


  18. din_cosmos Says:
    avatar

    chestia cu nota profilului nu este relevanta, sunt gusturi diferite de la caz la caz, ce criterii vor ajuta la o buna definire a unui profil? de exemplu: unii nu agreaza pilozitatea, altii o adora? ce va exprima acel vot? nimic concret, va crea poate mai multa confuzie! zic si io:))

    o chestie care ar putea fi adaugata la sectiunea cautare, o categorisire completa la rubrica cupluri, sa poti cauta mai exact genul de cuplu care te intereseaza, ex: cuplu soft, cuplu fara schimb de parteneri,cuplu hetero,cuplu cu ea sau el bi, cuplu cu amandoi bi,etc . la toate celalalte categorii exista aceasta diferentiere, femeie, femeie bi, barbat, barbat bi , femeie lesbi, barbat homo, etc. !


  19. din_cosmos Says:
    avatar

    iaca…am ramas la coada:)))


  20. altatasta2 Says:
    avatar

    Mda Vali, la motivatia ta nu m-am gandit. Ma visam intr-o lume fara ranchiuna….


  21. frumosu Says:
    avatar

    un forum mai vedem si noi pe site?


  22. karmacoma Says:
    avatar

    Dieci mi-s nervoasa cu nervii nervosi la capu mieu. Thu, io sed si scriu aci, probabil mai sunt inca cativa de scriu si nica. Io propunez sa dati drumu la postari fara a fi moderate ca ne frustram dracu de ne trece chefu de scris. E normal sa nu poata sta cineva dupa fiecare care mai scrie ceva sa-i accepte postarea dar si noi ce vina avem? Daca scapa vreo postare necuviincioasa, daca ne luam la injuraturi aici sau eu stiu ce ne mai vine sa scriem, puteti sa stergeti postarile ca nu cred ca se oripileaza nimeni daca vede tri minuti 5 injuraturi. Am scris peste tot si acu stau si cotcodacesc singurea ca gaina pe oo asteptand sa dea cineva drumu la postari ca sa poata scrie si altcineva si apoi la randul meu sa mai scriu trei prostii


  23. backside Says:
    avatar

    ar fi util ca fiecare profil sa afiseze daca membrul este online sau offline. In plus, poate ar prinde bine o functie de cautare mai detaliata(nici cea de acum nu e rea). Spre exemplu, vreau sa caut cupluri din Bucuresti care accepta barbati sau dispuse sa faca cybersex.


  24. McLeons Says:
    avatar

    Back,asta-i blog pt discutii,pareri si impresii…pt cautari e mai simplu sa-ncerci dincolo(la ghiseul urmator cum zicea karma)pe HS..:)


  25. McLeons Says:
    avatar

    Back,scuze n-avui okelarii la mine..ai fost la obiect si-mi cer scuze ca m-am aruncat ca musca-n lapte.:)


  26. cplu40vest Says:
    avatar

    mie mi place formatul siteului.si cea mai ok mi se pare validarea web.dar bineneteles ca orice imbunatatire e bine venita.asa ca oameni cu idei va rugam scrieti si transmiteti ideile voastre.


  27. marian21 Says:
    avatar

    Si mie imi pèlace siteul. In primul rand pentru membrii sai activi si seriosi, asta poate si din cauza adminilor (foarte buna ideea unor admini, care sa vegheze la buna desfasurare a activitatilor pe site si sa inlature musafirii nepoftiti). In al doilea rand chatul foarte animat, asta tot datorita membrilor populari sa le zic asa. Ar mai fi multe alte plusuri precum validarea prin web cam, telefon sau e-mail, alegerea unu rank minim pentru vizualizarea albumului foto si multe altele. Ca minus as remarca imposibilitatea validari telefonice sau cumpararii de puncte pentru abonatii Orange, desi aceasta nu este vina siteul-ui si as mai adauga si blackside o cautare mai detaliata.


  28. joker2007 Says:
    avatar

    Cred ca ar trebui sa se faca o selectie cu cei care sunt pe aici sa piarda timpul si sa streseze pe ceilalti cu filosofiile lor.


  29. karmacoma Says:
    avatar

    Si cine ar trebui sa “cantareasca” daca filosofiile unora sunt bune si a altora nu? Aici e un blog unde fiecare isi spune parerea si asa cum le apreciem pe cele ce rezoneaza cu noi la fel trebuie sa facem si cu celelalte. Nu suntem aici sa judecam parerile nimanui si fiecare are dreptul sa scrie ceea ce gandeste. So…spor la scris tuturor


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.