Perfectul imperfect

Posted by buburuzii on Sunday Mar 21, 2010 Under Diverse

Stiu ca blogul apartine unui site de swing si stiu ca pe un site de swing toata lumea incearca sa arate bine, sa dea bine, sa fie fara defecte, sa atraga, sa isi prezinte cat mai bine persoana, toti incearca sa isi “vanda” cat mai bine profilul, sa fie cat mai atragatori, mai destepti, mai bogati, mai doriti, mai vizitati, mai cautati. Oricat de ipocriti am fii, trebuie sa recunoastem ca toti cam asta facem, incercam sa ne “vindem” cat mai bine. Intelegand si trecand peste asta, observam zeci/sute/mii de profile care inca din titlul profilului iti explica cat sunt ei de speciali, chiar daca ulterior intalnindu-i observi ca totul e departe de adevar si realitatea e infricosator de deformata.Si vezi titluri gen destepti, vip, fitosi, stilati, frumosi, unici, finuti, aratosi, etc,etc, cu descrierile aferente, in care se chinuie sa iti explice ca tot ce au scris in titlu e foarte real; iar cei care nu au inceput cu supercalitatile inca din titlu o sa ti le explice oricum in descriere. Asta e, asta e realitatea, ca se supara sau nu cineva, ca isi vede iar orgoliul nemarginit careva sifonat.

Acuma eu unul as fi curios sa vad cam cati ar avea, sa nu zic bunul simt, sa zic decenta, ca macar intr-un amarat de post pe blog sa isi prezinte si defectele. Sunt convins ca multora orgoliul si parerea prea buna despre ei insasi nu le va da voie, dar am sa incerc, macar de distractia mea personala, sa va cer macar o data sa va faceti si antireclama, sa va prezentati si real, nu doar cosmetizat si frumos ochiului.

Iar ca sa nu fiu si eu ipocrit, am sa incep chiar eu. Sa vedem suspinatul cam ce defecte majore ar avea. Pai primul, si cred ca foarte evident multora, ar fii egocentrismul.Pentru cei care nu inteleg cuvantul, adeca persoanele care sunt convinse ca planeta graviteaza in jurul lor.Si facand o mica paranteza, ma distrau mereu persoanele cu care mai intram in polemici si imi tranteau “drastic” eticheta frustrat, greu ca un egocentrist sa fie frustrat, dar fie, de dragul unora o bag si pe asta 🙂 . Orgoliul nemarginit, inca unul din defectele majore, aici contribuind probabil atat caracterul cat si zodia scorpionului.Tocmai de aceea trebuie sa declar alt defect, sunt greu de convins ca am gresit, cam trebuie sa am dreptate mereu, ma obliga caracterul.Ce ar mai fi? A da, ca si o consecinta a celor mai sus scrise, imping pe oricine la limita, indiferent de ce limita vorbim, psihica sau fizica,intelectuala si uneori sexuala, dar asta e de bine si nu se pune, nu asta e topicul, tot defect de caracter si alinare de orgoliu probabil, incercand constant sa imi demonstrez mie insumi ca sunt mai bun.Ar mai fii misoginismul, cred, sau cel putin asa mi s-a mai spus la locul de munca, nereusind sa lucrez niciodata cu o femeie sef sau aflata pe aceeasi scara valorica intr-o societate, reusind doar daca e inferioara ca si incadrare.Alte defecte : fumez prea mult (dar vreau sa ma las de vre-o 10 ani), ma mai cert cu nenea Jack uneori cam mult, vorbesc prea incet si prea repede ca sa fiu inteles, tinand cont si de accentul de ardelean, comod, increzut(dar asta e tot o consecinta a caracterului), seflemitor(la fel), mishtocar(cam tot pe acolo), prea pretentios uneori, prea greu de multumit ………. ma mai gandesc, la modul cat mai serios la mai multe, si mai completez………

Altii sunt?Cine, ce defecte mai are pe aici, sau toti sunt fara de cusur? 🙂

67 Responses to “Perfectul imperfect”

  1. buburuzii Says:
    avatar

    Vorbeam de degetul ala care i l-am dat omului, asta ca sa stii si tu, sa nu mai discuti in necunostinta de cauza, cand i-am acceptat si nu am reactionat fatza de toate atacurile lui de dupa party, atat private cat si pe sms……….repet vezi-ti de ale tale………habar nu ai de toata nebunia care l-a cuprins dupa acea usa nenorocita……….sau daca iti place sa ramai lipit de poponetul respectiv continua, dar pentru tine si pentru el doar……….pupati-va in privat


  2. mary si vili Says:
    avatar

    Ca de obicei unde este circ si subiecte controversate hop si eu “bagaret in seama”.Referitor la subiect cred ca toti avem si defecte si calitati nu cred ca exista om perfect iar noi (ca sa eliminam enigmele) suntem cuplul perfect,EA-baba cloanta si EU-Puiu Calinescu la 80de ani.Eeeeeeee ce parere aveti??? Referitor la divergentele dintre Buburuzul si restul nu prea vad cu ce v-a jignit de ati luat foc asa.Bineanteles ca acum o sa-mi transmite-ti ca sunt pupincurist,nici o problema,dar nici cu livium nu pot fi deacord care vad ca este de parere ca cei plecati din tara nu ar mai fi romani de parca swingul sau scrisul pe blog are legatura cu nationalitatea.Din cate am vazut eu voi ati inceput sa comentati la adresa lui alin in loc sa scrieti defectele voastre,pt ca despre asta era vorba,nu despre cum este Buburuzul.Deci voi atacati si tot voi”urlati”.Poate va crede si va aproba cine nu citeste toate posturile ca eu………NU.


  3. admin Says:
    avatar

    Urata imagine isi face un cititor “neavizat” despre swing. Ia ganditi-va ce o sa gandeasca cineva care habar n-are despre swing si deschide prima data aceasta pagina.

    In plus, nu pot sa nu observ o mare placere la unii utilizatori de a poza in martiri. Poate aste le face viata mai interesanta, daca isi imagineaza o teorie a conspiratiei impotriva lor.

    E super simplu sa arunci cu pietre intr-un admin si dupa aia sa plangi ca adminul respectiv te nedreptateste


  4. broken strings Says:
    avatar

    Cred ca este o dovada de respect de sine daca reusesti sa iti recunosti defectele, sa le constientizezi si cel mai important sa incerci sa le diminuezi cat se poate de mult… poate pana la disparitie = IDEALUL, dar e mai greu. Any way marele meu defect este nehotararea, poate si din cauza zodiei, balanta deh… (a nu se intelege ca sunt nehotarata chiar in toate). Dar cred ca e o prostie sa dam vina pe diverse motive pentru care suntem intr-un fel sau altul. Totul tine de noi insine si in mod special de asumarea responsabilitatii.

    Cat priveste disputa de mai sus, consider ca nu cunosc prea multe detalii ca sa-mi dau cu parerea, dar mi-ar placea ca subiectul lansat de catre Buburuzul sa mearga mai departe si sa citesc si alte pareri privind “Perfectul imperfect”. Asa ca dati-i bice fratilor… Creativitate maxima va doresc! F


  5. admin Says:
    avatar

    Propun, ca de aici inainte, toate comentariile off-topic, sa fie sterse. Am observat ca de multe ori, unii utilizatori deturneaza scopul articolelor pentru disputele personale.

    In consecinta, solicit ca toate comentariile offtopic (atat ale adminilor cat si ale utilizatorilor) sa fie sterse din cadrul unui articol. Incepand cu articolele viitoare. Chiar n-are sens sa lasam comentarii personale si care n-au nici o legatura cu subiectul discutiei.


  6. mara_la_mare Says:
    avatar

    Crestere de trafic de 450% in 2 zile nu-i rau deloc 🙂 Deci, concluzia ar fi ca prind la public aceste telenovele gen OTV. Eu zic ca-i bine sa mai pice cate un deltaplan pe vreun balcon ca uite asa mai creste traficul pe blog si incep sa cugete si userii 🙂 Poate ar trebui facut un post special (de ex “Loc de dat cu capul”) unde fiecare sa poata sa critice pe cine vrea si sa spuna ce-i trece prin cap. Probabil ar creste si mai mult traficul 🙂


  7. mara_la_mare Says:
    avatar

    Daca tot e regula pentru articolele viitoare inseamna ca mai pot abera off-topic aici. Ma intrebam cine o sa stearga articolele off-topic ale adminilor. Alt admin, sau poate ei singuri daca vor realiza ca sunt off-topic. Sau poate adminul sef? 🙂 Daca e sa fim realisti, stergerea posturilor (chiar si off-topic) nu cred ca este o idee tocmai buna. Asta ar putea insemna pentru multi disparitia interesului pentru acest blog, si implicit, disparitia postarilor pe blog.


  8. damecupopi Says:
    avatar

    Cum spuneam…sunt perfect. 😉


  9. damian Says:
    avatar

    Mda ca balanta, am deseori impulsul de a exagera si a-mi crea mici tragedii.
    O caracteristica a noastra este nehotararea, adica o scaldam si o sucim in toate modurile. Insa avem spirit de justitiari, uram nedreptatea de orice fel.
    Uneori, sunt fleasca si dus pe alte meleaguri cu mintea, alteori coleric si razbunator.
    Cateodata putin mincinos si incredibil de prostanac in iubire. Ma indragostesc repede, insa la fel de rapid imi si trece….ma plictisesc langa cineva care nu ma stimuleaza intelectual.


  10. liviucornel Says:
    avatar

    Bine ca voi adminii va aparati intre voi si pe noi ne aruncati afara , ca suntem off topic , ca suntem martiri .Devine din ce in ce mai clar ca sunteti o rasa aparte , voi adminii. Voua va este foarte greu sa aruncati cu pietre si apoi sa plangeti ca au userii ceva cu voi ?!!! Daca ati fi impartiali discutiile astea nu ar avea loc . Pricepeti?


  11. buburuzii Says:
    avatar

    mda rasa martiana 🙂 ……daca nu isi revarsa cineva furia initial si scria doar la subiect, fara sa isi continue vendeta lui personala, discutiile nu aveau loc, logic si simplu.Nu ? Iar daca editorul nu ii activa commentul si il stergea, discutiile iarasi nu aveau loc.Iarasi logic, iarasi simplu.Nu?


  12. admin Says:
    avatar

    liviucornel > Imi pare sincer rau, dar nu iti pot da dreptate DOAR pentru ca esti utilizator. In plus, vad ca inca esti aici, deci.. cine te-a aruncat afara ?

    Pe de alta parte, aceste siteuri imi apartin, pe ele esti doar Oaspete, nu Stapan. Nu ti se permite orice. Poarta-te frumos si nu te va da nimeni afara. Incalca legile ospetiei, si eu voi fi primul care te va da afara.


  13. admin Says:
    avatar

    mara_la_mare > Poti sa fii sigura ca voi sterge fara remuscari comentariile offtopic ale adminilor. Merci ca m-ai recunoscut drept sef. Eu cred ca este o idee buna, pt ca e clar ca sunt unii care au interese clare de a posta numai mizerii pentru a denigra acest blog.

    Daca aceasta noua regula te deranjeaza, ai tot dreptul sa nu mai postezi, sau sa-ti faci blogul tau, unde sa accepti toate mizeriile pe principii democratice.


  14. weweroy Says:
    avatar

    Eu de exemplu…mai gresesc(LIPSA DE CONCENTRARE SE NUMESTE) noaptea dupa ce ma i au la tranta cu ursul(Alcool)………revenire……ca bausem jack…..si m a tras lumea de urechi….pe moment nu avea rost acu o sa iasa naspa….da ma risc…..lumea se numeste…ca de …o lume doua lumi(CA SA BAGE DE SEAMA CA E …O INTAMPLARE, NU CA M-AR DUREA….CI PT CA MA MANANCA)….vedeti important e sa ti repari greseala…..DA URECHIOSILOR…..voi cum reparati…….hai bre ca pup


  15. weweroy Says:
    avatar

    a se citi weweroy…mario malena……iar va pop bre


  16. weweroy Says:
    avatar

    iar am gresit…pop sau pup…..mmmmmmm….cred ca am sa repet……sau mai bine rasfoiesc


  17. weweroy Says:
    avatar

    am uitat sa va ….ca sa fiu sigur ca intelegeti ce vreau, trec amandouale(ahahahah)…variante….pop…pup


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.