Preludiu la Swing

Posted by admin on Saturday Mar 6, 2010 Under Controverse

As dori sa va exprimati parerile in ceea ce priveste preludiul unei intalniri swing. Care este cea mai buna cale de urmat ? Selectarea partenerilor pe site, discutii pe mess, intalnire la o cafea ?

Cat ar trebui sa dureze tatonarile ? Cat de repede va dati seama daca cuplul respectiv este ceea ce cautati ?

18 Responses to “Preludiu la Swing”

  1. IoRe_ex_AMA09 Says:
    avatar

    Chiar daca nu mai facem parte din “comunitatea” hotswingers , am sa postez eu prima . Cel mai bun preludiu este intalnirea fata in fata , la o cafea. Vezi , simti si auzi .


  2. admin Says:
    avatar

    Si daca totul este ok la o prima intalnire la o cafea, al doilea pas este intalnirea swing ?


  3. buburuzii Says:
    avatar

    Iore_ex_AMA09 spui ca nu mai faci parte din “comunitatea” hotswingers………dar citesti blogul comunitatii hotswingers si mai si postezi prima la un post nou 🙂 ……….poate nu inteleg eu multe din viatza asta dar mi se pare ca faci parte din comunitatea asta si inca foarte activ 🙂


  4. buburuzii Says:
    avatar

    Acest blog e blogul comunitatii Hotswingers 🙂


  5. fermecatul Says:
    avatar

    Dragut subicet si poate chiar necsar “Preludiul in swing”, o mie de vorbe nu face ca aceea intilnire fata in fata.Dar de obicei inainte de intilnire, sunt acele convorbiri pe messenger si care cred ca, creaza o incitatie ,admiratie , dorinta si tot ce tine de a cunoste noi parteneri de swing. Din punctul meu de vedere barbat singur in swing, tin sa le multumesc pe aceasta cale acelor cupluri care au avut rabdarea de a ma cunoste si a ma accepta .Cit trebuie sa dureze acele discutii, tatonari, cafele tine de fiecare persoana in parte, dar cum se spune “apa a invins piatra ” rabdarea este intotdeauna cheia succesului. Mare greseala ar fi ca de la prima intilnire, sa se ajunga la sex, daca cel putin cit de cit nu sau cunoscut cel putin formal.Esecurile nu trebuie sa demoralizeze pe nimeni …………intotdeauna invatam din greseli iar vita merge inainte.
    Cu respect Fermecaul


  6. IoRe_ex_AMA09 Says:
    avatar

    M-am exprimat gresit . Sunt blonda. 😛 . Nu mai suntem inscrisi pe site , dar ne mai intalnim cu swingeri. E greu sa te rupi definitiv .
    @Admin , al doilea pas poate fi o intalnire swing , daca exista o atractie de genul + si – . Tatonarile depind , in mare masura , de felul in care interactioneaza oamenii .
    @Buburuzii , daca trebuie sa fiu inscrisa pe site , ca sa pot posta aici , e greseala mea si o sa citesc doar posturile fara sa comentez. Am observat , in ultimele zile , ca nu mai este acea afluneta de oameni aici . Inca o data , daca postarea aici este conditionata de ceva anume , promit sa nu mai scriu
    Ioana – Cj


  7. buburuzii Says:
    avatar

    nu ai inteles ideea ioana 😛 ; nu e obligatoriu sa fii inscris ca sa postezi, doar ca nu poti spune ca nu mai faci parte din comunitatea a carui blog il citesti si il comentezi 🙂 ………ca nu mai sunteti inscrisi pe site e total alta discutie 🙂


  8. IoRe_ex_AMA09 Says:
    avatar

    Bine ca ne-am inteles pana la urma. 😛 😛 😛


  9. swing31cj Says:
    avatar

    Din pacate unora le plac doar povestile fapte mai putin.


  10. swing31cj Says:
    avatar

    da se poate daca totul e ok dupa o cafea poate fi al doilea pas este intalnirea swing.


  11. swing31cj Says:
    avatar

    da se poate daca totul e ok dupa o cafea al doilea pas sa fie intalnirea swing.scuze pt exprimarea gresita de mai inainte


  12. danageo Says:
    avatar

    Eu, ca parte feminina a cpl, sunt de parere ca partenerii trebuie sa se cunoasca mai bine inainte de finalizare. Aceasta cunoastere mareste satisfactia si placerea carnala.


  13. fermecatul Says:
    avatar

    In fond toti ne dorim placeri carnale dar asta nu inseamna cu oricine oricind.Cunoasterea in prealabil este obligatorie iar dupa parerea mea compatibilitatie sexuale trebuie discutate ca dupa aceea sa nu existe diferente de opinii.Toti de dorim placere dar sincer nu cu orice pret
    Cu respect Fermecatul


  14. marian21 Says:
    avatar

    Intalnirea “face to face” la cafea, suc etc este dupa mine ultimul lucru al unui preludiu in swing. O astfel de intalnire e cea mai concludenta si determinanta in continuarea viitoarei relatii dintre cupluri sau cuplu si barbat/femeie. Chiar si daca distanta e mai mare, o intalnire pe “teren neutru” este binevenita, iar intalnirea swing poate urma dupa.


  15. bogdanbh Says:
    avatar

    Intii trebuie sa te cunosti cu respectivele persoane . Sa-ti dai seama daca sinteti compatibili sau nu . Si daca totul e ok , se poate merge si mai departe . Daca nu , asta e .
    Pe net poti avea diverse surprize . Deci cel mai elocvent ramina tot intilnirea face-to-face


  16. McLeons Says:
    avatar

    Noi suntem adeptii tuturor fazelor-profil&poze pe site,mess&web,intalnire la cafea si ulterior(rar in aceeasi zi)in functie de impresiile de la cafea,patul…Si totusi e cam greu…in primul rand ca se merge pe contactari “oarbe”(90%),adica la albumul profilelor este doar doamna,domnul aparand uneori cu o mana,poola sau mai stiu eu ce parte a corpului din care nu intelegi nimic..si asa ajungem la mess.Lipsa pozelor domnilor a facut sa avem in lista de mess vreo 150 de ID-ri din care stim vreo 30-40..daca domnnii aveau poze la profil posibil sa fi avut numai 50 ID-ri..
    O alta kestie…intalnirea la cafea nu presupune implicit patul si unii asta nu inteleg.Noi dupa acea cafea discutam(eu&claudia),”rumegam”impresiile si in functie de concluzii luam decizii.
    In concluzie,nu suntem adeptii discutiilor duse la nesfarsit pe mess dar nici nu ne aruncam in pat cat mai repede si oricum..Daca avem dubii mai bine ne intalnim de 2 ori la cafea decat sa avem surprize neplacute(ma ref la caracter,fel de a fi)


  17. fantezie_cuplu Says:
    avatar

    McLeons ai un punct de vedere foarte similar cu al nostru… Noi avem un protocol care il urmam, si asta incepe bineinteles cu pozele de la profilul respevctivului cuplu sau persoane. Daca nu ne place ce vedem la profil, nu contactam.

    Sa nu mai spunem ca unii au fotografii din tineretea lor de liceu, unde aratau.. sa spunem “doar” putin diferit decat in prezent, motiv pt care dorim sa vedem cu ochisorii nostri pe webcam si apoi sa schimbam ceva vorbe pe mess. Oricine poate cita pe Eminescu pe mess, dar totusi daca-o incepe cu “ba ce tare-i nevasta-ta… cum vrea s-o f*t?”… hmmm schimbam repede “canalul”

    Apoi, urmeaza cafeaua… si… sucul, unde te poti ascude… dar fugi mai greu. Nu cautam comptibilitatea necesara pentru a creste copii impreuna, dar noi avem nevoie sa ne placa de persoanele respective suficient de mult cat sa facem si sex, nu doar sa bem o sticla de vin impreuna.

    Nu ne consideram superiori in nici un mod sau fel, dar daca tot facem ceva ce tine de o fantezie si de placere, cautam pe cineva care sa-i gasim placuti si la fel, sa ne gaseasca placuti….

    Ce nu intelegem insa, este faptul ca multi nu pricem modul diplomat de a spune nu. NU dorim sa dam cu batul in balta si lasam discret de inteles ca “sunteti draguti, dar nu dorim sa facem sex cu voi” si facem asta nu atunci pe loc, ci mai incolo dupa ce discutam in “private”… dar…. putini sunt cei care inteleg ca o intalnire la un SUC, unde sa ne putem vedea si analiza reciproc NU inseamna automat o partida de sex impreuna, nu ca asta ar fi excus, dar NU este regula.


  18. kriss19821 Says:
    avatar

    A powiedzcie mi czy w stałym związku po doprowadzeniu do takiego spotkania psują się relacje miedzy partnerami? Oczywiście wymiana partnerów itd. jak wy to widzicie? Albo wypowiadać się doświadczone osoby. Dziękuję.

    —————————

    Şi-mi spune dacă într-o relaţie stabilă, după aducerea la această reuniune, pentru a strica relaţiile dintre partenerii? Desigur, partenerii de schimb, aşa cum îl vedeţi? Sau vorbesc la oameni cu experienţă. Mulţumesc.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.