Se poate si mai bine..

Posted by McLeons on Monday Mar 1, 2010 Under Diverse

Observ ca-n ultimul timp s-a marsat pe latura neplacuta a swingului..de aceea va invit la o discutie pe tema “pozitivului”,amintiri placute,ce v-a atras la acel cuplu/barbat singur/femeie singura,in ce fel s-au comportat de v-a ramas intiparit in minte acea intalnireย  fara a da desigur nume sau amanunte din care ar putea fi recunoscuti respectivii..

Consider ca putem invata din aceste povestiri.. ๐Ÿ™‚

10 Responses to “Se poate si mai bine..”

  1. cherry Says:
    avatar

    Ma bucur sa vorbesc “de bine” swingul. Noua ne-a placut in mod special un cuplu, mai precis chiar “nasii” nostri. Si nu e vorba aici numai despre aspectul swing, chiar sunt oameni amuzanti, open-mind, seriosi, deschisi si a fost o placere sa comunicam cu ei, sa petrecem timpul impreuna. Ne-a placut lejeritatea cu care ei vorbeau despre sex, despre anumite dorintze, ne amuzau replicile lor si dezinvoltura cu care isi purtau nuditatea – ca pe o haina lejera. Ne-a impresionat ca si-au dorit sa ne simtim bine si in largul nostru, ca s-au riscat cu un cuplu de novici si ca am ramas prieteni iar relatia nu s-a alterat in timp. Trebuie sa mentionez ca “arsenalul” lor de jucarii a fost absolut delicios de testat, ca atat el cat si ea faceau swing cu si din placere, ca ne-a fost foarte usor sa-i placem si sa oferim la randu-ne ce primeam de la ei. Intalnirea cu pricina a fost un adevarat liant pentru casnicia noastra prin deschiderea ce-am dobandit-o pentru discutii tabu, viata sexuala asisderea s-a imbunatatit simtitor. Sunt lucruri demne de luat in calcul “pro swing”….un psihilog nu facea o treaba mai buna. ๐Ÿ™‚


  2. Anybody Says:
    avatar

    Am sa va povestesc ultima amintire placuta legata de comunitatea cu princina. S-a intamplat de curand, mai exact la petrecerea “Preludiu Sf. Valentin”, atunci cand nici bine nu am deschis usa localului ca am si fost intampinat de catre prieteni dragi mie. Nici nu m-au lasat sa fac un tur de local, ca repede a trebuit sa fac rost de 2 pahare goale(pentru mine si partenera mea) sa ciocnim ๐Ÿ™‚
    Pe langa acest lucru, au fost si altele despre care as vrea sa nu vorbesc, dar care mi-au demonstrat ca le sunt drag, ca ma iubesc, ca le-am lipsit ๐Ÿ™‚
    Laurentiu.


  3. joker2007 Says:
    avatar

    Eu fiind nou in familie nu am cu ce sa ma laud ,nici cu prieteni si nici cu pateneri de swing, dar sper cat mai curand sa cunosc cat mai multi si sa fac si eu parte din aceasta familie.De pe acest site m-am intalnit cu un singur cuplu si pot spune ca a fost o intalnire reusita.Mi-au placut in primul rand ptr ospitalitate ,ptr dorinta de a ne cunoaste si ptr faptul ca nu le-au trebuit luni ca sa se hotarasca.Concluzia este ca am inceput cu dreptul pe acest site.


  4. bogdanbh Says:
    avatar

    Din pacate mai sint si experiente nu atit de placute ca cele de mai sus . Eu de exemplu am avut citeva experiente de acest gen : oameni care nu au rabdare , care nu stau sa se gindeasca ca si ei au fost la inceput . Dar am avut parte si de momente placute pe care nu le voi uita niciodata .


  5. buburuzii Says:
    avatar

    Una dintre cele mai frumoase amintiri, care ne-a ramas intiparita pe cerebel, a avut loc intre craciunul si revelionul lui 2008 (daca nu ma insel).Dupa un weekend perfect cu un cuplu minunat, inainte de a pleca spre casa, doamna blondina din cuplul respectiv s-a intors spre domnul sot si cu ochii in lacrimi a zis ” Ei acum pleaca, si noi ce ne facem ? “……….ne venea sa o mancam cat de dulce si inocenta era in momentele respective.Poate suna a sentimentalism, dar pe noi cuvintele ne-au lasat impresionati, uimiti si incantati, ca dovada ca ni le mai amintim cu placere si azi ๐Ÿ™‚ .


  6. DoubleD Says:
    avatar

    @baggio…daca ma gandesc bine toti am fost la un moment dat “bobocei”,nu? Unii mai mult altii mai putini invatati in ale swing-ului. Nu de altceva , dar vazand post-ul tau anterior, referitor la Joker, ma intreb tu in care categorie te inscrii?

    Pe mine Leons ma va scuza pentru abaterea de la subiect.


  7. McLeons Says:
    avatar

    DD,te scuz da nu te uit…:*


  8. joker2007 Says:
    avatar

    Baggio am zis ca sunt bobocel pe siteul asta, si chiar daca sunt si in swing nu ma derqanjeaza si nici nu ma simt inferior.Poate in partide de sex am mai multa experienta decat tine si probabil de aceea vad si altfel lucrurile.Eu in comparatie cu altii nu sunt pe site-ul asta ptr ca nu am partenere, eu sunt aici ptr ideea de swing.Si mai e ceva : eu nu vreau sa profit de femeile de aici.


  9. DoubleD Says:
    avatar

    Leo..crezi ca urmaream altceva?:))))


  10. danageo Says:
    avatar

    Mi-au placut un cuplu foarte romantic, care a venit in vizita de la ceva distanta dar cu flori si un parfum proaspat, cu chef de viata si pasiune la grup.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.