Admin intre admini

Posted by pisicoasa on Tuesday Feb 23, 2010 Under Diverse

Ca tot este acel concurs pe site , pe hotswingers,Β  cu cel mai bun admin ma gandeam sa aflu de la voi cam cum ar arata profilul ideal de admin???

Un admin care sa stie sa se faca placut, sa nu deranjeze pe nimeni cu parerile sale, sa fie intotdeauna disponibil la problemele utlilizatorilor si mai ales sa fie un profesionist care sa stie sa aplaneze eventuale conflicte

Deci va astept cu sugestii si reclamatii la adresa adminilor ca doar si ei ar trebui din cand in cand urecheati daca merita nu ?? πŸ™‚

Cu drag,

Pisicoasa curioasa

43 Responses to “Admin intre admini”

  1. Anybody Says:
    avatar

    Draga pisicoasa foarte curioasa πŸ™‚
    Ca sunt roman, o sa ii critic putin pe admini. Stai ca iti spun si de ce πŸ™‚ Pentru ca valideaza profile de cupluri in care EL nu apare. Chiar daca-s heterosexual, mi-ar placea sa il vad si pe EL, constient fiind ca nu este asa de frumos precum EA πŸ˜›
    Sa zicem ca sunt un cetatean european si vin cu o recomandare : sa nu se mai agite domnule atata cu toti “nepriceputii”, ca usor, usor apar firele albe in cap πŸ™‚
    Laurentiu.


  2. karmacoma Says:
    avatar

    Iote, admini in fata clasei la urecheat. Pus ochelarii ce-mi completeaza studiile, pus costumu di chele di scaun de-autobuz,luat cravasha din cui si-acu sa analizam in ordinea numerelor de pe tricoaie:
    – Dudu & wife – galatzeni simpatici de-ai mei cu care tre sa mananc musai un pieshte, deci ie buni,buni.la loc in bancutza si nu va pipaitzi in timpul orelor
    – bubu & wife – bubu mancat sufletu din mini (dar sper sa ma razbune sotza din dotare), asuprit din greu pi totzi userii care ieste iei pe persoana fizica, dar mi-a promis ca-mi puni poola pi masa la masurat asa ca il trecem clasa. Va rog pohtiti un bombon si shedetzi in prima bancutza ca sa ma holbez la chicerele doamnei.
    – Vali & wife – nu comentam de t’oashi cu pricina ca n-inchide gradinitza si ni trimiti la joaca pi casa scarii
    – Lau & wife – concetatzeni deci ie buni, pohtitzi in pauza si nu fumatzi in buda
    – Sola&petit&silviu – fiecare cu wife sau nu, nu cunosc, nu ma exprim, n-am vazut, n-am auzit.
    Gata s-a sunat.Ioi cata treaba am avut. Una pisti alta cui nu-i place si nu-i convini sa treaca fo doo zile in locul lor si mai discutam. Sau nu, cine are de comentat la adresa dansilor ce ne pastoresc, cu caldura-n suflet si pipota ii pohtesc pi site-ul shela de goblenuri pt mandre si pi zani pe ala cu traforaj.
    Dau legatura in studio …


  3. karmacoma Says:
    avatar

    Thu any, paracios mic ci iesti…i-am parat breh o data pt asta, uitashi? Trieci acasa mai repidea sa viezi ci mi ti altoiesc.


  4. joker2007 Says:
    avatar

    Eu nu vreau sa urechez pe nimeni ptr ca atata timp cat hotswingers e pe primul loc in top inseamna ca sunt buni.Cand o sa fie necesar o vin cu “sugestii si reclamatii”.


  5. cplu40vest Says:
    avatar

    eu revin si arat ca mie mi se pare ca adminul valentin este cel mai saritor politicos si intelegator.pt aceste lucruri noi il declaram admin intre admini.


  6. buburuzii Says:
    avatar

    Nu ajunge ca ma injura, daca nu zilnic macar de 2 – 3 ori pe saptamana, unii din astia pe persoana fizica, ca acu mai trebuiesc si urechiat…………bineeeeee….hai la urechiat, ca mi-am tras pixul si foaia langa laptop sa notez ….. 1 Anybody 2 …..


  7. joker2007 Says:
    avatar

    Bubu daca esti injurat inseamna ca esti bagat in seama si cica asta e de bine, nu vezi si tu la VIP-uri ca reclama sa fie nu Trebuie sa fie doar PO,merge si negativa.


  8. buburuzii Says:
    avatar

    Aici e o mica problema Anybody care iese din puterile adminilor de rand……..schimbatul regulilor. Daca nu exista nici o regula care sa ii oblige, noi nu avem cum sa ii obligam fara sa faca gat, gura, reclamatii si alte opariri si iritatii.Putem doar sa le recomandam, dar repet ei vazand ca nici o regula nu ii obliga sa faca asta pun recomandarea noastra la cos……..concluzia e ca problema asta trebuie sa o expui sefului cel mare, adminii incearca sa le respecte pe cele existente…….nu ai cum da in ei cu asa ceva. Next please.


  9. karmacoma Says:
    avatar

    Domnu’ admin Bubu, daca-mi permitetzi, io cu riespect in calitate de useritza as avea o intrebare la ‘mneavoastra. Pot sa vi-o pun?


  10. buburuzii Says:
    avatar

    Acu e cu schepsis treaba si mi-s intre ciocan si nicovala datorita postului, daca zic nu ……..ai sa zici ca nu sunt disponibil la problemele userilor, ma urechezi si nu dau bine, se duce naibii toata munca din atatia ani, daca zic da …..iar nu-i bine, o sa zica lumea ca nu sunt echidistant si sunt partinitor cu unii useri, ca mi-au mai facut propuneri de genul si cativa baieti bi………Amu’ ce ma fac?


  11. karmacoma Says:
    avatar

    Tulai doamni, cum sa vin io cu propuneri din-astea indecente (!) sa zica lumea ca-s o desfranata si ravnesc la barbatu fomeii? Ioi, sunt muiere serioasa πŸ˜€ ,voiam sa-ti pun o intrebare breh: UNDE PANA MEA E LEO? πŸ˜›
    Acush daca veni vorba, daca invatz bini si termin scoala fara corijente si cand o sa cresc mare ma face t’oashu propretar di sait admin se mai cheama ca esti intre ciocan si nicovala? Asta asa, ca veni vorba … nu ca am io ganduri din’astea necurate πŸ˜›
    Ptiu, ptiu drace….


  12. joker2007 Says:
    avatar

    Bubu ce are sula cu prefectura ? Daca Karma vrea sa ti-o puna trebuie s-o iei in seama, fii sigur ca si ea o sa te mai urecheze dupa,


  13. buburuzii Says:
    avatar

    mai atunci nu mai sunt , dar intervina alta problema, cica la locul de munca nu e bine sa faci prostioare πŸ˜›


  14. marian21 Says:
    avatar

    Toti admini sunt dupa parerea mea foarte buni in ceea ce fac, altfel ar fi schimbati…logic nu?. Binenteles poate ca exista si pareri contradictorii, datorita caracterului diferit al fiecarei persoane. Cei care scriem aici pe blog cred ca apreciem eforturile adminilor pentru buna functionare a siteului sau poate ma insel si exista si carcotasi.


  15. fermecatul Says:
    avatar

    Asa sa incepem cu inceputul , TOTI ADMINI I-SI INDEPLINESC “ATRIBUTIUNILE SE SERVICIU”dar ca exista afintitati pentru un admin sau altul asta e.De exemplu Bubu & wife ei se implica foarte mult si in activitatea ce se desfasoara pe chat ceilalti admini cam “chiulesc”e si normal ca toti useri sa-i cunoasca si sai voteze corect nu?
    Lau & wife le multumesc pentru promtitudine la fel si lui Vali & wife.
    Sola un admin remarcabil si o buna prietena
    Cit despre ceilalti admini sincer nu ii cunosc si in consecintza nu pot scrie despre ei.
    Cu respectul cuvenit adminilor si pentru toata activitatea ce o desfasurati mertati toti un mare +10
    Fermecatul


  16. joker2007 Says:
    avatar

    Problema e cand se mai organizeaza un party ca sa pot sa-i cunosc si eu pe toti cu care am bloguit si binenteles ca mi-ar face sa-i cunosc pe admini in carne si oase si atunci cu alti ochi o sa-i vad.


  17. Ex|s][3Nz_A.K.A_cuplulcluj Says:
    avatar

    Nu vrem sa urecheam pe nimeni:D dar un mega party in zona noastra nu trajem?P


  18. damian Says:
    avatar

    Cand o sa scrieti corect si lizibil romaneste….


  19. damian Says:
    avatar

    So avand in vedere ca inginerii on site fac munca benevol nu am ce sa le reprosez.
    Singura persoana de aici care este administrator cu drepturi depline este Big V.


  20. cplu40vest Says:
    avatar

    achiesez la ideea ta si l sustin pe big V.in numele papei rege amin.


  21. damian Says:
    avatar

    In nomine pater et sancta spiritus amen….Pontifex Maximus.


  22. caiidemare Says:
    avatar

    na,,amu ce zic si eu ,,,dintre toti adminii doar 2 isi merita aplauze ,restul sunt si ei pe acolo,,[amu sa vezi polemica,,eu oi fi printre aia ? eu nu oi fi?:) πŸ™‚ :)]e o gluma


  23. cplu40vest Says:
    avatar

    toti pot fi simpatici si ok in felul lor dar ca la orice competitie doar unul ia laurii victoriei.iar noi speram sa fie valentin.un tip super ok,retineti nu ok
    super ok


  24. caiidemare Says:
    avatar

    sunt curios ce idee or sa mai aiba ,,poate un concurs cu cel mai si cea mai mica sau mare,sau inchisa sau deschisa πŸ™‚


  25. joker2007 Says:
    avatar

    Sunt de acord cu majoritatea de pe aici.Ii respect pe toti adminii in primul rand ptr ceea ce fac si nu cred ca erau admini daca nu reprezentau ceva ptr acest site.Acum trebuie sa aleg intre big boss si buburuzii.Ptr mine ,ptr ca pe ei i-am deranjat de fiecare data cand am avut o neclaritate,cei mai sunt buburuzzii dupa care vine big boss.


  26. cherry Says:
    avatar

    Noi de la admini asteptam sa fie verticali in atributiile lor, aproape de membri cu sfaturi si informatii pertinente, deschisi in gandire, sociabili si, in rest, swingeri ca oricare alt cuplu… Aaa…si ar mai fi nediscriminarea, lucru f.important. Nu intotdeauna un cuplu care nu are toate validarile sau poze postate are ganduri ascunse sau urmareste sa insele pe ceilalti….


  27. cplu40vest Says:
    avatar

    valentin valentin valentin valentin valentin valentin ….


  28. joker2007 Says:
    avatar

    Cplu40vest te-ai Indragostit de Valentin? Sau vrei sa te pui bine cu Seful.Important e sa fie corecti si impartiali.


  29. marian21 Says:
    avatar

    Normal ca dintre tori admini unii sunt mai populari, mai activi, ceea ce nu cred ca ii face mai putin buni pe ceilalti admini, iar despre Valentiin, el este dupa parerea mea adminul principal…daca nu era el nu cred ca puteam sa ne exprimam aici punctele de vedere.


  30. cplu40vest Says:
    avatar

    nu i tin partea si nici nu suntem indragostiti de el.dar suntem realmente impresionati de promptitudinea gentiletea si politetea lui.doar atat.iar de pus bine chiar nu e cazul.nu cred ca ne poate favoriza in vreun fel.si din cate stim nici nu e swinger.deci nici nu initiem o eventuala relatie.ma repet sub alta forma.e un om cu f mult bun simt.si e doar parerea noastra


  31. bogdanbh Says:
    avatar

    Jos palaria in fata adminilor . Saritori , draguti , atenti si mi se pare mie , politicosi .


  32. livium Says:
    avatar

    deci , injurati-ma dar pe sefi nu-i suport , pe cei care ii lauda pe sefi , nici atat , vezi cplu40vest . ca sa nu mai spun ca nu e treaba sefului sa faca munca adminilor , motiv pt.care nu trebuie sa culeaga nici lauri in locul lor .da , buburuzii se implica cel mai mult . bravo lor .intrebarea este pe punctele cui se fac validarile de catre admini si nu care este cel mai apreciat . atata timp cat acesti oameni isi consuma din propiile puncte ca sa mareasca nr . de utilizatori pt. big v , merita toate laudele . toti


  33. NoidoiVoi Says:
    avatar

    Pisicoasa super subiectul asta al tau…..bvo .Aici toata lumea care simte nevoia poate sa pupe in fund in cel mai nonsexual mod cu putinta.


  34. joker2007 Says:
    avatar

    Eu nu vreau sa poop pe nimeni,dar constat care admini sunt cel mai frecvent implicati in problemele de pe site si de aceea am si ales sa-i sustin pe buburuzzi.Cand o sa-i cunosc si pe ceilalti poate o sa-mi schimb optiunea.


  35. Anybody Says:
    avatar

    Hai ca m-am enervat si eu (nu-s frustrat :)). Joker, ai idee cum se traduce poop in romana? Daca nu, intreaba un prieten πŸ™‚


  36. cplu40vest Says:
    avatar

    vedeti sunt revenit sa revin pt valentin.am primit ….din nou….mesaj de la valentin.politicos prompt.cum sa nu l apreciezi pe omul asta?


  37. buburuzii Says:
    avatar

    cuplu40vest pot sa iti trimit si eu un mesaj ? πŸ˜›


  38. cplu40vest Says:
    avatar

    sigur.de ce nu?fara nici o problema.asteptam cu nerabdare.si va vom raspunde cu mare placere buburuzilor.(in post ul de mai sus voiam sa scriem sunt nevoit si nu sunt revenit)


  39. joker2007 Says:
    avatar

    Nu e CEEA CE tăia A FI, Nu am scris eu asa ceva dar am observat ca ceeea ce scriu nu ramane asa si dupa postare.Nu inteleg de ce se modifica textul.
    Eu nu am scris “caca” ci “comentez”.
    Scuze daca a deranjat pe cineva


  40. cplu40vest Says:
    avatar

    buburuzilor inca asteptam mesajele voastre .cu nerabdare as spune eu si cu interes ar spune blonda mea.nu de alta dar am vrea sa va votam si pe voi(daca e posibil)


  41. cplu40vest Says:
    avatar

    buburuzii.unde sunteti?chiar nu mai posteaza nimeni pe aici?e pauza concediu?


  42. buburuzii Says:
    avatar

    prezenti πŸ™‚ ; am fost putin ocupati in ultimul timp ( ba munca/ba musafiri πŸ™‚ ), in plus datorita discutiilor total neconstructive cu anumite persoane, am luat o pauza mica……dar am decis, ca e mai bine sa trimit in pauza definitiva acele persoane decat sa luam noi pauza si alte persoane, care din cauza acelorasi discutii, au incetat sa mai scrie πŸ™‚ …………pfffffff prea multe persoane prin commentul asta, dar e dimineatza si noaptea a fost ffffff lunga πŸ™‚


  43. cplu40vest Says:
    avatar

    bine faceti.concentrati va doar asupra celor care merita.(si daca se poate spre noi cu dedicatie.)


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.