Defecte de developare

Posted by buburuzii on Sunday Feb 21, 2010 Under Resurse Swing

Imi tot sexez cerebelul de ceva timp, sa mai scoata un post interesant si conform normelor in vigoare, ca sa nu raman codas si corijent in materie.Acum cica ar trebui sa fiu foarte atent ce si cum scriu si sa iau in calcul mai multe chestii, aflate oarecum in conflict.

Deci (stiu ca doamna gramatica nu imi da voie sa incep cu deci, dar asa mi-a venit) trebuie sa scriu chestii destul de intelijente, care sa nu pateze si chiar sa intretina imaginea de hadmin model, care le stie el pe toate, si sa nu pierd “fanii care ma iubeste” (tanchiu veri muci), DAR nici sa sune prea intelijent si sa se simta unii inferiori sau sa para reclama personala ( pentru ca “e” niste unii care se plang ca prea imi fac publicitate, de parca m-a scos blonda la licitatie, si in lipsa de calitati, e musai un “ambalaj mishto” care sa vanda produsul).

Subiectele, obligatoriu, sa fie despre swing, astfel facute incat sa cilivizeze ( nu e greseala de tipar) masele de swingeri, sa raspunda problemelor existentiale ale unora si sa contribuie la crearea unui popor swingaret echilibrat, uniform si in armonie cu natura, DAR facute in asa fel incat nici un swinger sa nu se simta cu musca pe caciula, nici un swinge sa nu se simta cu imaginea patata, nici un swingers sa nu se opareasca la poponet din cauza orgoliului ranit, pentru ca asa cum ne invata Manualul Bunului Swinger, in capitolul Administrarea responsabila si non-tendentioasa, “swingerul este o specie deosebita, o specie sensibiloasa si firava, care se hraneste cu propria imagine si are ca unic dusman natural pradatorul numit “Orgolius sifonatus” (sau cum il intalnim in popor, “Eul zgandarit”), pradator care poate contribui decisiv la extintia swingerului ca si specie.”

Posturile si comentariile trebuiesc facute la modul cat mai serios si sobru, fara nici o umbra de gluma sau mistouri, pentru ca, precum ne invata acelasi manual (n.a.- al bunului swinger), swingul e o chestie serioasa, nu o gluma , nu e promiscuitate (cum am auzit ca se spune mai nou, desi sincer vorbind, fiind un om simplu din provincie, eu unul nu inteleg prea multe din cuvantul asta – mama nu mi l-a explicat, cred ca biata nici ea nu il stia).

Din punctul meu de vedere, pentru o persoana cu o inteligenta medie e aproape imposibil sa realizeze posturi care sa satisfaca toate cerintele Manualului si sa jongleze, cu eleganta, printre contradictii (adica sa multumeasca si capra si varza). Asa ca, cu riscul de a-i umple iar lui Vali casuta postala cu o bascula de reclamatii, azi voi incerca sa caut raspunsul la o mica nedumerire, caruia noi am incercat sa ii gasim o explicatie, dar nu i-am dat de capat.

Problema noastra deriva din modul nostru de a vedea si practica swingul, ne place swingul si il facem doar daca ambii ne simtim atrasi fizic de un cuplu (“eu” de doamna din cuplu si “ea” de domnul din cuplu si cand e cazul si de doamna respectiva) , chestie asupra caruia nu facem compromisuri. Si aici intervine problema, pentru ca in majoritatea profilelor de cuplu, albumul foto contine o multime de fotografii cu o EA, in toata splendoarea ei, in toate pozitile posibile sau imposibile, dar nu contine un EL, sau EL e reprezentat in fotografii de 1 bucata penis, ori in stare flasca ( probabil incercand sa impresioneze doamnele aratand cat de mandru ii atarna, dupa o copulatie cu final fericit) ori in stare erectila ( si in 80 % din cazuri, poza fiind facuta cu un zoom “onorabil”, apropo pe cine incercati sa prostiti ? in multe cazuri se vede ca e zoom si in toate cazurile ulterior doamnele afla adevarul ) – chestia asta cu pozele penisurilor fiind foarte reala si la majoritatea profilelor de barbati singuri.

De-a lungul timpului, incercand sa aflam raspunsul la intrebarea : EL de ce nu apare, e mai timid, are vre-o problema/defect fizic sau doamna nu stie folosi aparatul foto si de frica sa nu il strice, si sa plateasca degeaba ratele la Flanco, nu il foloseste pentru a-i face 2-3 poze decente domnuluiย  , am primit mai mereu cam aceleasi 2 raspunsuri, care sincer nu ne-au prea satisfacut.

1 EL nu e timid de loc, in realitate fiind cel mai curajos si macho man in viata, doar ca EL este cunoscut, EL este celebru si nu poate risca sa fie recunoscut ! – si aici apar in mintea mea doua nelamuriri : -daca EL e cunoscut, pe EA unde a tinut-o inchisa ca sa fie necunoscuta si nu risca sa fie recunoscuta de nimeni?ย  – eu stiu ca oricine ma poate recunoaste, imi poate recunoaste si jumatatea; – daca EL e cunoscut si nu poate apare in poze, cum se face ca pe mess, in marea majoritate a cazurilor, apare in webcam EL ?

2 Al doilea raspuns primit e ca EA, spre deosebire de EL, da bine in poze, EA e frumusetea in familie ( el creierul) si ca EA face profilul sa fie mai atragator. OK, total de acord, dar oare nu ar trebui si EL sa participe, poate intr-o masura mai mica decat EA – dar sa participe, la crearea unui profil mai atragator, la completarea unui profil de CUPLU ?

Doamnele din celelalte cupluri (inclusiv al nostru) cum se pot decide daca le place sau nu un cuplu, daca le atrage fizic, daca EL nu apare?………..sau mai bine intreb : parerea lor, a doamnelor, oare conteaza ???

P.S. Mai mai sa inchid pagina si sa uit sa amintesc de febletea noastra, de albumele la vederea carora nevasta din dotare mi se umezeste instantaneu, albumele unde EL e reprezantat doar de samanta dragostei, de fructul iubirii care il are pentru EA si care de obicei e imprastiat in poze peste fundul, sanii sau fata doamnei.Jos palaria.

Ma inclin

Alin

19 Responses to “Defecte de developare”

  1. karmacoma Says:
    avatar

    Ca sa vin si sa pun paie pe foc vin si spun altceva. Pana la vizualizarea masculului si “cantarirea lui” io nu pricep altceva. Conturi de cupluri numai cu doamna pozata, fara el, validate webcam. So, daca pt o persoana singura e obligatorie aparitia pe webcam pentru validare persoana singura, atunci pentru cupluri trebuie sa apara amabii si pe webcam si cu poze la profil. Ei bine nu, cica numai fomeia tre sa fie prezenta si voi adminii jurati pe cravata voastra de pionier ca exista si un el cu inaltimea si greutatea specificata in profil. Pe bune?
    Ei bine eu nu fac swing dar poate vreau sa ma apuc de facut si atunci vreau sa stiu cand pornesc la “vanatoare” cum arata masculul cuplului.
    Acush nush care or fi motivele pentru care doamnele se lasa rastignite prin poze si ei absenteaza fraudulos dar ma gandesc ca poate ne va explica cineva.
    Din afara, fara lamuriri suplimentare (sper sa ne lamureasca cineva) se vede ca o etalare de “marfa” pe “taraba”. Adicatelea fomeia, “marfa de schimb” este pusa in lumina reflectoarelor sa i se vada orice organ prin orice gaura ca sa atraga “mushterii”. Io pricep ca femeile ie zane si barbatii nu tre sa fie decat oleaca mai frumosi ca dracu dar noi tre sa vedem purtatorul de penis. Pai?
    Acush sa nu fie cu suparare cuplurilor care au alte motive pt care nu-si pun poze cu barbatii din dotare dar poate ne lamureste si pe noi cineva cum e cu asta.


  2. fermecatul Says:
    avatar

    De multe ori multi masculi se ascund in spatele unei femei iar daca doresc sa se arate i-si va arata doar aceea parte care crede el ca il reprezinta.Respect ptr barbati care apar in profil dar ptr ceilalti acea vorba de duh”Mai inteligentule” nu te ascunde fi mai barbat decit “ZOE”
    Cu respect Fermecatul


  3. joker2007 Says:
    avatar

    Corect ce spuneti voi aici dar cred ca o solutie la aceasta problema ar fi ca inainte de accesarea site-ului toti cei care isi fac cont sa stie un minim de conditii de care trebuie sa tina seama si pe care sa le respecte.Accum nu stim cati isi fac cont ptr ca-si doresc sa faca swing si cati sunt aici doar ca sa piarda timpul.


  4. damecupopi Says:
    avatar

    Subscriu la ceea ce spune Karma. Am observat, nu o data, profiluri de cupluri validate web si in care profiluri apareau postate doar pozele doamnelor. Nu mai vorbesc de profiluri cu poze de domni si care apareau ca profiluri de cupluri (astea macar nu erau validate web, desi nu bag mana in foc). Asta poate fi o tema de casa pentru adminii nostrii(sar’na!).
    Revenind la oile noastre, cred ca una din posibilele motivatii ascunse ale faptului ca nu prea avem poze cu barbatii din cupluri este faptul ca swingul este in general un joc initiat si condus de barbati (parerea mea). Ca un argument in plus este si faptul ca majoritatea postarilor de pe blog sunt facute tot de barbati (nici chiar in cazul nostru nu facem exceptie). Aceasi regula cred ca se aplica si in cazul navigarii pe site. Nu cred ca se va face prea curand o statistica, dar as putea baga mana in foc pentru faptul ca barbatii din cupluri detin 80% din timpul petrecut pe site sau in activitati conexe siteului. Stiu ca suna complet aiurea si nu vreau ca cineva sa ma condamne pentru asta dar, cred ca unii barbati din cupluri isi etaleaza pozele doamnei pe post de ,,momeala”iar asta nu e prea corect atat pentru ea cat si pentru cei care intra in legatura cu ei.
    Pentru a nu fi considerat ipocrit, inainte de a scrie comentariul acesta, am verificat discret in cate poze apare subsemnatul in profilul propriu. ;-0 Cinci din zece…asta nu e rau. E drept ca sunt doar cele care cred eu ca ma avantajeaza desi si asta e iluzoriu. La urma urmei, nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-ti place.


  5. marian21 Says:
    avatar

    Ca barbat nu imi lipsesc, dupa cum spunea si baggio mai sus, fotografiile cu barbati, ba din contra ca barbat singur pot fi catalogat de multe cupluri de pe site ca fiind un obsedat, frustrat etc. Il felicit pe Alin ca a adus in discutie acest subiect, pentru ca iata asa ne dam si noi seama ca si femeilor vor sa vada fotografii cu barbati, chiar daca nu recunosc asta si sunt si exceptii bineinteles.


  6. Anybody Says:
    avatar

    Subscriu si eu la ceea ce a scris Karma.
    Inteleg ca profilul sa fie reprezentat de sexul frumos, dar macar 1 poza cu al LUI corp(intregul corp), e musai. Cu siguranta EL nu este timid, ci doar, nu arata asa de bine precum EA ๐Ÿ™‚ Alta explicatie nu am putut gasi pana acuma ๐Ÿ™‚
    Acum ma iau putin de admini ๐Ÿ™‚ Pe undeva, aveti si voi o “vina”. Un cuplu teoretic este reprezentat de un EL si o EA. Zic eu, ca pentru a valida un cont de cuplu, ar trebui ca albumul lor foto sa fie cu amandoi, nu doar cu EA. Realitatea insa, este alta ๐Ÿ™‚
    Laurentiu.

    P.S. De curand, am vizualizat profilul unui cuplu, in care EL aparea intr-o poza, stand pe burta si butonand sa intre in contul lor. EA apare in alte 10 poze (artistice, mai mult sau mai putin). M-am “indragostit” de ei ๐Ÿ™‚


  7. joker2007 Says:
    avatar

    E buna ideea ca adminii cand valideaza un cuplu sa apara amandoi in poze, asta ajutand spun eu la o cunoastere mult mai aproape de adevar despre acel cuplu, si asa nici fetele nu mai sunt defavorizate.


  8. cplu40vest Says:
    avatar

    egalitatea in drepturi spune ca si femeile ar trebui sa vada cate ceva despre partea masculina a cuplului.nu de alta dar la eventuala intalnire e posibil ca ea manechina existenta in foto sa vina insotita de el monstrul marin inexistent in foto.si atunci…..?binenteles ca nici eu nu sunt in foto.dar la mine nu e cazul.(prietenii stiu de ce)


  9. danageo Says:
    avatar

    O motivatie serioasa pt. care nu apare si barbatul din cpl: ar fi foarte usor de recunoscut de alte cpl (colegi de serviciu, sefi) care practica acest stil de viata… daca vrem sa nu avem probleme la locul de munca…oricum majoritatea de pe acest site ne cam cunoastem, adminii isi fac foarte bine treaba (validarile sunt corecte) iar pozele nu sunt foarte importante, intalnirea reala conteaza…parerea mea (Dana)


  10. DoubleD Says:
    avatar

    Da, Dana, ai dreptate intr-un fel, dar o idee ti-o poti forma deja privind pozele in care apare si masculul,nu?
    Si aici nu ma refer la acele poze in care “marimea” e prinsa dintr-un anumit unghi sau cum bine se spune mai sus “EL e reprezentat doar de samanta dragostei”. Sa fim seriosi, nu ma intereseaza “cata samanta” arunca:)))Ci ceea ce poate face pana sa arunce acea samanta.
    La un moment dat s-a vehiculat ideea ca sa existe in conturile de cuplu si poze cu masculul. Dar de ce s-a renuntat la idee? Nu stiu. Mie una mi-ar place sa imi clatesc ochii privind si pozele LOR, a barbatilor.


  11. marian21 Says:
    avatar

    Exista si posibilitatea ca acele persoana care se expun sa aiba probleme in societate (cunostinte, serviciu), dupa cum bine afirma Dana. Insa se pot expune fara ca fata sa fie la vedere sau cu fata acoperita.


  12. McLeons Says:
    avatar

    Danafiind cuplu cum contactati acele cupluri in care albumul foto este reprezentat excusiv de domna din acel cuplu?..la “risc” ?!..adica sotului tau ii atrage atentia doamna respectiva si tu mergi la “noroc” in momentul in care-i contactati(sau raspundeti contactarii) ?hmmmm..de aia avem noi vreo 150 de ID-uri in lista si nu stim cine-i in spatele acelor ID-uri decat vreo 30.. ๐Ÿ˜›


  13. weweroy Says:
    avatar

    In plina avalansa catre emanciparea femeilor, se aude: “vreeeeeeeeeemm poze cu barbati in profilele de cuplu”. No….io zic ……strigati fetelor!…ce mama ei de treaba, nu mai tine vrajeala cu “barbatul un pic mai frumos ca draqu”……..dar daca totusi nu vreti sa tine daaaaaar…de fapt TINEEEE?…..Ce am vrut sa spun??!!….Am uitat…..Sii…de ce mai postez?…aaaaaaaaa….am uitat si asta!:))))))))))

    P.S. I LOVE YOU


  14. marian21 Says:
    avatar

    Adevarul este ca un profil cu fotografii explicite si validat, iti ofera o mai mare incredere si cunoastere a cuplurilor sau persoanelor singure. Se spune ca o fotografie adevarata face cat 1000 de cuvinte.


  15. bogdanbh Says:
    avatar

    Ar trebui sa fie poze cu amindoi din cuplu . Si cu ea si cu el . Si daca s-ar putea nu doar cu partile ” intime” . O poza intreaga , chiar daca nu se vede fata , dar macar tot corpul , ar fi mai apreciata .
    Problema e ca apar si o multime de poze ” furate de la altii , dara sta deja e treaba adminilor care valideaza profilele .


  16. Anybody Says:
    avatar

    @bogdanbh : Este a treia oara si ultima oara cand iti mai editez comentarile! Si ma refer la comentariile tale “multiple” din posturi. Te rog frumos sa te conformezi in a nu posta 2 comentarii unul dupa altul in acelasi post. Iti promit ca in loc de “Approve”, voi apasa pe “Trash”.
    Laurentiu.


  17. buburuzii Says:
    avatar

    danageo spui ca “O motivatie serioasa pt. care nu apare si barbatul din cpl: ar fi foarte usor de recunoscut de alte cpl (colegi de serviciu, sefi) care practica acest stil de viataโ€ฆ”
    Eu nu inteleg 2 chestii :
    1 doar barbatii din swing lucreaza, femeile nu?femeile nu pot fii recunoscute de colegi de serviciu, sefi?oare nu ar fii mai greu de gestionat o situatie de catre o femei recunoscuta de un coleg, decat in cazul unui barbat recunoscut de catre un coleg?
    2 daca esti recunoscut de catre un coleg de srviciu “care practica acest stil de viata” unde e problema? Practicand acelasi stil de viatza nu va aflati in aceeasi situatie???


  18. damian Says:
    avatar

    Pai eu zic asa sa va puneti pe scufe niste paper bag cu happy faces desenate sa ii induceti pa bagabonti in ianuarie.

    hip hip hooray !


  19. caiidemare Says:
    avatar

    depinde de situatie neicusorule,,daca ar fi si la altii cum e la noi ,,adicacelea eu catamaran si duduia bunaciune ,,,ce sa facem,,pun si eu in proportie de 10% poze cu mine si rstul cu duduia,,,e vorba cea din batrani,,scoate omu ce are mai bun in fata ,nu tine sub tejghea ๐Ÿ™‚


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.