Dezamagirile in swing!

Posted by Anybody on Thursday Feb 18, 2010 Under Controverse

Stimati cititori,
La nici 4 ore de cand Vali a postat anuntul pe pagina de SMS, referitor la primirea de noi editori pe blog, s-a si primit pe adresa redactiei un articol. Persoana a dorit sa nu i se divulge numele, ba mai mult ne-a promis ca vom mai primi si alte articole. Prin urmare, nu imi ramane decat sa felicit aceasta persoana de sex feminin pentru curajul de care a dat dovada.


Minunata lume a swingului…Privita din afara totul arata extraordinar: intalnim oameni cu pasiuni comune, traim experiente fantastice, concretizam si cele mai indraznete dorinte, la care, in alte circumstante nici nu aveam curajul sa visam, petreceri, iesiri, distractii…Dar, momentele frumoase nu se pot prelungi pana la nesfarsit, oamenii nu se pot preface o eternitate si cuvintele de azi nu mai sunt cuvintele de maine.Cred ca toata lumea a fost dezamagita in swing. Dezamagiti de oamenii pe care credeam ca ii stim, dezamagiti de noptile care ni s-au promis, dar nu s-au materializat, dezamagiti de reactia oamenilor ,,dupa”, dezamagiti de faptul ca, din sute de profile, reusesti cu greu sa gasesti pe cineva cu adevarat compatibil, dezamagiti de contrastul dintre poze si realitate. La un moment dat, te saturi. Iti vine sa stergi contul, sa iti vezi de viata tihnita si banala, sa iti doresti sa fi stat acasa si sa fi facut o baie fierbinte sau un traditional sex in doi decat sa mai ingrosi lista intalnirilor cu un cuplu. Te razvratesti, iti promiti ca ,,niciodata n-o sa mai…”, utilizezi tot mai des optiunea ,,ignore”, faci pauze peste pauze si te cuprinde o lehamite nemarginita.

Dezamagirea mea suprema e legata de discrepanta dintre ceea ce ti se ,,promite” (prin intermediul pozelor, spuselor oamenilor despre ei insisi, prin discutii) si ceea ce ti se ofera in realitate. Unii oameni sunt niste vanzatori de iluzii. Le place sa se prezinte intr-un fel anume, adora sa-si creeze imaginea unui tip de cuplu/barbat/femeie, se grabesc sa-ti promita experiente care de care mai extraordinare, dar in realitate sunt gelosi, banali, lipsiti de imaginatie sau tehnica. Sa nu credeti ca sunt oameni cu care am vorbit intr-o zi, iar in cealalta zi ne-am si intalnit. Nu…sunt oameni cu care discuti, oameni pe care ajungi sa-i cunosti, oameni cu care construiesti fantezii si cu care speri sa traiesti emotii extraordinare. Dar doar cand te intalnesti face to face, te poti edifica.

Concret: printre dezamagirile mele se numara reactia unei doamne care, dupa o noapte petrecuta in trei, m-a urecheat ca am fost prea afectuoasa cu sotul ei, desi, intre noi fie vorba, situatia i-a convenit acestuia de minune, apoi o alta a fost dupa o intalnire cu un cuplu ,,bine sudat”, cand doamna i-a aruncat o privire plina de repros sotului cand acesta, noapte fiind, a vrut sa ma conduca acasa. N-a contat ca in urma cu o jumatate de ora il aveam pe sotul ei in gura, probabil cele 10 minute cu masina erau un adevarat pericol pentru casnicia lor. Apoi, o alta dezamagire a fost atunci cand, dupa luni de discutii, am avut o intalnire fierbinte (cica de swing) in care doamna a ramas cu lenjeria pe ea (si nu, n-a facut sex cu nimeni) iar a doua zi dimineata a iesit din camera, lasandu-ne pe mine si pe sotul ei, probabil sa facem swing in doi(!) Ca sa nu mai vorbesc de cuplurile care afiseaza poze extraordinare, dar cand iti trimit un mesaj agramat, iti piere tot cheful de sex (eu nu ma numar printre persoanele care pot face sex cu oameni buni la suflet, dar agramati), cuplurile care adora femeile finute, siluetele bine conturate, lenjeria provocatoare si high-heels-urile, dar ei insisi sunt neingrijiti si total lipsiti de sex-appeal, discutiile cu oameni interesati azi de tine si nepasatori maine, precum si cuplurile care iti impun conditii absurde de genul ,,sotul doar priveste” sau ,,sa nu-l saruti pe sotul meu pe gura”.

Tinand cont de credinta tipic umana, speranta moare ultima, eu inca mai sper ca oamenii sa aiba cu adevarat curajul sa se prezinte asa cum sunt cu adevarat, sa-si asume ceea ce sunt si ce pot oferi. Nu este in avantajul nimanui sa cream imagini false, sa promitem orgasme multiple sau sa ne ,,photoshopam” pozele sau personalitatile.

Asa cum Laurentiu ne-a intrebat cum am ajuns pe HotSwingers.ro, eu va intreb cand au fost dezamagirile atat de mari incat v-ati dorit sa nu mai fiti pe HotSwingers.ro.

P.s. Ii multumesc lui Laurentiu ca mi-a dat ocazia sa imi astern gandurile in fata voastra.

32 Responses to “Dezamagirile in swing!”

  1. McLeons Says:
    avatar

    Nu prea inteleg de ce ar fi dezamagiri dar in fine…kestia cu “urekeala” e discutabila..depinde cat si cum ai fost afectuoasa cu nenea dar normal ar fi fost sa fi atenta si la reactiile ei iar daca ai simtit ca e deranjata sa opresti gesturile care le faceai..domnului posibil sa-i fi placut dar erai cu un cuplu,trebuia sa ti seama si de reactia ei..in cazul celor care nu te-au dus acasa,acolo normal ar fi fost sa te conduca amandoi-totul se face in 3(cazul vostru)..cazul cu doamna care n-a participat nu-ti inteleg “dezamagirea”-esti atat de bi incat lipsa doamnei din “cadrul”sw te-a dezamagit?..cei agramati ii “citesti” de la primele mesaje skimbate deci nici in cazul lor nu poti spune ca te-au dezamagit pt ca erati la faza de tatonari,iar cei neingrijiti ii vezi la prima cafea,cafea dupa care(in cazul nostru)foarte rar urmeaza patul,deci in urmatoarele zile cand se “decanteaza” impresiile renunti la ideea de a te mai vedea cu ei.
    Dar aceste dezamagiri cum le spui,nu vin pe fondul pretentiilor prea mari?..si exemplific-o doamna dintr-un cuplu era dezamagita de sw deoarece nu gasea ceva “mai atfel,mai extraordinar,mai exploziv”decat avea acasa…Pai eu mai bine si mai frumos ca “acasa” nu am cum gasi in alta parte daca imi iubesc sotia si pt mine este “cea mai cea si foarte,foarte”..in sw e divertisment deci nu are cum fi “mai exploziv,mai extraordinar”decat cu partenera de viata..


  2. buburuzii Says:
    avatar

    Frumos postul, felicitari doamnei care l-a scris.Acum gradul dezamagirii depinde foarte mult de asteptarile tale. Si probabil dezamagirile cele mai mari ti le creaza persoanele de la care ai pretentiile cele mai mari……..de la cupluri sau doamne care beneficieaza de o mare cautare sau apreciere pe site, de la cupluri sau doamne care arata extraordinar in poza/webcam si realitatea lasa de dorit, de la cupluri/doamne care par intelectuali, rasati, finuti si manierati iar in realitate demonstreaza exact contrariul.
    Din partea cuplurilor probabil te astepti mai mult la dezamagiri datorita a mai multor factori,
    si anume : multe doamne sunt impinse in swingul asta de catre domni, o fac doar pentru placerea
    domnilor nicidecum pentru placerea lor si atunci te trezesti ca si mine 😀 ca doamna din cuplu
    se intoarce cu fundul spre tine si iti spune “Fa ce ai de facut” (evident in momentul ala stii
    ce ai de facut, deschizi tv-ul si/sau te certi cu Jackul de pe masa ca de sex nu se mai poate
    pune problema ) sau mai “frumos” vezi ca tipa ii spune tipului “Ok mergem la hotel si facem
    dar maine imi dai cardul sa imi cumpar ce vreau eu” ( alt moment de inhibare sexuala cand
    gasesti orice scuza sa fugi, oricat de dragut ar fii cuplul respectiv). Alti factori de
    dezamagire ar fii lipsa erectiei din partea domnului din cuplu, dotarea mult prea mica, modul
    urat cum reactioneaza unii cand beau un pahar in plus, cand nu au erectie, cand sotia are prea
    multe orgasme in comparatie cu orgasmele care le are acasa, schimbarea regulilor stabilite la
    inceput de capul lor pentru simplu motiv ca “ne stim de mult” etc etc
    Problema noastra mai mare, dezamagirile cele mai mari, le-am avut din partea femeilor
    bisexuale singure.Nu am cautat niciodata o femeie hetero, nevazand sensul unui treesome cu o
    doamna hetero.Deoarece am intalnit multe….fff multe femei bisexuale singure (probabil cateva
    zeci de femei bisexuale) si 90 % dintre ele nu erau chiar de loc bisexuale si de multe ori au
    iesit situatii penibile, am devenit ffffff exigenti in alegerea unei doamne bisexuale, poate
    mult mai exigenti decat in alegerea cuplurilor.Am patit-o de multe ori ca tipa asa zisa bisexuala
    mai, mai ii dadea un picior sotiei sa cada din pat ca o deranja, am patit-o de multe ori ca
    incercau sa ma contacteze separat fara sa stie Viky (asa credeau ele cel putin), ca se
    indragosteau….etc,etc. Nedumerirea noastra e : daca aceste doamne bisexuale nu prea sunt
    bisexuale si le intereseaza doar partea masculina a cuplului si aproape de loc cea feminina, de
    ce isi mai spun bisexuale, de ce cauta cupluri si nu barbati singuri ?! care e logica ? care e
    explicatia?


  3. cplu40vest Says:
    avatar

    eu cred ca asa cum o femeie cauta si schimba mai multi parteneri pana il gaseste pe cel compatibil(chestiune valabila si un barbat) tot asa si in swing trebuie sa incerci putin cate putin pana i gasesti pe cei …..relativ…compatibili.spun relativ pt ca daca ar fi ceea ce ti doresti ca si cuplu atunci nu i ai mai lasa si i ai lua acasa.asa ca ….fiti putin mai…ingaduitori


  4. joker2007 Says:
    avatar

    Foarte de acord cu doamna care a scris postul.Vad ca leul si baggio nu prea au inteles care e dezamagirea doamnei.Daca e sa o luam incetul cu incetul cum spune leul ajungem sa ne bucuram de placerea de-a fi cu cineva compatibil cam pe la 80 de ani,iar ce spune baggio ca doamna e frustrata inseamna ca nu a inteles ce scrie in text.
    Doamna doar e dezamagita ca majoritatea persoanelor de pe hotswingers se ascund in spatele unor poze si a unor prezentari pompoase.


  5. McLeons Says:
    avatar

    Jokere,lasand la o parte faptul ca jignesti majoritatea celor de pe site facandu-i mincinosi si laudarosi,nu te pune nimeni sa te intalnesti cu toti de pe site..ii “cerni” si daca ai fler si sti ce vrei si ii alegi pe cei minoritari care sunt pe gustul tau..si-n felul asta nu ai nici o dezamagire…In ceea ce priveste remarca ta “Daca e sa o luam incetul cu incetul cum spune leul “precizez doar ca eu gandesc cu ce am intre umeri si nu cu ce am intre picioare,deci mai bine ies de 10x la cafea cu cineva daca am vreun dubiu decat sa ma arunc repede-n pat si sa am surprize neplacute..normal ca nu le pot exclude dar macar imi dau interesul sa le limitez.


  6. joker2007 Says:
    avatar

    Leule departe de mine gandul sa jignesc pe cineva,dar sunt de acord cu doamna ptr ca si eu am constatat aceleasi lucruri ca si ea.Cat ai cerne tot nu poti sa-ti dai seama daca are intentii serioase sau nu.Asta e un aspec, iar cel de-al doilea e ca daca stai asa sa tot studiezi mai bine te lasi de swing, trebuie sa mergi mai mult pe intuitie si mai putin pe studiu amanuntit si e doar parerea mea.
    PS : Si eu tot cu capul ala gandesc.


  7. McLeons Says:
    avatar

    Jokere cand spui “majoritatea de pe site” te referi la 70-80% din utilizatori..daca majoritatea se ascund in spatele unor poze care nu reflecta realitatea ii faci mincinosi iar pe cei cu “prezentari pompoase” sunt laudarosi..pai si atunci te-ntreb de ce mai stai pe site daca majoritatea sunt exact cum nu-ti doresti?


  8. joker2007 Says:
    avatar

    Sa-i cunosc pe cei minoritari, cred ca ei sunt cei interesanti, cei care doresc intradevar sa faca swing si nu doar sa piarda timpul pe site.


  9. cherry Says:
    avatar

    Daca astepti foarte mult de la oameni si de la swing este foarte probabil sa se intample si asta…dezamagirea. Cu atat mai mult in cazul unei persoane care face singura swing…in cazul cuplurilor e mai usor, oricum se au unul pe celalalt ca si suport, pot lua totul in gluma, sunt 2 pareri de multumit pana se ajunge la sex si asta inseamna ca se ajunge mai greu in pat, deci selectia este mai riguroasa. Si dezamagirile unei persoane singure mai pot porni si de la zicala “al treilea n-are sot”, deci e mult mai usor ca unul sa ramana pe dinafara nemultumit.


  10. Angellie Says:
    avatar

    Vad ca toata lumea a comentat cu privire la dezamagirile autoarei, dar au omis faptul ca li s-a adresat o intrebare, nu o invitatie la comentarea experientelor altor persoane. Cred ca exemplele au fost date doar ca sa ilustreze faptul ca a cunoscut real astfel de cupluri si nu doar povesteste din auzite sau din experientele altora, asa cum se practica deseori.
    Iar acum, raspunsul meu: tentatia de a-mi sterge contul apare la fel de des precum apar dorinta si emotia de a cunoaste noi cupluri si de a trai noi experiente. Cat de des apar astfel de trairi si care sunt mai puternice e partea a doua…:)


  11. fermecatul Says:
    avatar

    Sincer stimata doamana, banuiesc ca esti femeie singura in swing la fel ca si mine(batbat singur) si multi alti,intotdeauna exista succesuri si esecuri acum depinde numai de dvs sa contabilizati toate esecurile si sa pastrati toate reusitele.EU DE OBICEI INVAT DIN ESECURI ca altadata sa nu se mai intimple acele nereusite.Cit despre oamnei nimeni nu ne impinge sa ne intilnim cu cineva de care nu nea placut de prima data.Adevarat insa ca sperantza moare ultima.
    Cu respect Fermecatul


  12. axl_monik Says:
    avatar

    Da,impresionant articolul domnisoarei…
    Pacat ca exista si dezamagiri,dar in swing e ca in viata,nu e totul perfect,cauti tu sa perfectionezi pe cat se poate,sa te adaptezi.
    Totusi,o doamna zice ceva,a doua doamna la fel,a treia iar are de comentat…nu si-a pus domnisoara ceva semne de intrebare?Sau a considerat ca a nimerit doar “uscaturi” de pe site?
    Nu putem decat sa-i dorim sa gaseasca un cuplu compatibil sau sa-si redefineasca fanteziile si motivatia pentru care se afla pe un site swing,suntem siguri ca daca ar analiza mai bine situatiile “dezamagitoare” are inteligenta necesara sa-si dea seama ce nu e bine.
    Cand ajungi in intimitate in 3,a treia persoana in primul rand trebuie sa respecte cuplul in care intra,sa se integreze,nu e nici musafir dar nici bomboana de pe tort,sa primesti si sa oferi in aceasi masura. Iar daca acele doamne au plecat,poate ca nu din gelozie au facut-o…poate nu si-au gasit locul,”tehnic” sau spiritual.
    Dar dupa cum bine zicea autoarea articolului sa revenim la intrebarea ei.
    Da,au fost multe dezamagiri in toti acesti ani,multe din vina noastra,multe din vina partenerilor,dar am invatat din fiecare cate ceva.Si totusi nu a fost de ajuns,inca mai avem dezamagiri.Nu intru in amanunte dar tot legat de ce se mentiona in articol,ultima dezamagire a fost ca am crezut intr-o iluzie,am crezut ce ni s-a spus pe obisnuitul chat,nu am fost destul de atenti si am lasat dorinta si pasiunea sa hotareasca in detrimentul ratiunii.
    Dar cum am zis…cat traim invatam


  13. kewin84 Says:
    avatar

    Buna ziua tuturor. Consideram acest post ca fiind cel mai potrivit sa ne exprimam pentru prima oara parerea aici pe blog. De foarte multe ori am dorit ne stergem contul (cred ca am si facut asta odata). Motivele sunt din cele mai diverse incepand cu geloziile din cuplul nostru (cand am inceput sa facem swing), mitocania inimaginabila a unor cupluri (in special partea masculina), geloziile din alte cupluri si bataile la care am asistat, minciuni, tepe, amenintari cu postarea pozelor facute la un swing party si lista poate continua… . Cu toate astea SUNTEM DEPENDENTI :p .


  14. pisicoasa Says:
    avatar

    faptul ca ai avut o dezamagire in swing nu inseamna ca swing-ul nu este de fapt o realitate si a devenit doar un mit!!! Pana la a intalni partenerul ideal de swing este cale lunga asa cum in viata pana iti gasesti jumatatea e cale si mai lunga. De aceea cred ca marea majoritate a persoanelor care fac swing mai intai socializeaza si apoi fac invitatii la swing, pentru ca vedeti voi refuzul venit din partea unor persoane de a nu face swing doare si raneste mai mult decat ai petrece o noapte in compania altei femei cand esti casatorit. Probabil de aceea multi swingari dezamagiti ca sunt refuzati atat de des isi doresc sa li se stearga conturile negandindu-se ca poate jumatatea lor de swing de abia se inscrie 🙂


  15. noi doi Says:
    avatar

    Yup…imi propusesem sa nu, dar hai sa da:)…
    De cate ori ne-am propus…probabil de cate ori am fost superficiali; de cate ori am facut-o…niciodata – de ce? Mai mult ca sigur pentru ca ne-a “calcat” maturizarea si ne-am reamintit ca viata e altfel decat am vrea noi sa fie, ca oamenii pot fi(si sunt) altfel decat suntem sau ne-am dori noi sa fie.
    Pana la urma gradina swingului mioritic nu poate fi decat aidoma alora de vietuiesc pe-aceste plaiuri mirifice. Cu alea cateva calitati, cu alea multe de tot defecte…astia sunt si chiar nu ai ce sa schimbi…este adevarat, de aici a plecat un Bancusi, un Nastase sau un Coanda…de aici, din tara cu cel mai mic consum de pasta de dinti si sappun pe cap de locuitor din Europa….


  16. joker2007 Says:
    avatar

    Baggio suntem aici sa povestim din experienta noastra si nu sa scriem doar de dragul de a fi si noi pe aici.Mie nu mi se pare frustrata,doar dezamagita ,cum sunt multi altii pe aici.Pana si Alin e dezamagit de ce se intampla aici.Important e sa invatam din intamplarile altora si sa nu trecem prin ce au trecut ei.


  17. marian21 Says:
    avatar

    Ca si in viata de zi cu zi si in swing sunt dezamagiri…si de multe ori ele sunt provocate in mare parte din cauza ca oamenii percep diferit modul de a face swing, interese personale etc.


  18. McLeons Says:
    avatar

    Eu nu inteleg o kestie..posibil sa am o perceptie asupra swingului eronata dar,cum pot avea o “dezamagire” din partea cuiva care figureaza pe lista mea la categoria “divertisment” ?..inteleg sa am dezamagiri din partea cuiva apropiat-ruda,prieten apropiat…Noi in swing ne ferim de mega prietenii pt ca experienta in sw ne-a aratat(experienta altora si povestita noua)ca aceste prietenii se termina cu mega barfe si mega certuri.Noi nu ne dorim decat amicitie (pt ca prietenia e ceva durabil si tot experienta swingului ne-a aratat ca f greu gasesti ceva “durabil”) si atractie sexuala..nimic mai mult.La amicitie intra bunul simt,respectul reciproc,deskiderea,sinceritatea in ceea ce spunem;la atractie sexuala intra doar acea scanteie care te face sa doresti o persoana sexual..Prietenia e cu totul altceva in viziunea noastra,ceva cum spuneam durabil si ceva pt care facem compromisuri de dragul prieteniei,sa vb telefonic cel putin zilnic sau saptamanal,daca-s din aceeasi localitate sa ne vizitam des,sa ne facem concediile impreuna…eu in locul “dezamagirii” folosesc “deranj psihic”.pot fi deranjat de comportamentul cuiva din sw dar in nici un caz dezamagit…Cand spun “dezamagit” inseamna ca mi-am pus sperante,mi-am facut vise si planuri cu acea persoana ceea ce in cazul swingului si-n cazul nostru clar nu se pune problema.
    Si pt a fi mai explicit in ceea ce vreau a spune,intreb cine ar fi devastat de moartea mea(cineva din sw desigur)?..o lacrima,o parere de rau posibil sa fie dar sa fie cineva atat de afectat ca in cazul unui prieten apropiat incat sa sufere,asta n-o mai cred…pt simplul motiv ca si eu la randu-mi figurez in lista swingerilor la categoria “divertisment”
    N-as vrea sa plusez si sa recunosc ca ce spune domnisoara sunt dezamagiri pt ca atunci ar exista si ceva implicare sentimentala din partea ei ceea ce nu vreau sa cred..


  19. joker2007 Says:
    avatar

    Fiecare hotaraste ce face ,cand si unde, nu trebuie sa-i spuna nimeni.Dar eu zic ca pe site se sta prea mult la povesti,cum spunea si alin, rolul site-ului e ptr a ne gasi partenerii ideali pentru intalniri.


  20. weweroy Says:
    avatar

    Eu as ruga pe oricine care are parte de “dezamagiri”, mai bine sa le considere experiente……….nimic nu te face mai puternic decat multe, multe, muuuuuulte experiente. Si cand ai avut aceste muuuuulte experiente, nu te da in laturi de la alta. S-ar putea sa mai “inveti” ceva si de acolo.Daca am invatat ceva din urma experientelor avute, am invatat ca este foarte important modul de abordare si felul in care privesti lucrurile.
    Exemplu: sunt unii care scriu “cuplu educat, cu bun simt, cu cei 7 ani de acasa…etc”, te intalnesti cu ei si iti dai seama ca nu e chiar asa. Dar asta ce inseamna? Au mintit in profil?…..Dezamagitii ar spune Da; Experimentatii ar spune Nu, pt ca se gandesc ca fiecare are sistemul lui de referinta.
    P.S. Exemplul e doar ca sa se inteleaga ideea, nicidecum ca ai putea sa sa ei o experienta gandindu-te ca cineva foloseste(sau nu foloseste deloc) sapunul.E clar ca aici nu ai cum sa ai alt sistem de referinta.


  21. raza_de_soare Says:
    avatar

    Consider absolut normale reactile doamnelor invocate sub anonimat. Nu neg talentul literar al autoarei postului si lucrurile interesante pe care le suprinde, insa permiteti-mi sa remarc printre randuri si oaresce’ lipsa puternica de afectiune in viata acesteia care in opinia mea este redata generic aici si desprinsa de contextul persoanei in cauza.
    De multe ori- iata si perspectiva unei femei casatorite dintr-un cuplu- femeile singure pe care le-am intalnit au tendinta de a se comporta cand sunt in cuplu, prim ‘’mimetism’’ (mimeaza de dragul ‘’sotului’’ comporatmentul « sotiei ») sau «antagonism » (sunt « anti » comportament sotie, de tipul: vai draga dar cum sa-i zici asa sotului tau !). Astfel orice actiune din ciclul mai sus invocat, produce reactie asociata, astfel incat va rog sa va puneti fiecare in locul ‘’sotiei’’ in cele doua cazuri. Sa nu uitam ca majoritatea cpl (mai practicante sau mai putin de sw) cauta femei singure si vad o adevarata mina de aur in o eventuala ‘’cucerire’’ a unei femei singure. Si aici gresesc cuplurile, intrucat din dorinta cucernica mega exagerata, iese clar un comportament vadit disimulat…..adica acele tromboane de vrajala (mai clar !). Si aici ii dau dreptate autoarei postului, insa ne ramane noua puterea de a alege…si asta tine de o experienta, maturitate si responsabilitate asociata!
    In fine, am intalnit si femei singure care au stiut sa fie ele insele (sper ca l-am acordat corect pe ‘’insele » ), si am apreciat sinceritatea si chibzuinta…si le felicit ca au ‘’taria’’ sa stea singure in swing!
    Cat despre dezamagire, ea exista si va exista, si realmente inseamna ca ne pasa de oamneii cu care intram in relatie pt a face swing, si asta nu-i chiar rau ! Oricum sunt convinsa ca pana la urma, cand vom trage linie si vom aduna « + » si « – », vom iesi cu toti pe plus!
    NB Sincer mi-ar place sa vad un post similar al unui barbat singur in swing (exceptand plangerile de tipul ‘’pe mine nimeni nu ma vrea »). Efectiv ce-i dernajeaza cand dezvolta o relatie in timp cu un cpl sudat…sunt convinsa ca ei n-au nevoie sa fie dusi cu masina, astfel incat sotul e scutit de ‘’priviri’’ uracioase :-)!


  22. bogdanbh Says:
    avatar

    Dezamagiri pot aparea atunci cind partenerii nu se ridica la nivelul pe care ti l-ai dori. Sau cind ei nu sint asa cum vrei tu .
    Asa e . Dezamagirile le putem considera si experiente . Important sa invatam ceva si din lucrurile neplacute , astfel incit sa nu le repetam pe viitor .


  23. caiidemare Says:
    avatar

    dezamagit de ceea ce mi-a oferit pana acum swingul? nicidecum,,,insa am fost dezamagit de ceea ce am putut eu oferii in sw,de nenumarate ori am fost la party-uri cu gandul de a nu sta locului si sa zbor din floare in floare ca un bondar gras si urat ce sunt,si spre dezamagirea mea aproape de fiecare data ma retrageam langa consoarta mea deoarece dupa o polenizare parca ma apuca leahamitea si imi spuneam euin capsorul asta chel,,,las tovarase ca mai e mult pan o sa cante cocosul,nici una nici doua se mijea de ziua si numai ce apucam sa fac si eu putina inviorare ce cuprindea un set intreg de flotari si genoflexiuni,,,, toate inchipuite,,,,ca doar nu imi puneam eu burtihanul la o asa pedeapsa,,,si in fine cand credeam si eu cas pregatit ma trezeam ca toti participantii plecasera si eu trebuia doar sa raman sa strang prezervativele uitate prin,,, colturi centrale,,,dehh,,unii fut si altii strang,,va inchiputi ce multumit eram de mine deoarece deveneam si eu util acelui party:)))))


  24. joker2007 Says:
    avatar

    Pot spune ca dezamagit sunt de cat de seriosi sunt unii de pe aici cand vine vorba de intalniri.Ori spui nu si-ti vezi de treaba ori spui da si mergi pana la capat.


  25. cplu40vest Says:
    avatar

    da mai.multi neseriosi de jur imprejur.adica te pui pe site,corespondezi dai intalniri apoi tragi tapul de barba.rusine mare


  26. bogdanbh Says:
    avatar

    Rusine pentru cei neseriosi . Daca nu sint seriosi sa stea linistiti in banca lor .


  27. cplu40vest Says:
    avatar

    pai da ca altfel ne ocupa timpul si ne dau false speranta de distractie.carespondeaza fac tot felul de propuneri.dar numai atat.noroc cu party urile.macar acolo sti sigur despre ce e vorba


  28. joker2007 Says:
    avatar

    Eu de cateva luni de cand sunt aici am reusit sa dau doar peste un cuplu serios, restul doar de povesti sunt buni,ori sunt aici doar sa piarda timpul ori asta le e felul,dar nu inteleg de ce-si mai dau intalniri daca nu doresc sa faca swing.


  29. cplu40vest Says:
    avatar

    buna intrebare,dupa cum mai scrim party urile sunt cele mai ok,acolo sigur dai de oameni care stiu ce vor


  30. grafenberg Says:
    avatar

    Daca-mi permiteti sa fac pe plac razei de soare:P : cel mai tare ma deranjeaza, cand numai o parte e dispus de discutii din asa zisa pereche, celalalt/cealalta “neavand timp”, fiind “indispus”, sau doamne fereste lasand decizia pe sot/sotie… Bineinteles, doamnele au primul si ultimul cuvant cand se decide despre un al doilea barbat, dar daca nu cumva doresc sa facem cu schimbul, sau daca sotul nu sta in fotoliu cu o bere, ar fi cazul sa mai putem schimba doua vorbe si cu dansul… ori cealalta extrema era tipul care si-a dus nevasta la prima intalnire, ca ea sa afle numai acolo, la fata locului de ce tocmai in compania mea se bea cafeaua respectiva… 😀


  31. cplu40vest Says:
    avatar

    parerea mea e ca se intampla.la noi in cuplu de obicei eu ma ocup de comunicatie intalniri si alte pregatiri.in schimb avem prieteni:piticii:unde ea e cea care rezolva toate aceste lucruri.oricum e de stiut ca din varii motive in general domnii fac aceste lucruri.


  32. konradgabi Says:
    avatar

    La noi …. eu ca partea masculina a cuplului am dus munca grea de lamurire cu partenera mea sa fie dispusa in a accepta sa aducem inca un barbat langa ea pt. diversificare…. dar am inteles ca in subconstientul fiecarei femei exista aceasta fantezie care trebuie explorata. Deci…. asteptam oferte pe hotsw la profilul nostru de la barbati singuri cu loc de intalnire. rugam sa ne contacteze persoane care nu depasesc greutatea placuta vizibil…
    http://hotswingers.ro/profil.php?31657
    Ps. putem aduce pt. el o fiinta dulce de sex feminin.
    Pupici tuturor


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.