Experienta sexuala

Posted by McLeons on Tuesday Feb 16, 2010 Under Diverse

1-In ce ar consta experienta sexuala in acceptia voastra?

2-Experienta sexuala se acumuleaza odata cu cresterea numarului partenerilor sau in timp,kiar cu un/o singur/a partener/a, se poate acumula aceasta experienta?

&

3-Experienta sexuala e necesara in swing?

15 Responses to “Experienta sexuala”

  1. joker2007 Says:
    avatar

    Poti sa spui ca ai acumulat experienta sexuala atunci cand femeile de langa tine isi doresc sa ti-o mai traga si a 2-a oara .


  2. buburuzii Says:
    avatar

    sau cand nu ti-ai facut treaba cum trebuie prima data ;))


  3. cherry Says:
    avatar

    Nu cred ca experientza consta in numarul partenerilor, parerea mea este ca numarul sesiunilor de sex pot fi foarte multe cu persoane putine cu incercarea si exersarea “abtitudinilor” in “n” feluri. Daca este sa ai perceptia necesara sa simti o femeie/barbat, sa-i poti oferi ce-si doreste, atunci o ai -cu sau fara experienta unui numar mare de persoane “testate”…..


  4. marian21 Says:
    avatar

    Consider ca experienta se acumuleaza, in timp, avand cat mai multe experiente sexuale cu cat mai multi parteneri.


  5. pisicoasa Says:
    avatar

    eu cred ca experienta sexuala se acumuleaza in timp insa consider in egala masura ca te nasti cu instinctul sexual de aceea cherry spunea ca a cunosc femei care spuneau ca nu au experienta dar se descurcau de minunte la pat. Experienta sexuala poate fi dobandita prin diversitatea jocurilor erotice, prin faptul ca inveti sa-ti iubesti trupul ( cunoscandu-l si explorandu-l fie singura fie impreuna cu partenerul tau ), sa-ti satisfaci partenerul de langa tine si mai ales poti spune ca ai experienta sexuala cand te comporti natural, totul venind de la sine si ambii parteneri isi dau drumul 🙂


  6. joker2007 Says:
    avatar

    Experienta sexuala se acumuleaza prin exersare si numai atunci cand te cunosti destul de bine ca sa stii ce poti oferi,cat si care iti sunt limitele.


  7. cplu40vest Says:
    avatar

    daca experienta sexuala presupune atingere orgasmului de catre o femeie atunci cum e preferebil?o …lupta scurta pt orgasm cu o frigida sau…una lunga cu o nimfomana?retorica intrebare atata timp cat ambele situatie au acelasi rezultet si anume anularea oricarei urme de…experientza


  8. karmacoma Says:
    avatar

    Thu Leo, stii cum e? Ca la condus. Sunt unii moshi care conduc de-o viata si tot prost o fac de-ti vine sa-i ucidezi prin omorare pe strazi si sunt unii care au un talent pt asta si care o fac foarte bine chiar si cu experienta putina. Cred io ca e o chestie ce-o simti. Desigur cu timpul si cu experientele avute poti prinde fel de fel de tertipuri dar cred ca un “cioban” ce in conceptia lui sa dea din cur e suficient poa sa si-o traga pana-i sta pulsul ca tot ala e.


  9. joker2007 Says:
    avatar

    Sunt tot felul de situatii.Unii nu invata ptr ca in afara de a da din fund nu vad altceva,unele care in afara de a desface picioarele si a astepta nu stiu, altiicare nu au imaginatie si tot asa.Totul tine de personalitate fiecaruia.


  10. bogdanbh Says:
    avatar

    Experienta ti-o cistigi prin ” munca” . Nimeni nu se naste cu ea . Cu cit ” lucrezi ” mai mult , cu atit ai mai multa experienta . Deci?


  11. cplu40vest Says:
    avatar

    noi suntem tot timpul deschisi schimbului de experienta.nu de alta dar daca nu invatam macar ne f.ootem


  12. joker2007 Says:
    avatar

    Sa va fac o vizita cuplu40vest,ne si cunoastem facem si schimb de experienta,si poate ne si imprietenim. EEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeee ?


  13. marian21 Says:
    avatar

    Eu raman la parerea mea ca totul se invata practicand cat mai mult ceea ce vrei sa inveti si normal sa iti placa … si cui nu ii place sa faca sex? . Sofatul se invata la fel doar daca iti place si conduci cat mai mult.


  14. caiidemare Says:
    avatar

    si ,,si,,asa zisa experienta se dobandeste si in timp si in nr de perteneri,si spunand asta ma refer nu neaparat la cat de bine dai din fundulet ci la faptul cat de deschis esti in a aborda un subiect,,cum sa te comporti in prez unui cpl nou,,cum sa te comporti la party,,etc


  15. cplu40vest Says:
    avatar

    joker nu ne dam inapoi.te asteptam fara probleme.o singura problema.cand mergi in vizita nu e frumos sa mergi cu mana goala.noi te asteptam cu o prietena.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.