Petrecerea ideala

Posted by pisicoasa on Tuesday Feb 16, 2010 Under Uncategorized

Totul a pornit de la postul lui Alinutz care ne explica acolo de ce  si in ce conditii s-a desfasurat petrecerea din ajun de Sfantul Valentin …

Eu sunt sigura Alinutz ca toata lumea de vineri care a participat si sambata la party a fost indulcita de tortul acela imbietor si comentariile rautacioase si amintirile urate au fost sterse cu buretele. 🙂

De aceea dragi swingarasi si swingarele haideti sa dam o mana de ajutor si sa nu mai criticam atata locatiile, muzica si bautura ( contrafacuta sau nu)  si sa ne gandim cam ce ar lipsi de la o petrecere cu adevarat reusita.

Astept cu interes sa citesc ideile voastre pentru ca in acest fel noi, cu totii, vom putea sa-l ajutam pe admin sa organizeze numai petreceri reusite si sa ne mearga vestea in tara cum ca hotswingers este cel mai tare nu?? La urma urmei nu este doar o sintagma fericita este chiar un adevar.

20 Responses to “Petrecerea ideala”

  1. karmacoma Says:
    avatar

    Hani, evlavia nu-si are rostul aici si nici parerea mea din motiv ca nu particip la petrecerile cu pricina dar am trecut sa te vizitez, sa man’c un serbet si sa beu un pahar cu apa rece si sa te felicitez. Nu te lasa … la cat mai multe sub’ecte!


  2. Anybody Says:
    avatar

    O locatie gen Huedin, muzica de la petrecerea de Sf. Valentin, o taxa de X RON pentru fiecare profil, bautura “de acasa”, 60 de minute rezervate pentru “prezentari” pe un LCD, 1 concurs la fiecare petrecere si neaparat o surpriza. Parerea mea 🙂
    Laurentiu.

    P.S. Si un mic suvenir 🙂


  3. om_sucit_dedor Says:
    avatar

    Eu nu cred ca poate exista o petrecere ideala!
    Tot timpul va fii cineva nemultumit di orisice motive!!!! Nici daca scoatem un chestionar cu ce ar vrea sau nu fiecare,tot nu putem gasii 100% lume multumita!


  4. marian21 Says:
    avatar

    Cu cat sunt mai multe persoane care participa la un party, cu acat creste riscul de a se intampla evenimente neplacute, tensiuni etc. Parerea mea e ca un party ideal ar fi unul restrans cu persoane care se cunosc mai de mult timp, intr-o locatie cat mai familiara celor implicati (un living mai mare, o vila, pensiune,)


  5. cplu40vest Says:
    avatar

    un party e o petrecere totusi.participantii ar trebui sa si infranga frustrarile fitzele si neputinta cotidiana.si nu sa refuleze acolo si sa creeze tensiuni.lumea ar trebui sa se cunoasca sa socializeze si sa experimenteze fantezii erotice.ca de aia e party de swingeri.si nu concurs de skandenberg unde sa ti arati muschii.parerea mea si a ei.


  6. joker2007 Says:
    avatar

    Se poate stabili ca 70% din cei care participa sa fie cupluri si persoane care se cunosc iar restul de 30% sa fie membrii noi.


  7. cplu40vest Says:
    avatar

    sigur ca da.se poate stabili orice.teoretic vorbind.practic daca se intampla asa apar inevitabilele bisericutze cei 30% se integreaza greu.


  8. karmacoma Says:
    avatar

    Vreu si io o petrecere. Sa va zic cum. Vinerea facem petrecere cu partea feminina din cupluri, fomeile si barbatii singuri (nu toti, hooo). Sambata facem petrecere cu barbatii din cupluri si femeile singure. :)))))))))))
    Adicatelea nush cum dar in ambele seri sa fiu si io acolo.
    Duminica, toti la gramada si io ma duc sa ma culc.
    Am zis 😛


  9. joker2007 Says:
    avatar

    Karma nu cred ca o sa fie de acord cuplurile,dar daca se gasesc cupluri carora sa le placa ideea ta cred ca ar iesi ceva frumos.Fa un sondaj.


  10. karmacoma Says:
    avatar

    Joker, stai flexat, am glumat. Ti-ar placea bestie mica ce esti :))))))))))))))))


  11. joker2007 Says:
    avatar

    De ce sa nu-mi placa, doar de asta suntem pe aici, ca sa mai vedem si propuneri interesante nu doar sa stam la barfa.


  12. karmacoma Says:
    avatar

    Asa, asa, lasa jokere ca-ti face mama numa’ pt tine o petrecere cu toate fetili din lume


  13. joker2007 Says:
    avatar

    Nu cred ca mi-ar placea sa fiu singurel,asa pot sa mi le aranjez singur.Vin-o cu o idee mai apetisanta si mai umeda.


  14. fitosii Says:
    avatar

    Petrecerea ideala….mmmmmmm….nu va fi asa ceva, nimic nu este perfect insa cu siguranta se poate tinde catre perfectiune. Ultima petrecere dupa cum au scris multi participanti a fost extraordinara, poate printre cele mai faine dintre toate. Ca apar anumite conflicte, este inevitabil acest lucru cand strangi sute de oameni la un loc. ca se pot solutiona amiabil conlictele este un lucru rezonabil. Deci pana la urma o petrecere trebuia sa contina cateva elemente de baza iar restul tine doar de oameni ca doar omul sfinteste locul. Noi am fost incantati de petrecerea de Sf Valentin chiar daca a avut loc intr-o locatie blamata de unii. Faptul ca atmosfera a fost de vis atunci ne declaram satisfacuti.


  15. bogdanbh Says:
    avatar

    O petercere reusita? Depinde de pretentii . Poate fi reusita pentru mine , daca plec multumit de acolo . Daca eu ma simt bine , e o petrecere reusita . Nu?


  16. cplu40vest Says:
    avatar

    petrecerea ideala a fost saptamana trecuta la sibiu .am ras ne am distrat,ne am…..schimbat si….am plecat multumiti si satisfacuti.si pt a nu exagera poate nu a fost ideala dar cu siguranta a fost f reusita


  17. joker2007 Says:
    avatar

    Daca la o petrecere, în loc sa te distrezi, ca na de aia te-ai dus acolo, stai si cauti nod in papura atunci n-o sa ai niciodata o petrecere care o sa-ti convina.Eu sunt de parere ca daca vrei sa te distrezi te distrezi oricum si oriunde,nu-ti trebuiesc locatii super luxoase.


  18. caiidemare Says:
    avatar

    sa ma bag si eu in vorba,,,sa posteze macar un cpl ce a participat la orice party organizar de mara si sa spuna ca nu a fost multumit,locatia este ireprosabila,regulamentul este perfect ,intimitatea 100%asigurata,muzica ideala,mancarea din belsug,,poate doar sa se mai gaseasca mocangi care sa aiba pretentia ca barul sa fie free


  19. cplu40vest Says:
    avatar

    cine e mara si unde organizeaza ca am fi interesti.de party binenteles.cu toate ca daca ne gandim bine am putea fi interesati si de mara


  20. cplu40vest Says:
    avatar

    k.ne am dumirit.sii multumim marei pt informare si invitatie.din pacate acum nu putem onora cu toate ca ne am dori(am inteles ca se pricepe la organizare).dar la vara cu siguranta


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.