swingul, rafinament sexual sau “sport” de relaxare?

Posted by buburuzii on Friday Jan 29, 2010 Under Controverse

Unele cupluri/domni si doamne singuri/e iubesc tatonarea dinainte, mesajele, discutiile, intalnirea la o “cafea” pentru o minima cunoastere……….preludiul-swingul si postludiul, alte cupluri/domni si doamne singuri/e adora simplicitatea, celebrul vazut-placut-“facut”-la revedere………..Care dintre cele doua variante se apropie oare mai mult de adevaratul scop si sens al swingului?!

Alin

56 Responses to “swingul, rafinament sexual sau “sport” de relaxare?”

  1. marian21 Says:
    avatar

    Eu consider ca ambele variante sunt corecte, depinde doar de felul de a fi si dorintele celor implicati si de conjunctura in care se desfasoara. Adica sunt cupluri sau persoane singure care vor sa conoasca viitorii parteneri cat mai bine (marea majoritate as zice eu , printre care si eu), insa sunt si multi care prefera sa profite de timpul scurt care il au sa se simta bine.


  2. bogdanbh Says:
    avatar

    depinde de fiecare persoana . Unii prefera o varianta , altii alta varianta . Asta nu inseamna ca nu e buna una sau cealalta . Depinde de fiecare ce isi doreste .
    Swing-ul e ceva ce te face sa te simti bine , sa-ti implinesti unele placeri , fantezii .


  3. cplu40vest Says:
    avatar

    sex sportiv.sanatate ca i mai buna decat toate.sport natura tinerete…si multe miscari ondulatorii


  4. marian21 Says:
    avatar

    Eu prefer rafinamentul sexual e mult mai placut si intens…practic alte sporturi care imi consuma din energie si imi asigura tonusul muscular.


  5. cplu40vest Says:
    avatar

    rafinamentul e pentru intalnirile in 4.la party uri dupa dans si distractie ramane doar sexul sportiv bazat pe atractia reciproca.mai mult sau mai putin spontana.spunem lucru asta din experienta


  6. caiidemare Says:
    avatar

    aferim bree


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.