Swingul chiar si in post ???

Posted by pisicoasa on Monday Feb 15, 2010 Under Controverse

De astazi, precum se stie, a inceput Postul Mare.

Postul este inteles  in general,  ca  o practica  de abtinere de la anumite mancaruri, fiind de asemenea insotit de retinerea de la ganduri si fapte rele insa si de la relatii conjugale si extraconjugale.

Timp de 8 saptamani trebuie sa ne protejam atat  sufleteste cat si trupeste. Vom renunta la mancarurile care contin produsele interzise ( lapte, branza, oua carne, peste si produsele derivate) dar si la poftelor carnale.

Si atunci ma intreb mai putem sa ne bucuram de swing si in post ??

Sper ca aceasta curiozitate a mea va fi privita cu interes si ma veti ajuta sa imi lamuresc nedumerirea.

D-soara Pisicoasa

18 Responses to “Swingul chiar si in post ???”

  1. fermecatul Says:
    avatar

    Intrebarea este urmatoarea citi dintre noi respectam postul cel mare?Eu unul sincer nu lam respectat niciodata iar daca am geresit……..IARTA-MA DOAMENE UNEORI PACATUIESC SI DE ACEEA SUNT OM
    Cu respect
    Fermecatul


  2. Gentleman Says:
    avatar

    Fermecatul a zis cam tot ce trebuia zis. Si deja nu mai are legatura cu swingul cat cu religia. Cunoasc oameni care mai tin post( cel putin la nivel urban), dar cu siguranta sunt mult prea putini. Mult mai putini decat ceilalti. Nici eu nu mai tin, edsi am fost educat in copilarie (de bunici , bineinteles) intrun spirit usor evlavios, ce respecta datinile religioase. Dar intre timp , fiecare dintre facem pacturi usor diabolice si ne pacalim cu povesti de genul e mai important ce simti si ce gandesti, ceva de genul sa fi corect in spiritul jocului… Cat de des intram intro biserica intrun an ? ( ma adresez doar majoritatii, si nu putinilor care imi pot raspunde ca mai mult de 5 ori pe an ). Si atunci orice poveste si pacate legate de post devin usor hilare.


  3. marian21 Says:
    avatar

    Cineva spunea ca nu e pacat ce bagi in gura ci ceea ce scoti din gura … deci, oral se poate si normal ca dupa un oral nu te mai gandesti la post.


  4. karmacoma Says:
    avatar

    Nu, in post nu facem swing, nu sugem decat dintii din dotare si nici nu ne uitam la filme porno ca preacurvim cu gandul.


  5. buburuzii Says:
    avatar

    Eu unul am avut ca si pasiune personala istoria religiilor, m-au fascinat modalitatile prin care orice tip de religie s-au folosit de oameni prin regulile si docmele impuse de ei, m-au fascinat modul in care a fost impus crestinismul in lume, modul cum au facut sa dispara evangheliile care deranjau( evanghelia fiind doar povestirea unuia dintre apostoli prezenti la fapte….s-au pastrat si modificat dupa bunul plac doar 4 si restul , care se estimeaza a fi vre-o 30, eliminate), modul in care orice/oricine facea orice sa submineze din influentza bisericilor era eliminat.Stiu ca orice om are nevoie sa creada intr-o fortza superioara lui , e normal si noi o facem , dar cred ca fiecare ar trebuie sa o faca in modul lui si nu prin reguli introduse de alti oameni, cred ca nu a tine post te face un bun crestin ci a ajuta pe cel de langa tine, viatza echilibrata care o ai, contributia care o aduci sau nu la fericirea altora


  6. marian21 Says:
    avatar

    Sunt unele lucruri care nu le putem controla, la fel si sexul sau swingul in cazul de fata , iar daca se intampla tot ce putem face este sa ne caim, sa cerem iertare pentru pacatele noastre, pentru ca suntem oameni si gresim , deci inevitabil pacatuim.


  7. karmacoma Says:
    avatar

    Mariane de ce sa mai ceri iertare si sa te caiesti daca oricum nu regreti si repeti aceleasi fapte?


  8. Ex|s][3Nz_A.K.A_cuplulcluj Says:
    avatar

    Bun..daca tot e..sa fie….sa folosim vibratoare de post .. Sa nu uitam ca un barbat care face munca fizica sau toxica la job..are nevoie de Carne..ca cu soia sau alte tampenii inventate nu prea se tine omu` pe picioare:D


  9. om_sucit_dedor Says:
    avatar

    cu chestia asta ,cu postul,e dificil rau de tot!!!!! pot sa ma abtin de la orice,numai de la mancare nu pot in ruptul cap[ului!!! despre swing ce sa zic??? ce e ala?
    heheheheheheeh


  10. Ex|s][3Nz_A.K.A_cuplulcluj Says:
    avatar

    gonzolika..mi`ài dat ignore pe mess tati`?:D hihihi asa e..haleala e haleala:D nu ma pot inchipuii la job 15 colegi la masa..mancand soia si limband dupa snitelul din farfuria aluilalt:D cat despre swing..noi numa cascam..dar acceptam poate un oral-soft:DDDDDDDDDDD


  11. joker2007 Says:
    avatar

    Pacatuim de cand ne nastem.Asta e menirea omului de la Adam si eva.Ce mi se pare mie important e sa avem decenta sa o recunoastem.


  12. cherry Says:
    avatar

    Eh, eu sunt de parere ca daca mancam, respiram, muncim atunci si sex pot face…nu vad cu ce-mi intineaza mie sufletul treaba asta. D-zeu nu primeste de la mine nici mai mult nici mai putin…cu sau fara sex, swing, etc. Sigur, care considera ca pacatuiesc, gandesc gresit, au ganduri deviate de la notiunea de baza swing (just sex and sharing), etc, pot sa tina post, putina abstinenta chiar face sexul de dupa f.interesant.
    Cele de mai sus au fost scrise de o pacatoasa cu foarte putine legaturi cu divinitatea…. cei evlaviosi sa se faca ca n-au citit nimic. 🙂


  13. EvilGirl Says:
    avatar

    @buburuzii
    Bun raspuns !


  14. marian21 Says:
    avatar

    E bine sa ai o legatura cu divinitatea , sa crezi in ceva, insa nu cred ca trebuie sa fim asa de frenetici , la urma urmei suntem oameni si ne place sa ne traim viata.


  15. joker2007 Says:
    avatar

    Dumnezeu exista in noi, nici nu Trebuie sa mergem sa ne rugam in biserica ca sa fie mai aproape de noi.Daca suntem corecti cu noi si cu cei din jurul nostru ne iarta celelalte pacate.Asta e parerea mea.:))


  16. bogdanbh Says:
    avatar

    In post poti sa faci swing ” oral ” . Si asta nu luni – miercuri – vineri . In restul zilelor – da .


  17. mkplusdoi Says:
    avatar

    lol hai ca asta e tare.. eu nu cred ca exista dintre toti swingeri din romania un cuplu de swingeri care sa creada in post , sau sa nu mai zic d’zeu , marea majoritate sunt atei , sau chiar nu le pasa sunt indiferenti fata de d’zeu , eu unu sunt ateu , daca as crede in d’zeu nu cred ca as mai face swing. am scris d’zeu cu d mic .. ca eu unu sunt indiferent.. nu cred in nimik 🙂 primu meu post 😛


  18. caiidemare Says:
    avatar

    gresesti cand specifici[marea majoritate sunt atei ] eu unu sunt fariseu,nu ma pot cataloga altfel deoarece desi cred in divinitate nu o respevt intru totul dar caut sa imi conving copii sa nu se abata de la calea cea dreapta


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.