“Tunning” sau “nebunie” ?

Posted by McLeons on Monday Feb 15, 2010 Under Controverse

Am auzit de conceptul “femei tunate”..implanturi mamare,botox,etc dar ce ziceti de “barbati tunati” ?Citeam undeva lauda unui tip care avea vreo 7 bile introduse in penis..si tot acolo era comentariul unei tipe care incerca sa explice ca partida avuta cu respectivul a fost printre cele mai reusite,daca nu kiar cea mai reusita partida de amor avuta de ea..

Intrebare pt barbati: daca ati avea posibilitatea ati apela la “tunning”-ul asta?

Intrebare pt femei: daca ati sti dinainte de “tunning” v-ati mai sexuii cu respectivul?

Tot acolo se ridicase problema cum ar fi o felatie in care sa-ti zbarnaie bilele printre plombe..;))

15 Responses to ““Tunning” sau “nebunie” ?”

  1. Oprea Dan Says:
    avatar

    Sint un tip foarte curios din fire si daca am ocazia sa incerc o noutate , nu dau inapoi . Referitor la ,, tunning” , cred ca as face-o daca ar fi dorinta partenerei. Insa daca esti viril si-ti satisfaci partenera nu cred ca-ar fi cazul sa apelezi la bile , operatii etc. Cu cit reusim sa raminem mai naturali , cu atit mai mult sintem si originali . In legatura cu bilele printre plombe , cred ca ar trebui sa raspunda cineva care a trait aceasta ,,placere ” … Am avut cindva un prieten , care avea bile in penis si mi-a povestit , ca nu toate femeile acceptau sa faca sex cu el . O zi buna McLeons !!!


  2. pisicoasa Says:
    avatar

    eu una nu as incerca 🙁 prefer ceva cat mai natural in partea intima si cred ca multe femei imi impartasesc parerea!!! un barbat care si-a facut tunning probabil este un barbat care a vrut sa experimenteze senzatii noi. Dar daca as avea ocazia sa intalnesc un astfel de barbat m-as gandi de doua ori inainte de a ma intalnii cu el si probabil in functie de starea de spirit pe care o resimt atunci as incerca sau nu as incerca. Cred ca curiozitatea a omorat pisica la fel s-ar intampla si in cazul meu 🙂


  3. pisicoasa Says:
    avatar

    si inca ceva : nu mi-as indemna partenerul sa-si faca tunning. Poate doar un tatuaj in zona intima 🙂


  4. McLeons Says:
    avatar

    Ma-ntreb ce se-ntampla daca se intalnesc unu cu bile pe penis si una cu piercing in clitoris…vecinii sigur vor crede ca si-au luat masa de biliard:P…iar daca-s sot/sotie si apeleaza la calatorii cu avionul,vor fi clienti fideli a camerelor de control..:)


  5. marian21 Says:
    avatar

    Super tare subiectul McLenos, si remarca privind cei care calatoresc cu avionul…:), noroc ca nu toata lumea apeleaza la astfel de “implanturi” pentru ca altfel multe zboruri ar suferii intarzieri la decolare.


  6. marian21 Says:
    avatar

    Cat ma priveste pe mine,chiar daca sunt un tip deschis la orice provocare, momentan nu as apela la un astfel de “tunning” din doua motive: 1 Am un penis care are o dimensiune suficienta sa satisfaca o femeie (cel putin pana acum) si 2 Disconfortul ulterior al acestor “implanturi”. Poate ca la un moment dat voi incerca, insa acum nu sunt pregatt, psihologic vorbind si consider ca nu am nevoie.


  7. fermecatul Says:
    avatar

    TUNAT ……..never, sincer cei care au asemenea probleme si doresc tuning nu stiu daca o fac ptr placerea lor sau ptr asi demonstra uneori neputintza……..bile pe penis….nu stiu cine rezista la semenea durere, iar in privintza tuningului la femei sincer prefer naturalete.
    Cu respect
    Fermecatul


  8. Gentleman Says:
    avatar

    Dragii mei, in ciuda imaginatiei debordante, cu asta m-ati pierdut. S-ar putea sa para usor idilic , dar prefer naturaletea exploatata la maxim. Nu ma incanta un trup feminin prelucrat artificial si nici nu vreau sa ofer nimic de genul asta. Cu siguranta singurul lucru pe care l-as “tuna” daca as putea ar fi pe undeva pe sus , pe la mansarda, ca sa pot alimenta mai bine jocul. Nu cred ca un efect pshihologic gen placebo intrun procent destul de mare probabil ridica foarte mult miza jocului. Desigur, e funky, e interesant sa fii altfel, dar prefer ceva mai domestic sau poate un stil de viata mai nonconformist; si oricum, e doar o parere …


  9. karmacoma Says:
    avatar

    N-am facut-o cu niciunul “tunat”, nu l-as cauta dar nici nu l-as refuza macar sa vaz despre ce e vorba.


  10. Ex|s][3Nz_A.K.A_cuplulcluj Says:
    avatar

    Piercingurile in cazul de fata “Bile” in penis..sunt ca si tatuajele/cerceii in ureche:)pe undeva inutile,dar daca sunt inutile pentru ce le faci/bagi?:) In Cluj de exemplu am mai multi prieteni care au..era la moda prin 2000-2003 pe la la noi..Eu am unul din Morion (cristal Quart ) ne bagasem la un salon de piercing..impreuna cu 2 prieteni asta in 99`…faza cu Dureros..asta depinde de dimensiunea purtatorului:)Nu este recomandat celor care au masuri peste mediu pt ca pot crea probleme cu el/ele ,dar in cazul contrariu…e placere
    @fermecatul Nu se pun neaparat pentru ca ai vrea sa demonstrezi cuiva ceva..sa fim seriosi:D cand iti pui un cercel in ureche…sau in limba …demonstrezi neputinta? Mna asa e si cand bagi in respectivul:) Iar referitor la durere..nu doare..dar piska:D Dureros e cand se scoate..pt ca se foloseste un cutter:))


  11. Ex|s][3Nz_A.K.A_cuplulcluj Says:
    avatar

    PS..uitasem ideea..:D cred ca se poate numii tuning daca introduci 1…citand topicul…”avea vreo 7 bile introduse in penis” ala si`a facut deja cukuruz din p**a asta din punctul meu de vedere este un mare bullshitt..tampenie..hi hi hi


  12. joker2007 Says:
    avatar

    Degeaba te tunezi ca barbat daca iti moare sau iti dai drumul in primul minut. Asta cred ca e ca o plictiseala de propriile organe si ca sa mai diversificam ,dar nu mi se pare ceva cu care sa ne laudam.Credeti ca fac bilutele treaba in locul nostru ?


  13. cherry Says:
    avatar

    Mmmmm…. eu nu ma vad lingand sau sugand un penis care atasat de el bilute si ineluse. Am vazut un film haios in care unei tipe i se blocase piercingul domnului dupa amigdale si au ramas amandoi blocati asa. Se adunase lume imprejur(pompieri, politzai, vecini, curiosi, etc), ambulantza era pe drum, si toata lumea aceea adunata buluc imprejurul protagonistilor ghinionisti incerca sa-si dea concursul in a-i ajuta venind cu ideea ca tipa sa cante ceva, pt.decongestionarea zonei blocate, moment in care a intervenit obiectiile tipului cu privire la alegerea cantecului deoarece unele melodii il excitau si acest lucru nu ajuta defel in solutionarea problemei:). Pana la urma a fost ales cantecul salvator si patzania s-a soldat cu happy end 🙂 Asa ca… uite un motiv in plus sa nu prefer barbatii tunati…mi-ar fi frica sa nu patesc la fel in cazul in care, in valtoarea momentului, mi-o var mai adanc in gura 🙂


  14. EvilGirl Says:
    avatar

    Nu exista nicio indoiala asupra faptului ca sanii unei femei impresioneaza barbatii (find vorba de operatie estetice de marire a sanilor). Dar de aici si pana la altele cred ca e cale lunga. Cei care isi fac asa ceva cred ca au ceva probleme legate de siguranta lor sexuala, cautand metode ajutatoare. Oricum indiferenat ca e vorba de femei sau barbati cel care ajunge in situatia de a se “tuna” cred ca se simte complexat de aspect, sau de neputinta de isi satisface jumatatea. Eu recomand un manson impletit de la un sexshop. Te scapa de durerile implanturilor “biliare” si e si mai ieftin.
    Haide pa si succes la… cumparaturi


  15. caiidemare Says:
    avatar

    no,,o patito iapa me odata,,o dat de unu si ce sio zis saracuta,,mama mama pasta-l rup in doua la ast party,,,zis si facut dar cans sa treaca madam la servit masa in picioare si de,,ea eleganta si civilizata ce isi spuse in capsorul ei,,[ia sa incep eu cu aperitivul si sa nu ma arunc la fripturice din prima] numa ce incepu sa deguste mandretea dansului ca si ramase traznita precum iepurele la lumina farurilor si isi spuse in gand,,firar al dracu de stomatolog ca nu mi-o ficsat lucrarea bine si amu mi se misca ,,ori oi fi inceput sa degust din puta asta si am uitat sa scot guma tipitip din gura,,abia mai apoi o abservat ca tipul avea 2 bile pe mandrete,,, vai de mini si di mini ce o fost pe capusorul meu peurma,,nici una nici doua sa ma duc la rulmentul brasov si sa duc tratative cu dansii pentru contractarea unui stoc de bile,,noroc pe puta me ca am conturile blocate de astia de la fisc si nu aveam pozibilitatea de a achita cu cec ,cat despre ches nu mai veam deoarece o trebuit sa fug cu duduia la stomatolog


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.