Ce-si doresc Ele si ce fac Ei ?

Posted by McLeons on Thursday Feb 11, 2010 Under Controverse

Foarte multi barbati cred ca ofera un sex de calitate doar fiindca au o erectie buna…O fi suficient doar atat pt a capata titulatura de “bun la pat” ?

37 Responses to “Ce-si doresc Ele si ce fac Ei ?”

  1. EvilGirl Says:
    avatar

    Intrebare : Esti bun la pat ? Atunci de ce mimeaza orgasmul ?


  2. McLeons Says:
    avatar

    Baggio,banuiesc ca n-ai prins substratul…nu-i vb de performante(kiar asta trebuie exclus)ci daca doar o poola erecta si 2h(pot fi si 5)de dat din coor este secretul “marilor impliniri sexuale”…si de ce n-ar posta si barbatii ceea ce gandesc,asta fiind o forma de a fi “cunoscuti” de altii(poate fi o “carte de vizita” pt eventualii interesati)..


  3. McLeons Says:
    avatar

    Ei…asta-i subiectul urmatorului post…:)…de ce ar mima o femeie orgasmul cand ar putea fi fayr si daca nu-i place sa spuna “stop joc”…sa-si pastreze relatia(orice forma de relatie)?sa maguleasca barbatul?…


  4. Oprea Dan Says:
    avatar

    Salut tuturor ! Pentru un sex e nevoie intradevar de o erectie ….Dar pentru un sex de calitate , categoric nu e suficient ! Cred ca sexul de calitate ce-l poate oferi un barbat unei femei , consta in capacitatea lui de a putea citi , simtii , intuii ce-si doreste femeia …si ce-si doreste trupul ei in momentele actului sexual . McLeons , daca barbatul reuseste asta , nu mai e nevoie sa dea 5 ore din coor si ea va fi satisfacuta intr-o ora cit 7 ore de dat din coor ….Exista femei care au un orgasm in trei ore si altele au 6 intr-o ora …de ce ? Cineva ar spune : ,, asa sint ele ! ” , dar eu cred ca ar trebui sa spunem : ,, asa sint ei ”…. Deci e buna si cantitatea dar fara calitate e doar sex ….. Asta e parerea mea si nimeni nu e obligat s-o aprobe . Va salut !


  5. McLeons Says:
    avatar

    Foarte corect ceea ce spui Dane si ma bucur ca ai prins ideea la ce se vrea discutat aici..:)


  6. Oprea Dan Says:
    avatar

    Ma bucur ca sintem pe aceeasi lungime de unda ….poate vom mai fi si la alte subiecte …


  7. joker2007 Says:
    avatar

    Sa scriu aici ca nu ma vede Karma.Ca sa te aprecieze doamnele nu trebuie sa faci o obsesie ca trebuie sa face ceva anume sau ca trebuie sa tina nu stiu cat.Important e sa fii tu insuti si sa incerci sa simti ce-si doreste.


  8. bogdanbh Says:
    avatar

    Important e cum se simt ambii parteneri. Adica conteaza si ce simte ea , cu ce gust ramine dupa . Ca daca e doar dupa el , se termina in 5 min si apoi gata , a fost super . Nu?


  9. bogdanbh Says:
    avatar

    Important e sa stii ce isi doresc ele , sa faci ceea ce isi doresc ele , astfel incit la sfirsit ea sa fie cea care spune ” MAI VREAU “


  10. cherry Says:
    avatar

    @oprea dan
    Woow!!! Mai bine si frumos nu se putea explica!!! Doar ca trebuie sa mentionez ca fara acea “chimie” intre parteneri nu se realizeaza mare lucru, nu se poate “citi” sau simti partenerul/a tocmai pt. ca nu este nimic de “citit”. Este mare lucru cand 2 cupluri, adica 4 persoane, sunt pe aceeasi lungime de unda, cand se plac toti in egala masura si se presteaza un swing memorabil iar dupa ramane o relatie de durata. E de ajuns ca o persoana sa nu placa o alta si deja jocul e in oarecare masura compromis.
    M-am abatut oleaca de la tema…
    Nu numai marimea penisului sau starea de excitatie a unei femei ii catalogheaza “bun la pat”. Poate pentru o persoana esti perceput ca “excelent” iar pentru o alta “mediocru”, aceeasi idee deci: “omul potrivit la locul potrivit”.


  11. cherry Says:
    avatar

    @evil girl
    Se mimeaza orgasmul cand vrei sa scapi, cand nu-ti place persoana sau pur si simplu nu face ce-ti doresti. Mai greu este pt.barbati sa mimeze orgasmul :)… e nevoie de o ejaculare care, fie vorba intre noi, este mult mai vizibila decat in cazul femeilor. O femeie se poate umezi (la ochi πŸ™‚ ) dar sa nu ajunga totusi la orgasm si neavizatii pot interpreta niste sunete sintetice drept o finalizare grandioasa πŸ™‚ pe cand la barbati, si orice femeie stie asta, finalizarea presupune ejacularea. punct πŸ™‚
    Ei!!! ma stiu or ba?! :))


  12. bogdanbh Says:
    avatar

    Depinde de la persoana la persoana . Nu se masoara cu aceeasi masura . Unii sint mai pretentiosi , altii mai putin , depinde de fiecare ce-si doreste .


  13. fermecatul Says:
    avatar

    A fi bun la pat cred ca orice barbat doreste sa auda despre el aceasta titulatura la fel si despre femei se pot spune acest lucru dar atentie in pat conteaza foarte mult atmosfera , romantismul , seductia , excitatrea si tot ce tine de preludiu.
    A mima orgasmul este ca si cum teai minti singur si cred ca atunci poti spune ca a fost ceva mecanic (sa nu zic de rahat) decit asa mai bine lipsa, e valabil atit ptr barbati cit si ptr femei.


  14. alct Says:
    avatar

    Nu cred ca poti sa satisfaci toate “gusturile”. Si aici nu e neaparat vorba de pretentii ci de “chimia” de care se vorbea mai sus. Daca nu se formeaza, slabe sanse sa iasa ceva fain. Atentia joaca un rol important. Atentie la reactiile partenerei sunt esentialesa. Tragi de sfori, sa apesi butoane si sa urmaresti reactii.


  15. marian21 Says:
    avatar

    Parerea mea e ca un barbat bun la pat poate presta si in 10 minute dar si in 2 ore, pentru a convinge partenera de calitatile sale, insa, asta depinde de ceea ce isi doresc parteneri intr-un anumit moment si de conjunctura in care se afla. Toata lumea stie a doua varianta cu preludiu, oral…etc, insa, cel putin mie , si sunt convins ca si altora de aici, mi s-a intamplat de multe ori sa fiu solicitat cnd ma asteptam mai putin (in masina, la sevici unde in biroul alaturat erau alte persoane care puteau bate la usa etc )si unde fortati de imprejurari a trebuit sa ne miscam mai repede, insa placerea, cei drept mai scurta, a fost mai intensa.


  16. Ex|s][3Nz_A.K.A_cuplulcluj Says:
    avatar

    Calitatea sexului poate fi catalogat/discutat mult…iar parerile pot continua la infinit de la cuplu-la cuplu…Klar ca in mare parte depinde de erectia barbatului:)Daca ajungi la orgasm dupa aceea partida,deja poate fii numit sex de calitate.Un orgasm obtinut cu sentimente si atingeri pasionale nu se comparΔƒ ku nici un alt orgasm venit doar din atractie fizicΔƒ sau chimie..cred ca o partida de sex ideala dureaza suficient cat ambii perteneri sa se simta bine si sa ajunga la un orgasm…in cazul asta cred ca ambii parteneri pot fi numiti “Buni la pat”Ideea consta in compatibilitate,atractie….Degeaba dureaza ore si te plictisesti…..dar nici o durata de 2-3 minute nu e sanatos:)asta cred ca inseamna ca “nu ai fost la pat”..Pt ca ar insemna ca a fost calitativ doar pt tine ca mascul. Dar sa fim sinceri..cati dintre barbati rezista mult la prima abatere daca aceea femeie il atrage tare?:D Eu personal stiu ce inseamna pentru sotioara mea Calitatea si cum anume sa “fiu bun la pat” iar ea stie idem ce`mi doresc eu la acel moment…Aplicand aceste trukuri..smecherii la un alt cpl..poate pt ei calitatea inseamna altceva..iar noi nu o sa mai fim asa calitativi.. “buni la pat”:D din punctul lor de vedere..si al asteptarile lor.. Bine scria sus @Oprea Dan…degeaba e mami` multi-orgasmika cand respectivul da 5h din kur,avand o erectie beton ..iar mami nu ajunge nici macar la un orgasm….fara a avea “capacitatea lui de a putea citi , simtii , intuii ce-si doreste femeia …” va ramane doar cu datul din kurutz:)


  17. Ex|s][3Nz_A.K.A_cuplulcluj Says:
    avatar

    @EvilGirl…..Unele femei mimeaza orgasmul pentru a`si asigura partenerii ka sunt foarte buni in pat….altele insa vor sa incheie o partida sexuala nefericita/dureroasa/iritanta..kare nu le va aduce mai multa placere…si pot continua exemplele..:) De obicei este folosita mimarea atat de catre barbati cat si de catre femei la cuplurile necasatorite..ca la cei care deja traiesc impreuna de o vreme e greu de “inghitzit” sau “pus botu`” la o mimare in timpul actului…


  18. marian21 Says:
    avatar

    Intr-adevar un barbat poate fi bun la pat si daca la “prima abatere” cum zicea cuplucluj nu rezista mult, insa continua sa faca si alte “abateri”


  19. cplu40vest Says:
    avatar

    parerea mea ca un barbat e bun la pat pt o femeie doar daca sunt compatibili .degeaba esti dotat daca ei ii place sexul cu cineva cu dotare sa zicem normala.ca si la barbati si femeile au marimi.doar ca pe interior.plus ca mai tine si de constructia psihica in materie de fantezii sexuale.


  20. joker2007 Says:
    avatar

    De ce trebuie sa ne batem capul doar ptr ce isi doresc femeile si nu si ptr modul cum apreciaza ele cat de zbatem sa le satisfacem ?


  21. karmacoma Says:
    avatar

    Pai ne batem capul pt ca asta e subiectul. Cand vei propune tu un alt subiect care sa trateze ceea iti doresti o sa ne batem capul si la ala.


  22. fermecatul Says:
    avatar

    De ce? mare intrebare joker2007 ptr ca totusi femeile in viatza barbatului sunt acel rau necasar fara de care nu putem trai, iar daca “alti” au alte optiuni sexuale poti spune.Crede-ma eu unul pot spune ca am cunoscut femeia care a aprecita tot ce facem ptr ea dar ca de fiecare in viatza gresim si ne dam seama ca nu am stiut la timpul potrivit ce si-a dorit. DE CE?asta e marea intrebare si nu totul se rezuma la pat ci la intregul relatie dintre doua persoane.
    Parerea me-a cu RESPECT
    FERMECATUL


  23. IoRe_ex_AMA09 Says:
    avatar

    “Modul cum apreciaza ele cat DE(ne) zbatem sa le satisfacem” . Ei na. 75% din barbatii singuri isi urmaresc placerea proprie , nu a femeii . Hai sa fim serioasi. Un barbat este mai atent cu o femeie , cand exista niste sentimente. Cand ele nu exista , totul se rezuma , asa cum spunea cineva, la dat din coor 5 ore.


  24. caiidemare Says:
    avatar

    consider o utopie faptul ca noi barbatii sa stim ce isi doresc femeile,circula o gluma pe seama raspunsului oferit de femei,,daca o femeie spune da inseamna poate,daca spune poate inseamna nu,daca spune nu inseamna ca nu e femeie ,,,[ DA DOAMNE CA SA NU CITEASCA SOTIA CEEA CE AM SCRIS CA NU MAI PUP MANCARE CALDA O SAPTAMANA πŸ™‚ ]


  25. pisicoasa Says:
    avatar

    din punctul meu de vedere ” bun la pat” nu reprezinta o un criteriu de selectie a partenerului. Un barbat este bun la pat in momentul in care este capabil in primul rand sa se bucure in primul rand el de femeia de langa el, femeia la randul ei sa se bucure de barbatul de langa ea. Cu totii va ganditi acum la 69 cred πŸ™‚

    Un barbat bun la pat intotdeauna va stii cum sa se comporte cu tine dupa ce a finalizat actul sexual. Pentru ca asta conteaza pentru o femeie foarte mult sa fie prezent si dupa ce si-a satisfacut ” nevoia”. Nu cred ca are importanta dimensiunea si placerea …


  26. pisicoasa Says:
    avatar

    ci placerea … De aceea cred ca barbatii ar trebui sa depuna mai mult efort si sa-si satisfaca mai bien femeia de langa ei pentru a nu mai exista mitul conform caruia femeia mimeaza foarte usor orgasmul si in felul acesta fiecare barbat va putea fi innobilat cu rangul de ” bun la pat”.


  27. marian21 Says:
    avatar

    A fi bun la pat inseamna si sa accepti ca femeia nu vrea unele paractici(sexul anal de exemplu), reusesti sa o faci sa se simta bine fara a recurge la acea practica, respectandu-i dorinta.


  28. cplu40vest Says:
    avatar

    eu(el din cuplu)astept inca postarile doamnelor.altfel pe langa fotbal politica agricultura si inca multe chestiuni la care ne pricepem(spunem noi)o mai includem si pe asta.ne dam cu presupusul despre ce si doresc femeile.presupunem ca poola erecta si bine sculptata nu e de ajuns.e fff posibil.altfel nu ar fi oameni ce si doresc swing bdsm sex oral anal…etc.unii spun ca nici macar sexul nu e interesant pt o femeie si ca preludiul face toti banii.am auzit un banc tocmai de la o doamna intamplator blonda(si deloc proasta )si intamplator buna(e normal pt o blonda)…deci…doi tipi la o masa povesteau unul altuia….eu cand fac dragoste cu o femeie o iau o sarut o intorc pe toate partile asa vreo jumate de ora sau chiar o ora…la o masa alaturata doua btipe stateau si ascultau…la un moment dat ii spune una celeilalte …uite draga inca unul cu poola mica….asa ca in concluzie …..lasati doamnele sa se exprime.si luati la cunostinta.nu comentati pe marginea celor spuse timid


  29. joker2007 Says:
    avatar

    De ce pisi sa depuna mai mult efort ? Nu e si asa prea mult ?:)glumeam
    Important e ca barbatul sa stie ce-si doreste femeia de cand a vazut-o, a atins-o, a sarutat-o, a mangaiat-o,si pana cand isi ia la revedere de la ia, sau ei in cazul cuplurilor.


  30. mara_la_mare Says:
    avatar

    Ce-si doresc ele? Unele isi doresc o scula mare, altele una mai mica; unele termina in 30 sec, altele in 3 ore; unele vor sex dur (eventual ceva bdsm), altele nu. O pitzipoanca o sa vrea un cocalar, o nimfomana o sa vrea unul de cursa lunga. Suntem diferiti ca si preferinte, deci nu putem face un sablon cu ce vor ele si ce vor ei.


  31. pisicoasa Says:
    avatar

    Joker2007 de multe ori barbatul cand simte ca pisicuta lui e fierbinte ii spune ceva de genul ” draga mea nu ai vrea sa o faci mare ?” πŸ™‚ fara a se mai gandi si la placerea partenerei !!! la asta ma refeream cand spuneam ca ar trebui sa munceasca mai mult …


  32. McLeons Says:
    avatar

    Din pctul meu de vedere un barbat “bun la pat” este acela care face partenera sa se simta bine atat fizic cat si psihic…sa fie atent la gesturile,privirea,respiratia si limbajul trupului ei si sa faca doar ce simte ca place ei..Barbatul se satisface mult mai usor ca o femeie,daca acel barbat e un egoist si se axeaza doar pe placerea lui clar nu va lasa o impresie buna….In concluzie,pe langa o poola erecta mai trebuie sa stie cand si cum sa spuna o vorba tandra,cand si cum sa atinga,sa mangaie iar la final(poastludiul) sa-i acorde aceeasi atentie pe care i-a acordat-o in timpul preludiului si actului sexual..


  33. pisicoasa Says:
    avatar

    ai dreptate leule dar cati barbati isi mai amintesc asta dupa ce si-au dat drumul??


  34. McLeons Says:
    avatar

    Pai eu zic ca asta face diferenta intre “un barbat bun la pat” si un barbat “mai putin bun”..am mai auzit ca sunt doamne care pot disocia madularul de restul trupului,adica scula sa fie,in rest nu conteaza cum arata(am auzit,nu cunosc astfel de persoane)..eu nu pot face aceasta disociere,iau partenera per ansamblu.Deci in cazul acelor doamne posibil pt a cataloga un barbat “bun la pat” totul sa se rezume la scula erecta..Dar cum o intalnire sw nu consta numai in sex,mai sunt si pauze de cafea/suc/vin cu povesti,glume,etc,nu vad cum ai putea sa spui ca a fost o intalnire placuta daca partenerii sw nu sunt si persoane placute ca fel de a fi,cu bun simt si pe “calapodul” tau..


  35. joker2007 Says:
    avatar

    Pisi Eu nu vad lucrurile asa. Asa gandesc barbatii care nu au o viata sexuala satisfacatoare, si cum dau de o pasarica considera ca pe primul plan e sa-si dea drumul.Ptr. mine a fi satisfacut ca barbat e sa o vad pe “ea” ca e in al 9-lea cer.


  36. criss Says:
    avatar

    Un barbat bun la pat..visul oricarei femei,pt mine cel ideal trebuie sa fie foarte natural,pasional si in primul rand sa te atraga si fizic si phisic.Nu poti face sex cu un tip care iti displace,cel putin eu asa cred si asa am facut intotdeauna si in swing.Altii ,ca totusi pana la urma ne amintim experientele prin care am trecut ,isi doresc sa faca swing cu cine apuca doar sa faca .Pt mine daca nu exista o atractie nu fac pasul 2 never.Asa ca barbatul cel mai bun la pat a fost cel care a fost placut din toate punctele de vedere..si totusi nu neaparat super dotat,am avut experiente cu tipi mai putin dotati dar m-am simtit in al noulea cer cu ei prin faptul cum au stiut sa faca sex..cu daruire..cu pasiune..si eu la fel daruiesc totul cand sunt in pat fara nici o retinere..asta e parerea mea..si scuze pt gramatica


  37. caiidemare Says:
    avatar

    ia sa imi spuna mie o muiere ca nu is bun la pat ca-i mananc zburatoare ase neepilata…cum ar pute sa zica ase nerusinare si mare minciuna cand absolut toate fatucele ce mi-au trecut prin iesle au declarat ca dorm precum un prunc si sunt pufos precum pilota bunicii din fulgi de gasca


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.