Funny vs. not funny :)

Posted by buburuzii on Friday Jan 29, 2010 Under Resurse Swing

Oricine practica swingul a avut parte de momente amuzante,haioase sau de-a dreptul hilare in swing, precum fiecare a avut parte de momente mai putin placute, penibile sau jenante.Momentele funny ne-ar putea face sa zambim pe toti dupa o zi agitata, iar cele not funny i-ar ajuta pe ceilalti sa le evite.O sa va rog sa nu folositi nume reale si/sau profile de pe site pentru a nu jigni pe nimeni, posturile de genul nu vor fi aprobate/afisate !!!

Alin

38 Responses to “Funny vs. not funny :)”

  1. NoidoiVoi Says:
    avatar

    Un barbat singur sa spuna unui cuplu ca nu au ce cauta pe un site , forum destinat swingerilor….that’s funny!!!!

    Un barbat singur ce “urmareste” un threesome sa se revolte pana la nesimtire aproape,cerandu-si “drepturile”……that’s not funny !!!!


  2. admin Says:
    avatar

    Sunt si cupluri care nu au ce cauta in swing. Si pot sa-mi imaginez si situatii in care un barbat singur ar putea avea dreptate in fatza unui astfel de cuplu.


  3. astir Says:
    avatar

    ce este funny dpmdv este atunci cand citesc la unele cupluri “nu ne intereseaza barbatii singuri” si eu un profil cel putin mediocru (si folosesc un cuvant educat la cat exprima unele profile).Sunt profile, atat de femei, cat si de cupluri,cu care nu ai vrea sa ai vreodata tangenta, cel putin eu ca si barbat, insa care specifica clar..nu vrem barbati singuri.In asemenea cazut cred ca unori perceptia acceptului este NOT FUNNY pentru ambele parti 🙁


  4. astir Says:
    avatar

    rectific ” ..SI ESTE un profil mediocru..”


  5. NoidoiVoi Says:
    avatar

    It’s funny ….cum pot fi “cuvintele educate” si folosite pt criticarea profilelor care nu accepta barbati singuri devenind brusc “mediocre” !


  6. crisssdemi Says:
    avatar

    funny si totodata not funny-mi se pare ca nu accepta barbati singuri dar nu zic nimic de femeile singure NU E ACELASI LUCRU?


  7. Anybody Says:
    avatar

    Nu, nu este acelasi lucru. Citeste comentariile de la “femeile singure in swing”. Ai sa gasesti un raspuns concret.
    Laurentiu 🙂


  8. crisssdemi Says:
    avatar

    comentariile ma lasa …asta e parerea mea si vb si in numele sotului meu singurii chiar daca sunt femei sau barbati NU FAC SWING din simplul motiv ca nu au ce schimba si nu ma refer la lenjerie ,sosete ,pareri doar strict la parteneri muah


  9. karmacoma Says:
    avatar

    Thu io nu pricep ceva pe blogul asta, de ce pana mea majoritatea aveti cravata stransa-n gat si chilotii varatzi in cur? Suntem aici sa ne distram, sa ne relaxam chiar daca nu avem pareri la fel (slava domnului). Pe multi va si vad incruntati si scrashnind din dinti incercand sa-i convinga pe ceilalti ca ei sunt detinatorii adevarului absolut. Alioo…zambiti va rog, suntem aici sa ne “simtem” bine.
    Acush, ca sa ne lamurim … cuplurile hulesc femeile si barbatii singuri ca n-au ce cauta pe swing, ca sunt in plus, ca locul lor nu e aici, ca sa plece in lumea lor mica si meschina, ca porcii draq si curvele naibii dar in afara (sa zicem) de cateva cupluri restul sunt la mare cautare de muieri singure si chiar si de barbati (chiar daca unii tot pun placa aia cu Nu barbatilor singuri)
    Daca fac un poll si vin toti sa voteze daca vor femei singure ori ba, 90% vor spune ca vor, asa ca ce pana mea tot ne coim atat?
    Am stabilit ca noi astia singuri nu facem swing dar stiti ce bine ne-o tragem? ihhhaaa … In final, asta e situatia, suntem aici pe site si aici vom ramane. Apoi cei ce nu vor femei si barbati singuri, sa-si activeze optiunea aia sa nu primeasca mesaje de le ei (parca exista, nu?) si-atunci nu-i mai deranjeaza nimeni. Iar aia de streseaza cuplurile nedoritoare de barbati singuri, marsh afara la joaca ca ne stricati feng shuiul di pi site.


  10. crisssdemi Says:
    avatar

    karmacorma eu nu am zis deloc ca nu vreau o femeie singurica cuibarita intre mine si sotul meu am zis doar ca ala nu e swing iar daca tu ai fi acea persoana cred ca mi-ar placea taaare mult si nu m-ar interesa cum se numeste muah


  11. McLeons Says:
    avatar

    Cred ca s-a deviat de la tematica postului..fiecare pe langa regulile generale ale swingului are si reguli proprii care din pctul lor de vedere sunt utile si benefice activitatii lor sw…deci ca accepta pers singure sau nu(atata timp cat o fac amiabil)e problema lor si nu trebuie blamati sau facute aprecieri malitioase si vb karmei,suntem aici pt a ne simti bine deci un eventual refuz(direct sau indirect)sa nu fie luat ca si “atac la persoana”…in concluzie,cam ce s-a scris pana acum aici e la fel ca poezia “foaie verde prashtie,douazecisisapteshpe..am un frate la bacau,apa curge la wc-u..foaie verde foi ca melcu,nu e pasare ca porcu”..se vroiau postari despre experiente haioase sau neplacute si s-a deviat in…polemici sterile…Astept “jap,jap”-ul…:))


  12. Ex|s][3Nz_A.K.A_cuplulcluj Says:
    avatar

    Modul funny de a te inprietenii cu un cuplu:DD Citat Barbat singur de data asta lasam anonim.E dureros:P “Mi-a placut profilul tau si ti-am scris. Ti-ar placea sa faci pipi in gura unui barbat in timpul unui act sexual ? bineinteles daca exista atractie reciproca si daca ne-am placea unul pe celalalt.
    Eu caut o femeie careia sa-i placa sa se joace cu un barbat in felul acesta.
    Ce parere ai ? Ti-ar placea?” Rog note:D


  13. karmacoma Says:
    avatar

    @crissdemi
    pupa-ti-as pumnu’ ala lu matale cu care tot dai in masa si spui ca nu vrei nici femei si nici barbati singuri. Ete ca la o adica se hexista colosha o exceptie, doo 😛
    @mcleons
    este ca a inceput sa-ti placa jap-jap-ul ista? 😛 Si thu mandrule, paleste eminescu de invidie daca ar vedea cum glasuiesti tu p-aci 🙂


  14. IoRe_aka_AMA09 Says:
    avatar

    Funny ? Sa afli ca sefa ta , face parte dintr-un cuplu de swingeri . Ce faci cand ajungi cu ea in pat? O …. cu rautate sau incerci sa iti creezi un avantaj ?


  15. Anybody Says:
    avatar

    Ceri o marire de salariu pentru prestatiile extra (sau ore suplimentare) 🙂
    Laurentiu.


  16. IoRe_aka_AMA09 Says:
    avatar

    Si mai interesant este a doua zi , cand te intalnesti cu ea la servici , reprosandu-ti ca nu te straduiesti destul . La servici. 🙂


  17. Anybody Says:
    avatar

    …sau sa ti se reproseze ca nu “prestezi” asa de bine in pat precum o faci la serviciu? 🙂
    Laurentiu.


  18. IoRe_aka_AMA09 Says:
    avatar

    Da , ar fi mai “funny” a doua varianta . Parca o aud : Icsulescule , la raportul ala ai muncit 3 ore , acum doar 15 minute ? esti penalizat. :))


  19. alct Says:
    avatar

    first of all
    Sunt total de-acord cu 9. karmacoma. “Meic lav” nu tragedii.
    Asa si? Unii nu vor masculi sa umble slobozi prin dormitorul lor… So What? Sunt altii care vor. A nu fi in stare sa accepti un refuz e o dovada de imaturitate si labilitate si nu vrem asta nu? Nimeni nu vrea sa se plimbe cu o tricicleta care are o roata defecta pentru ca exista riscul sa cada si sa-si juleasca nasul, iar asta nu e deloc fun.
    second
    Mediocritatea sau calitatea unui profil in general nu spune chiar atat de multe despre cei pe care ii reprezinta, si in definitiv e un calificativ foarte subiectiv (cam rimeaza… o fi de bine?). Pentru asta este absolut necesara “socializare la o cafea sau vin sau maslina sau orice. Profilul ala este acolo sa spuna “cate ceva” despre x, atat cat vrea x sa spuna sau sa arate despre el/ea/ei. daca “te coafeaza” bine, daca nu treci peste.
    third
    Noi cel putin nu excludem eventualitatea de a face swing cu un barbat singur, dar madmoiselle are privilegiul de a-si alege armasarul pe care vrea vrea sa-l calareasca. Orice insistente sunt futile si nu fac decat sa sacaie. Absenta unui raspuns nu inseamna de fiecare data nu, poate sa insemne si ca juriul e nehotarat, dar existenta si intentia au fost notate.


  20. IoRe_aka_AMA09 Says:
    avatar

    not funny : sa mergi din cluj in …. , iar in gara , sa nu fie nimeni , telefonul inchis , iar a doua zi , scuza sa fie , am ramas blocat in lift , 2 ore . sau poate e funny :).


  21. IoRe_aka_AMA09 Says:
    avatar

    funny : cupluri cu “cautam doar femei bi , fara cupluri” in anunt . Doar ca ocheadele lor “ataca” profiluri de cupluri si chiar , barbati singuri . De ce oare ? niciodata nu am sa inteleg.


  22. cplu40vest Says:
    avatar

    sa va spun eu un moment funny.am fost la o petrecere.un prieten de swing un hetero convins despre care lumea stia ca are o fobie pt apropierea de barbati statea pe o parte si se saruta cu o femeie in spatele lor un alt cuplu.prietenul in timp ce se saruta o pipaia pe cea din spatele lui pe fund.la un moment dat ceilalti s au sucit in pat sa se apuce de treaba.prietenul nu a observat miscarea.cand a dat sa mangaie din nou a pus mana exact pe outzele celuilalt.imagnati va ce fata a facut cand si a dat seama.a fugit ca din pusca in baie apoi intr o alta camera si pana dimineata a baut.asa ca celor cu fobii legate de aglomeratia dezgolita le urez sa fie fff vigilentzi in momentele incinse.altfel risca sa dea in patima betiei.aviz amatorilor.


  23. IoRe_aka_AMA09 Says:
    avatar

    VERY FUNNY . Azi , 11.02 , am avut parte de cel mai amuzant moment din acest an. Am oferit id-ul messenger , unui barbat matur , pentru discutii . Dupa mai putin de un minut , ma jur , in mai putin de un minut , ma intreaba daca amanta mea , poate fi si amanta lui , daca tot are acest “statut” de amanta. Ce poti sa raspunzi la o asemenea intrebare? 🙂


  24. NoidoiVoi Says:
    avatar

    @IoRe_aka_AMA09 Cu tine a avut tupeu,se gandea probabil ca o sa te bucuri sa contribuie si el la intretinerea amantei…Stai si nu te minuna…sa-i vezi pe cei care iti cer acordul daca sotia ta poate sa le fie amanta si nu intr-un minut de cand are id-ul ci in loc de “buna ziua”…aia este culmea culmilor 😛


  25. NoidoiVoi Says:
    avatar

    @IoRe_aka_AMA09 Si stii ce ar fi si mai funny?! Sa spui ca si tu ai cerut voie sotului daca poate sa-ti fie doamna lui amanta (nu va judec doar consider situatia funny) 😛


  26. IoRe_aka_AMA09 Says:
    avatar

    @NoivoiDoi , nu i-am cerut voie , pur si simplu am profitat de o situatie mai deosebita. 😛


  27. altatasta2 Says:
    avatar

    apropos mai mult de amante si mai putin de swing….printre cazuri de filaj, detectivul particular a fost solicitat de sotie sa execute un filaj pe amanta sotului pt a-i demonstra sotului ca amanta il inseala si nu cu sotul ei!!!!!!!!!


  28. cplu40vest Says:
    avatar

    care aveti amante de impartit va rugam cu incredere ca doar facem parte din aceeasi mare familie nefericita.(ne de alta dar unii au amante si altii nu).asa ca fratilor daca tot suntem pe net dati share la amante


  29. marian21 Says:
    avatar

    Ce este sexul? Dupa medici este o boala, pentru ca ajungi tot timpul la pat. Dupa avocati, este o injustitie, pentru ca întotdeauna este unul deasupra, altul dedesubt. Dupa politicieni este democratie perfecta, pentru ca se bucura atât cel de deasupra, cât si cel de dedesubt. Dupa economisti este o investitie proasta, pentru ca e mai mult ceea ce intra, decât ceea ce iese. Dupa matematicieni, este ecuatia perfecta, pentru ca femeia ridica membrul la maxima putere, îl închide între paranteze, îi extrage factorul comun si-l reduce apoi la expresia minima


  30. caiidemare Says:
    avatar

    o patanie haioasa si totusi nu prea,,,mai amu 3 luni am fost contactati de un cpl,vazut placut,,ce mai hai la munca romane sa iti etalezi aptitudinile de tauras de balta,,incepem noi cu un joc nevinovat de carti,mai o pedeapsa,mai un chicot,dehh tovarasilor stiti si voi introducerea Cand nu mai fura toale de lepadat ce imi spusei eu in mintea mea de ruman hai sa fac niscaiva loc de desfasurare a trupelor pe viitorul camp de lupta.Zis si facut ma apucai netrebnicu de mine sa intind canapeaua si infierbantat fiind de nurii duduiei nu tinui seama ca dansa era deja in defensiva, tragand de canapea numai ce auzii de dupa un geamat prelung,,imi zisei,,,,doamne ce potent sunt,duduia deja are orgasm visual doar la simplu fapt ca ma vazuu asa mascul cand colo saracuta gemea de durere deoarece in netrebnicia mea am catapultat-o cu capul de marginea patului in clipa cand am tras canapeaua,,,ce mai,,arcada sparta,,sange siroaie,,eu deja ma vedeam precum un proscris,,dai fugulita cu madam la urgenta,,sta acolo 2 ore pe intuneric deoarece cazuse curentul in tot orasul din cauza unei avarii electrice,,sa indurat un doftor si a cusut-o la lumina lanternei,eu deja ma gandea-m ,,,te-ai lins pe bot fraticule de nurii duduiei,sa vezi amu mustruluiala,cand colo ce imi auzira clapaugele astea de urechi ,,amu hai acasa sa continuam de unde ramasesem,,parca era ceva ireal,am crezut ca nu aud bine,,de altfel toti 3 ,eu,sotia mea si sotul duduii nu ne venea sa credem,,,ce mai a urmat o noapte super de super si la ora actuala sunt unii dintre cei mai de baza amici


  31. buburuzii Says:
    avatar

    caiide mare , se recomanda un cap de o suprafatza dura pentru un swing reusit ? nu am incercat dar daca zici ca tine, probam 😛


  32. amsw2008 Says:
    avatar

    caiidemare<neagra) subscriem celor scrise de voi, ca doar am fost acolo.Deci si micile accidente din sw pot avea un happy-end, in concluzie a fost funny !!!


  33. joker2007 Says:
    avatar

    Eu m-am ars de cateva ori cu cuplurile din swing. Dupa o prealabila cunoastere pe site si pe mess, cateodata si ne-am vazut pe web, am hotarat sa ne vedem,am stabilit ziua ,ora,locul ,toate bune si frumoase pana cand a venit ziua cea mare si atunci nu mai dadeai de ei nici pe mess nici la tel.,parca ii inghitea pamantul.De atunci nu mai mizez 100% ca toti suntem corecti si parolisti.


  34. cplu40vest Says:
    avatar

    party urile raman de baza.te duci acolo si sigur gasesti cu cine sa te distrezi.daca vrei.altfel si acolo se pot intampla lucruri neplacute


  35. joker2007 Says:
    avatar

    Asa e cplu40vest, dar si acolo chiar daca gasesti cu cine sa te distrezi poti da peste altii care ori de invidie ori din lipsa de cei 7 ani de acasa iti strica tot. Atunci ce mai faci?Nu ai decat sa te retragi cu cei cu care te distrezi in particular.


  36. cplu40vest Says:
    avatar

    da ai dreptate.dar macar pleci sigur cu cineva.in schimb la intalnirile date pe net cu alte cupluri interesate care nu onoreaza intelegerile te agiti degeaba.cat priveste pe cei care nu se integreaza la party e treaba lor.am intalnit.si i am ocolit


  37. NoidoiVoi Says:
    avatar

    Consideram a fi funny sa nu ai nimic de spus, dar totusi sa ai 10.000 de motive sa postezi de 100 de ori !


  38. marian21 Says:
    avatar

    O chestie interesanta care am trait-o a fost cand un tip mi-a spus ca el face swing insa partenera ei nu este monentan…ca putem sa o facem impreuna si daca totul e ok putem sa o facem si in 3…doar ca nu am putut sa prestez doar cu el…asa ca toata intalnirea de dupa a fost compromisa…oricum stiam ca e doar o cursa in care intrasem si din care am iesit onorabil.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.