Tom “degetzel”

Posted by karmacoma on Tuesday Feb 9, 2010 Under Amuzament

Tre’ sa va spun o povestioara. Acu ceva ani in urma cunosc un tip pe net. Tip fain, bine mansardat, pfoai, era din acelasi “film” cu mine. Ne catzelim noi pe net fo doua saptamani, telefoanele se topeau la urechi…ce sa mai, atractie mare. In final hotaram sa ne vedem. Face omu boccelutza, suie fizicu in masina si vine in orasul unde locuiam atunci. Ne vedem, balim amandoi, click-ul se produce…asta-i!
Dupa ce am fo si am mancat si baut intr-o carciuma (numai de asta nu ne ardea) pornim spre casa din dotare. Ajungem la mine, dezmatz … pasiune mare. La un moment dat in timp ce ne frichineam noi cu pupaturi si alte alea ajung sa cobor cu manuntza mea gingasa spre shlitzul omului. Totul se petrecea asa intr-o nebunie, de smuls haine, impins, tras si deodata ce sa vezi? Toata viata mi s-a derulat prin fata ochilor si mi-am racnit mie insami “Da Doamne sa-l fi apucat de deget”. Ei nu, era preafrumos. Ala era penisul lui (observati ca n-am spus poola). M-au luat instantaneu transpiratiile. Am gandit ca nah o fi ca dopul in sticla, vezi cat e afara dar nu stii ce mai e inaintru. Deci nu … ala era tot dopu. Situatia era cam asa…avea un fel de  … carioca (fara exagerare) Am intalnit barbati dotati sau mai putini dotati dar iti faceai treaba cu ei. Intotdeauna
spusesem ca totul tine de imaginatie, de “istetzime”, de cum se misca, de ce face. Acu nu stiam cum sa reactionez. M-am gandit repede, am doua variante.
1. sa strig “stop joc” si sa fug la “vestiare”
2. sa duc chestia asta pana la capat (si asta pt ca, chiar era un tip tare fain, bine dotat la cerebel si chiar ok) ca sa nu se simta jignit. In cazul asta, el sireacu s-ar fi agitat pana ma satisfacea pe mine iar io deja blocata nu avea nicio sansa nici in 1000 de ani indiferent ce ar fi facut. Ma gandeam la fel de fel de scenarii, ca ii e mare prezervativul, ca daca cand mi-o trage mimez un orgasm si ala nici nu e inside?!
Deci nu mai stiu ce facea el dar io gandeam repde, repede.
In final, am “fluierat” sfarsit de partida, ah nu, de meci. Evident ca io ma simteam cel mai penibil ca nu stiam ce sa-i spun, cum sa justific schimbarea de situatie. Am spus un rahat, nu mai stiu ce dar ideea e ca am oprit tot.
Acu vin si intreb, marimea bat-o vina, conteaza? Io zic….OH DAAAAAAA
Apoi vin si mai intreb ceva, oare indivizii cu dotari din-astea sub limita admisa (n-au nicio vina, e adevarat dar nici io n-am) n-ar trebui sa ne puna in garda oarecum? E ca si cum as spune io ca sunt miss univers si cand vine ala la mine io-s cat lamantinu’. Asa si ei… sau nu?
Si acu, dupa ani de zile stau si ma amuz de seara aia (atunci nu m-am amuzat deloc) si uneori ma mai incearca emotii din-astea si nelinisti cand ma intalnesc cu un tip nou.
Sa duc subiectul la swingeri. V-ati lovit de chestii din-astea? Cum ati reactionat? Marimea conteaza? Multi barbati spun ca “marimea nu conteaza”, asa cum unele femei spun ca “femeile frumoase sunt pentru barbati fara imaginatie” Convenabil, nu? :)))))

143 Responses to “Tom “degetzel””

  1. damian Says:
    avatar

    My dear James we are stunned by your claim. Therefore be I thought to offer you a place:
    In common room, because as the House of Lords is busy !

    signed Lord Chancellor,
    Trita Fanita.


  2. damian Says:
    avatar

    Adeca pentru neinitiati l-am tremes la baie oleaca….


  3. joker2007 Says:
    avatar

    Oameni buni, pe aici mai sunt si persoane cu suflet mare nu ca voi care vreti sa profitati de barbatii si femeile altora.Eu propun sa stabilim luna martie luna celor frustrati si sa nu ne gandim decat la ei cum putem sa-i ajutam.
    Karma hai da-ti pasarica ptr o cauza nobila.Promit s-o fac si eu.


  4. karmacoma Says:
    avatar

    Joker da-o tu ca ne salvezi pe toti 🙂


  5. caiidemare Says:
    avatar

    SCUZATI CA MA BAG SI IO IN DISCUTIE DAR CE SA FACI BRE,PACATOSUL DI MINI NU POCI A MA ABTINE,REFERITOR LA DOMNUL james1 ,,ASCULTA TOVARASELULE,,DACA INTRADEVAR MATALUTA ESTI CEL DIN POZA CUM DE SUSTI MATA CACI ,,CITEZ PRIN COPY PASTE,,[[eu imi aleg partenerele in functie de inteligenta (faptul ca are doua facultati nu inseamna a fi inteligent) inteligent inseamna ca stie sa vorbeasca si sa scrie corect gramatical, sa fie educata, manierata, cu bun simt, sa fie imbracata decent, sa nu fie de alta etnie decat cea germana, romana sau nordica sa nu fumeze in prezenta mea si sa nu fie blonda…aa si am uitat sa aiba un suflet bun si mare si la propriu si la figurat ]]CAND ANU TRECUT PE UN SITE DE MATRIMONIALE NU STIAI CUM SA INTRII IN GRATIILE MUIERII MELE SI TE DADEAI COCOS CU PENE IMPERMEABIL,NE CONTACTAI CU CEL PUTIN 4 ADRESE DE MESS SI CAND AI DAT WEB DIN BUNCARUL CU PRICINA CERSEAI INTALNIRI ASCUNSE SI DEPARTE DE MINI,CA EU SA NU CUMVA SA STIU SI SA AIBA DUDUIA CU CINI COMPARA PE MOTIV CA ESTI MAI RUSINOS SI NU POCI SA PRESTEZI MUNCA SINICA NECALIFICATA IN PREZ ME?


  6. sally Says:
    avatar

    :)) aia cu footutul “de mila”, de teama de a nu provoca sechele a fost cea mai tare! mai ales ca vine de la cineva cu “standarde” clare : tzatze mari, educata, de o anumita etnie…etc Si adik daca vine nicole kidman la tine, “nefericita care nu are sani”, o refuzi?! Nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi in sufletul ei , saraca…si cat de mult va suferi, cu ce sechele ar putea ramane! Dupa tine ar trebui sa ne-o tragem si cu unul caruia nu i se mai scoala, asa …din compasiune ! Si ca sa-i nu ranim sufletul omului sa-i spunem : stai linistit , dragul meu! Nu se mai scoala, dar uite ce frumos atarna! ma leshi!? Ar fi bine sa functioneze asa “chestiile” astea! Ar insemna ca nu va trebui sa-mi fac probleme peste cativa ani ca nu ma f..te cine vreau eu, ca sunt prea batrana, ca degh, ca sa nu-mi provoace durere in sufletzel si niscaiva sechele ar trebui s-o faca, nu?! :))


  7. joker2007 Says:
    avatar

    E si asta o varianta “vorbă de duh” , ce e rau in asta sa ajuti un batranel sau o batranica ? Asa iti ajuta Dumnezeu.


  8. sally Says:
    avatar

    Daca o sa ma ajute sa trec si strada, deja o sa fiu linistita! :))


  9. damian Says:
    avatar

    Pai uite dumnezeu este bun si milos asa ca…o ajut pe babatie sa ajunga sub roti.
    O scutesc de o viata cruda si nedreapta…Qvo Vadis Domine.


  10. joker2007 Says:
    avatar

    Nu stiu ce s-a intamplat cu Karma ca in ultimul timp a lipsit de la comentarii, si imi este tare dor de ea.Sa fie oare dragoste ?:)


  11. karmacoma Says:
    avatar

    Jokere stai relax, ca-s aci, numai ca scriu cand am ceva a spune. Nu “fug” dupa cele 10.000 de puncte 😉


  12. Anybody Says:
    avatar

    Subscriu si eu 😀


  13. cplu40vest Says:
    avatar

    nici noi nu fugim.dar mergem incet…si sigur


  14. joker2007 Says:
    avatar

    De, acum daca Karma ai invatat carte esti realizata, nu esti ca mine, un om de rand cu buget mic.Eu ma uit si la mizilicuri de 10.000 de pct.Trebuie sa intelegi si tu.


  15. marian21 Says:
    avatar

    Iata cum un simplu “tom degetzel” poate isca mari polemici sau iubiri chiar …ce tare….cool…, sa nu mai vorbim de personalitatea fiecaruia…off…la naiba… super tare ideea acestui blog…multumim Vali ca ne-ai dat sansa sa vedem cat suntem de “adevarati”.


  16. cplu40vest Says:
    avatar

    cele 10.000 pcte sunt o provocare si un bonus.pai daca sunt tot sunt puse la bataie de ce sa nu le luam.karmacoma tu poti scrie pe blog pana la adanci batraneti daca ai talent.al nostru e doar periodic


  17. marian21 Says:
    avatar

    Ideile proprii si parerile ti le poti scrie si daca nu ai talent…nu toti am terminat filologia sau facultatea de litere, asa ca ceilalti( sau eu cel putin ) suntem poate mai directi si concisi.


  18. McLeons Says:
    avatar

    Ce ma oftic ca lipsi de la marea “confesiune”..pai mah James…zi sa-ti crape maselele si sa-ti coaca poola ca ai refuza o brazilianca nurlie,cu kielea ca abanosu!!…deci pe langa catalogarea karmei mai adaug una-ipocrit…;)


  19. karmacoma Says:
    avatar

    Scriu pe blog strict de placere si o voi face atata timp cat va prezenta interes. Ceilalti pot face ceea ce doresc dar eu cu siguranta nu voi scrie doar sa astern niste cuvinte pt puncte sau orice alt beneficiu.


  20. cplu40vest Says:
    avatar

    e super ca mai avem persoane dezinteresate.dar cand ai spus ca tu nu fugi dupa puncte si ai pus si ghilimele noi ceilalti ne am simtit vizati.ca de nu i corect ca unii sa fuga dupa puncte si altii sa reproseze.dar eu cred ca a fost doar o mica neintelegere asa ca spor la scris la toata lumea si sa ne vedem deaproape


  21. joker2007 Says:
    avatar

    Eu propun ca lui Karma sa-i ridicam o statuie in semn de recunostinta pentru aportul adus swingului prin postarile fara de vreun interes.Mai exista si oameni deosebiti printre noi.Te iubesc Karma.


  22. karmacoma Says:
    avatar

    Jokere atention la furou si daca vrei sa ne facem statui atunci io nu numai ca propun dar o sa-ti construiesc una din chirpici pt vorba multa si dijaba pe blog pt niste amarate de puncte. So, io am inteles ca vrei sa footi ceva pe site si esti atat de econom incat nu-ti da mana sa cumperi acele puncte, dar nu pricep de ce ne poluezi cu atatea postari repetitive si multe fara substanta. Care-i vina noastra? Spune tati ca-ti dau io 10.000 de puncte si lasa naibii blogul pt cei ce le face placere sa discute anumite subiecte si tu du-ti de te joaca pe site, trimite mesaje, pe chat, da puncte zanelor si nu ne mai intoxica. So, plusez chiar si la 15.000. Ce spui?
    No, jokere io daca ma uit la ciorba o acresc asa ca atentie la piatra ca de ea vei muri 😉 Parol


  23. karmacoma Says:
    avatar

    @cuplu40vest, dupa cate vad numai tu si joker v-ati simtit vizati. De ce oare? N-am nicio problema, cele 10.000 de puncte au fost puse la bataie ca sa fie luate de cineva dar cand cineva scrie doar pt acele puncte si se repeta in aceleasi idei numai sa iasa la numaratoare atunci devine deranjant pt cei ce scriu din placere sau schimb de idei.


  24. cplu40vest Says:
    avatar

    karma eu nu ma simt vizat de cele spuse de tine.daca stau bine si ma gandesc cred ca si n viata reala esti tipul care ti dai cu presupusul vis a vis de altii.nu cumva ti dai si intalniri pe care nu le onorezi?oricum am decis ca pe viitor sa te tratez…cu insiferenta.si vorba lui puiu calinescu intr o replica celebra.nici nu te salut.


  25. cplu40vest Says:
    avatar

    si vizitandu ti profilul de pe hot nu pot decat sa ma …..abtin.asta ca sa nu spun altceva.(pacat de ochii tai frumosi.asta daca nu sunt fake)


  26. karmacoma Says:
    avatar

    Cuplu40vest, pe principiul “chelu-si puna mana-n cap” ai facut aceeasi chestie. Te-ai introdus singur intr-o categorie de buna voie. Te simti ca facand parte din categoria celor ce scriu in nestire numai ca sa ajunga la cele 10.000 de puncte? Daca nu, atunci de ce te agiti? Altii au stat relaxati, numai tu te agiti. Hmmm, de ce oare?! Eu nu ti-am pronuntat nick-ul ca fiind unul dintre cei vizati. In alta ordine de idei, daca eu sunt aia ce-mi dau cu presupusul tu cum esti? Citez: “cred ca si n viata reala esti tipul care ti dai cu presupusul vis a vis de altii.nu cumva ti dai si intalniri pe care nu le onorezi”
    Sa fim seriosi, de lupi moralisti mi-e plin podul. Cu acestea fiind spuse, da-mi voie sa lacrimez putin mai tarziu din pricina ca ma tratezi tu cu indiferenta si nici nu ma mai saluti. Adio deci


  27. cplu40vest Says:
    avatar

    un sfat prietenesc pt toti participantii la forum.feriti va de frustrati si frustrate.nu faceti decat sa va consumati energia degeaba.


  28. karmacoma Says:
    avatar

    “un sfat prietenesc pt toti participantii la forum.feriti va de frustrati si frustrate.nu faceti decat sa va consumati energia degeaba” …. spuse cuplu40vest uitandu-se in oglinda. Noah, acu fuji la joaca la celelalte subiecte, poate strangi cele 10.000 de puncte (abia acum am spus-o!). La subiectul meu se scrie doar daca ai ceva de spus la tema data. Hai papapapapa


  29. marian21 Says:
    avatar

    Tom asta ddegetzel e uneori benefic in unele situatii…sex oral, sex anal, pentru virgine, insa nu se poate generaliza. Unele sau unii ca tot se vehiculeaza, au preferinte pentru ceva mai normal…si sa nu uitam pe cele care prefera “dotarile” mai generoase. Totul depinde de preferintele fiecaruia


  30. cplu40vest Says:
    avatar

    si mai am pt frustrati o propunere.treceti mai des pe la sala sau terenul de sport si mai rar pe la frigider.altfel treceti la alta categorie.si anume …….fatties


  31. karmacoma Says:
    avatar

    Replica ta care n-are nicio legatura cu discutia noastra arata ca ti s-au cam terminat argumentele si ai trecut la faza de aruncat “rahat” si agatzat de ce poti. Rushinica 😉
    In schimb, ca sa fiu in ton cu tine vreau sa-ti reamintesc ceva: noua grasilor ne poate trece, ne putem “vindeca” pe cand prostia (da, de tine e vorba) nu se mai vindeca, ar trebui sa te mai nasti inca o data ;)Ospatar, o pizza te rog pentru mine si un creier pane pentru domnul!
    So, te pupa mama panselutzo si fa-ma sa-mi fie dor de tine.


  32. cplu40vest Says:
    avatar

    in swing si n viata sunt multi oameni care nu inteleg nimic.nici din una nici din cealalta.doar au impresia ca inteleg.si se simt personal vizati de orice lucru sau discutie care nu i priveste.dar se baga in seama.asa sunt ei mai bagaciosi.si ei cred ca totul se invarte in jurul lor.si orice lucru il iau personal.probabil ca stiu ei de ce.si cred ca sunt buricul pamantului ceea ce se cam poate avand in vedere ca daca pamantul e mare si buricul e la fel.si toata lumea trebuie sa raporteze la buric.cu toate ca buricul si la om e important in perioada fara multa gandire(cea de fat,,,sa nu existe neintelegeri)cand cresti si rationezi buricul ramane doar o parte nesemnificativa care nu prea e bagata in seama.


  33. karmacoma Says:
    avatar

    M-am plictisit. Cu aceste cuvinte profunde profunde putem sa ne intoarcem la treburile noastre. Spor la scris alora ce mai au ceva de spus la subiectul dat.


  34. cplu40vest Says:
    avatar

    scuze karmacoma.chiar nu voiam sa polemizez cu tine.daca te am suparat i mi cer scuze.(jumatate din partea mea jumatate ca mi a spus blonda mea ca totusi trebuie sa discutam constructiv si de bine)


  35. joker2007 Says:
    avatar

    Karma, eu accept punctele de la tine ca sunt sarac si nu-mi permit.Ce zici , te tii de promisiune ?


  36. karmacoma Says:
    avatar

    @cuplu40vest spor la scris
    @jokere ar fi trebuit sa-ti dai seama ca nu-s foarte toleranta la ironii si mai ales ca-s campioana la asa ceva. Asadar, cum spuneam, nu-s chiar omul cel mai potrivit sa ma intaratzi. Si da, ma tin de promisiune chiar daca nu am aceeasi pretentie de la tine.


  37. cplu40vest Says:
    avatar

    karmacoma mai esti suparata pe mine?ca blonda m a taiat de la ratie .ssi…..stau cam pe uscat.si asta din cauza scrisului.futui


  38. karmacoma Says:
    avatar

    cuplu40vest daca mi-as face inima rea la fiecare cearta cu diversi de pe net acu as fi fost dusa cu capu. Asadar, nu-s suparata, n-am de ce.


  39. cplu40vest Says:
    avatar

    dar noi nu ne am certat.ci am avut o mica discutie in contradictoriu.si pt o anumita remarca generica am considerat normal sa am pozitia pe care am avut o.(cea cu scuzele)totusi nu pot sa nu remarc faptul ca ai scris…..la fiecare cearta cu diversi de pe net acu as fi fost dusa cu capu…..sa nteleg ca firea ta ironica a starnit acele certuri?(ca daca e asa atunci eu nu ma mai consider vinovat chiar deloc)


  40. karmacoma Says:
    avatar

    Cuplu40vest, sincer, m-am plictisit de discutia asta. Hai sa scriem daca avem ceva de spus la subiectele blogului


  41. joker2007 Says:
    avatar

    Mersi Karma, esti o doamna,si ptr asta promit sa scriu doar la subiecte.
    Daca esti in competitie mai dai si din coate ca sa fii in fata.Te sarut


  42. damian79 Says:
    avatar

    am o intrebare..? 17,5 si un fi de 5 e ok ? scuze…!


  43. pertinent Says:
    avatar

    oooooooo. da cat of pt o bricheta.fetelor ….doamnelor.e destula pt toata lumea……
    Pt domnul james1 ii recomand sa suporte criticileepe care doamnele ni le aduc cu mai multa barbatie…….au vazut prea multe …blege sau prea mici…ca sa mai rabde…asa ca baieti… sa fim barbati lapropiu si la figurat.data viitoare cand ni se ofera sansa unui sex.ss fim siguri ca ,,corespundem…altfel amagim lumea degeaba……dupa ce am ajuns la concluzia ca santem ok.atunci avem pretentii decente…….Iar pt doamnele care sustin ca mafrimea conteaza iata un rasp—- Conteaza in conditiile in care au dea face cu un chibrit de 7-8 cm…dupa dimensiunea asta intervin alti factori si acolo femeia are contributia ei…..succes si indulgenta maxima


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.