Protectia in swing

Posted by karmacoma on Sunday Feb 7, 2010 Under Resurse Swing

Pana acum am tot vorbit de protectia sentimentala, protectia de mass media, dar protectia de boli?
Prezervativul, pe cat de neplacut este, pe atat de necesar. Cati il folosesc? Cand il folositi, cu cine il folositi si cu cine nu. Ma intreb uneori cum merge folosit prezervativul in swing. Daca un cuplu x si y primeste o tipa singura z si masculul ar trebui sa foloseasca prezervativ cu z si cu y nu ca doar e partenera lui de viata, cum procedeaza? Adica la un “sandwich” ,  isi pune prezervativ in functie de cum o face? Pastreaza acelasi prezervativ pentru amandoua? Nu-i oarecum frustrant?
Cum procedati in asa fel incat prezervativul sa va acorde protectia necesara dar sa nu va strice cheful de a face sex? Faceti exceptii in a folosi prezervativul?

46 Responses to “Protectia in swing”

  1. NoidoiVoi Says:
    avatar

    Pai nu intelegem ce nu pricepi…parol…Daca fericitul domn”x” foloseste (asa cum este normal)”conservativ” cu domnisoara “z”, te intrebam de ce nu il scoate cand o fericeste pe iubitica lui sotie “Y” ???…acum sa nu-mi spui ca va reveni la domnisoare “z” dupa aceea si vrea sa faca economie la “conservative” ca nu merge explicatia :P. Sau mai rau isi duce “conservativul” la vulcanizare din saracie.


  2. karmacoma Says:
    avatar

    Pai tu, de asta am precizat “sandwich” pt ca alterneaza penetrarile…nu o satisface pe una si apoi trece la cealalta. Vezi “filmul” ce l-am dat sau unul asemanator in care X nu purcede pe rand organizat in a satisface partenerele ci alterneaza penetrarile la una si la alta si oralul cu analul/vaginalul etc. Hai ca intelegi la ce ma refer eu … Mrrrr si nu (morrrr)


  3. NoidoiVoi Says:
    avatar

    Ba iaca Moooor -Moooor de placere ca m-ai pus sa ma documentez …si am gasit ceva material ;)). In cazul acesta ce sa zic?! trebuie sa ai o doza de tupeu inconstient…Ca doar nu cred ca exista cineva care spera sa se spele pe mani fara sa se ude …Sau exista ?!


  4. karmacoma Says:
    avatar

    Pai din start strica toata “joaca”. O strica si-n doi d’apoi in mai multi. Uof si cat imi plac chestiile alternate 🙂


  5. Cyclops Says:
    avatar

    Eu am o foarte mare dilema practica cu prezervativul… presupunand ca se foloseste… cand ambele trec la oralul cu el.. si/sau intre ele cu alternante cand la el, cand intre ele… la ce mai foloseste prezervativul? ca ce e de transmis se transmite deja… sau oralul e tot cu prezervativ? si daca oralul e tot cu prezervativ iar una dintre doamne e bolnava.. nu se transmite oricum pe limba, degete, jucarii sexuale impartasite, etc? Luminati-ma si pe mine cu chestia asta.


  6. karmacoma Says:
    avatar

    Deci daca mai pomeneste cineva de oral cu prezervativ io ma sinucidez prin omorare. Asta e o blasfemie. Parca si vad oral cu prezervativ, degete cu manusi … Ce naiba mai e asta?


  7. cherry Says:
    avatar

    Mno, ca doara nu s-a supara asa de rau nevasta daca s-ar intampla sa intre “nefastul” cu prezervativ…in cazul alternarilor adicatelea. Eu sunt pentru protectie chiar si daca in cazul mai sus mentionat protectia scade dramatic la jumatate 🙂 (bine, exceptand sesul oral unde, sa-mi fie cu iertare, nu mi se pare fun sa rod o guma 🙂 )
    Subscriu si eu cu karmacoma, chestiile alternante sunt f. spicey.


  8. buburuzii Says:
    avatar

    daca vrei o imagine mai interesanta, gandeste-te la un oral facut unei doamne cu prezervati……..o bucata de prezervativ rupta dintr-unul nou si pus peste clitoris 😛


  9. buburuzii Says:
    avatar

    m-am batut si de o parte trista al acestui topic, o domnisorica imi reclama pe site ca s-a intalnit cu un cuplu de “swingeri adevarati” (d’astia care este cu mama lor) si a facut-o cu ei fara prezervativ si a luat ceva boala ce a necesitat n tratamente…………colac peste pupaza aia la plecare i-au cerut fetei si bani de benzina imprumut si au uitat sa ii returneze banii 🙂


  10. karmacoma Says:
    avatar

    Deci in final, protectia nu e 100%. Adevarat nici intr-o relatie de 1+1 nu are cum sa fie 100% dar ne dam silinta macar cu toate ca mi-e urat de numa-numa.


  11. cherry Says:
    avatar

    Am auzit de intalniri sw care s-au soldat cu tratament antibiotic pt. BTS. Chiar si cu “gume” nu esti protejat mai mult de 50%. Eu consider f.important capitolul cu alegerea cuplului cu care vrei sa o comiti, daca si ei sunt la fel de preocupati ca si tine de curatenie, de protectie, daca nu sunt un cuplu f.”sportiv” si plimbaret, etc… si aici se ajunge iarasi la compatibilitatea privind mentalitatea, celebra definitie atotcuprinzatoare “asemeni noua”
    Nu se poate sa te speli pe maini fara sa te uzi, dar deasemenea nu se poate sa faci sw. cu ochii inchisi.


  12. McLeons Says:
    avatar

    Karma asa-i precum zici dar mai sunt unele “trucuri”pt protectie si referitor strict la sex oral,e recomandat ca inainte cu 8-10h de a face sex oral unui partener ocazional(si aici ma refer la intalniri sw care-s programate si ai timp sa dai drumul la cronometru 🙂 )sa nu se faca periajul dintilor..


  13. fermecatul Says:
    avatar

    Dupa umila mea parere cea mai buna protectie, e in a cunoaste parteneri indiferent despre ce este vorba.In ziua de azi daca nu incercam sa ne protejam,atunci cine ?
    Trebuie meditat putin nu?


  14. buburuzii Says:
    avatar

    si daca face clitorisul carii din cauza asta leo?


  15. karmacoma Says:
    avatar

    Ioi, nu merci. Asta e un risc ce mi-l asum, oralul fara prezervativ si periatul dintilor cand trebuie 🙂


  16. fermecatul Says:
    avatar

    Periatul dintilor obligatoriu………oralul cu prezervativ e ca mincarea fara sare…..asta e.


  17. McLeons Says:
    avatar

    Fermecatul de cunoscut “antecedentele sexuale” ale unui individ n-ai cum afla..sunt destui care o fac azi cu cineva,maine cu altcineva si nici macar ei nu stiu ce au in poola…deci varianta cu “cunoasterea partenerilor” e relativa si deloc linistitoare..


  18. fermecatul Says:
    avatar

    Ai dreptate Mcleons dar un barbat care totusi se respecta si se duce cu o femeie necunoscuta foloseste prezervativul(obligatoriu)


  19. Anybody Says:
    avatar

    Oral cu prezervativ? Mai bine nu 🙂


  20. om_sucit_dedor Says:
    avatar

    io nu folosesc prezervativ la oral!!!! io folosesc folie strech, e belea,se muleaza de zici ca nu e!!!! heheheheheh


  21. om_sucit_dedor Says:
    avatar

    si asa scap si de toata cicaleala asata cu protejarile!!! se prootejeaza ele malurile marii si tot se erodeaza ,dara-mi-te o bucata de carne!!!!


  22. buburuzii Says:
    avatar

    se muleaza perfect de zici ca nu e penisul gonzolica ? ;))


  23. buburuzii Says:
    avatar

    te joci de-a va-ti-ascunselea cu fetele mai raule…….uite putza nu e putza 😛


  24. om_sucit_dedor Says:
    avatar

    ma alineeeeeeeeeeeeee!!! io ziceam de sexul oral care-l fac la o femeie!!! hehehehee


  25. buburuzii Says:
    avatar

    si schimbi folia de la doamna la doamna?daca se muleaza asa bine, cand o iei jos nu creaza vid ? 🙂


  26. buburuzii Says:
    avatar

    nu devine un fel de gaura neagra ?
    🙂


  27. om_sucit_dedor Says:
    avatar

    Aline!!! Macar atatia bani sa am si eu sa schimb folia!!! hehehheheeheh


  28. buburuzii Says:
    avatar

    ai tu prea multi dar cu chestiunea formarii vidului nu m-ai lamurit sa vad daca trec si eu la metode mai avansate 🙂


  29. om_sucit_dedor Says:
    avatar

    Pai poti sa incerci ,cine te opreste si e si sex oral protejat!!! Dar cel mai protejat,eu cred ,e ala cand partenerii sunt in camere separate!!!!hehehehehhe


  30. crisss.flo Says:
    avatar

    cel mai “safe” e sa faci sex virtual :))….Cu totii ne-am asumat niste riscuri in momentul cand am decis sa facem swing, BTS fiind printre cele riscuri….fiecare cum si-a calculat…acuma…daca-ti da cu virgula…mai calculezi o data :p


  31. McLeons Says:
    avatar

    Sa raspund strict la subiectul postului…folosim intotdeauna prezervativul fara nici o exceptie..si cum exceptia confirma regula,o facem fara,numai intre noi(leo&claudia)..in rest nici o exceptie…In cazul sexului oral..hai sa nu fim mai catolici decat papa,sunt constient ca sunt riscuri dar…..


  32. Anybody Says:
    avatar

    …dar eu personal n-am patit nimica facand/primind sex oral neprotejat 🙂
    Laurentiu.


  33. crisssdemi Says:
    avatar

    100% protectie nu cred ca este noi avem perechi cu care nu folosim prezervativul dar cu aceia ne stim bine si la primele intalniri am folosit cat despre sandwich nu cred ca acolo daca folosesc prezervativ mai e protectie iar daca sta sa il tot schimbe mai e placere muah


  34. IoRe_aka_AMA09 Says:
    avatar

    Subiectul “prezervativ” intotdeauna va isca discutii , pentru ca sunt impartite parerile . Daca s-ar face un sondaj de opinie , probabil ar fi undeva la 60-40 , 65-35 , pentru prezervativ.


  35. bogdanbh Says:
    avatar

    Cred ca e cel mai corect sa folosesti prezervativ . Nu la sex oral , dar la normal si anal da. Nu cu partenera ta , cu care oricum o faci fara ( sau nu ) dar e normal sa te protejezi pe tine si pe partenerul tau . Mai incolo , dupa ce va cunoasteti mai bine partenerii , e ok si fara . Vedeti cum sint , va cunoasteti mai bine , si apoi decideti daca e cazul sau nu sa renuntati la el . Importanta e protectia . daca noi nu ne gindim sa ne protejam , atunci cine sa o faca?


  36. crisss.flo Says:
    avatar

    Ar fi asa:
    V1 – trei obtiuni: oral, normal, anal. Folosind prez in ultimele doua, protectie 66%
    V2 – numai doua obtiuni: 50%
    DRQ, nu ne-om imbolnavi cu protectie up to 66, minim garantat 50

    S-a mai spus. Si daca nu s-a spus, o repet: cine alege varianta de 100%, sta acasa, ceiut, biscuiti.
    Latimea de banda, variabila si ea, in fct de provider

    BTW:
    Unul dintre cele mai nimerite subiecte pt atingerea numarului de 100 postari pe luna :))
    ( rugam ca asta al nostru sa nu se contorizeze 😀 )

    Cristian


  37. cplu40vest Says:
    avatar

    La noi e simplu.Deoarece nu poate lua anticonceptionale suntem obligati la protejat.La inceput e neobisnuit si neplacut dar orice lucru se invata.Doar ejacularea orala e fara.In rest…..Lumea se obisnuieste cu orice.


  38. McLeons Says:
    avatar

    O lamurire cpl40..acea ejaculare une se produce?..


  39. antistres Says:
    avatar

    🙂 sunt perfect de acord cu karmacoma char strica toata distractia prezervativul asta daca stai sa te gandesti numai la distractie si nu si la sanatatea cuplului. Itr-adevar este incomod sa ul folosesti atunci cand faci schimb de partenere de mai multe ori dar asa cum am mai spus “faci cu cap ca as nu te doara capul”


  40. cplu40vest Says:
    avatar

    oare unde ????in guritza.e normal la varsa noastra
    nu crezi?


  41. McLeons Says:
    avatar

    pai si daca ejacularea-i in guritza pt ce mai folositi prezervativul?…sa nu se atinga putza aluia de pasarica doamnei?..ca protectia(de boli) e zero in cazul asta..:)


  42. steve4sex Says:
    avatar

    Depinde , acum , unii chiar nu suporta prezervativul


  43. om_sucit_dedor Says:
    avatar

    daca nu faci sex ,deloc,protejat,neprotejat, te poti inbolnavii prin simpatie??? Adeca poti lua din aer???


  44. cplu40vest Says:
    avatar

    Nu e numai corect ci si f indicat.Cand doamne fereste se intampla nenorocirea ne intrebam de ce dracu ni se intampla tocmai noua .De aceea ne uitam fff atent la persoanele cu care ne intalnim.Cu cat mai multe precautii inainte cu atat mai multe probleme dupa.


  45. cplu40vest Says:
    avatar

    Mai putine


  46. marian21 Says:
    avatar

    Si mie mi s-a intamplat sa o fac fara sa ma protejez cu unele cupluri…si aducand o alta tipa am reusit sa contactam o ciupercuta ce ne-a pus pe stop cateva luni cat am urmat tratament. De atunci am devenit mai precaut desi nu se stie niciodata.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.