Barbatii singuri in swing.

Posted by admin on Friday Jan 29, 2010 Under Controverse

Unul dintre cele mai controversate subiecte in swing, este acceptarea sau nu a barbatilor singuri de catre cupluri.
Majoritatea cuplurilor afirma ca nu accepta barbatii singuri, unii dintre barbati incearca sa explice acest lucru prin faptul ca barbatii din cupluri sunt prea gelosi.
Va rog sa incercati sa va exprimati punctul de vedere prin comentarii la acest articol.YouTube Preview Image

95 Responses to “Barbatii singuri in swing.”

  1. buburuzii Says:
    avatar

    Mintea mea ingusta nu poate sa priceapa, de ce barbatii singuri nu sunt acceptati in “SWING” de femeile singure ……..adineaori, pentru a mia oara, mi-a fost dat sa activez(cu o deosebita placere, recunosc, datorita unor motive personale de entertainment si a pozelor din dotare) un profil de barbat care cauta TIPE perverse, dar serioase….cuminti, dar fara prejudecati…..pentru distractii sau relatie de prietenie…….nici macar cupluri nu dorea pentru SWING, fie el deschis sau inchis….FEMEI….ATAT….
    Ce Doamne am eu in minus de nu reusesc sa inteleg, ceea ce pare atat de evident pentru unii ……..?!


  2. frumosu Says:
    avatar

    acu o parere subiectiva, caci obiectiva nu posed, am inteles…e site de “swing”, exclusivist daca e sa citesc printre multele randuri de aici (asta daca mai stiu sa citesc de la dreapta la stanga), dar de ce doamne iarta-ma au “liber” persoanele singure sa se inscrie? si de ce atata inversunare pe saracii (cu duhul) barbati? Daca e sa ma uit in statistici , populatia romaniei peste 60% e formata din fumei…asa ca lasa-i dom’le si pe ei (barbatii singuri) sa-si etaleze muschii creierului.( sa nu ne pierdem umorul ca e vremuri de “criza”)


  3. buburuzii Says:
    avatar

    Frumosule problema din punctul meu de vedere consta in motivul pentru care se inscriu intr-un site de swing si nu intr-unul de matrimoniale……dar ai si tu dreptatea ta …..de ce atata inversunare, atatea discutii, intrebari si comentarii…..sa inteleg oare ca “nu e bine sa te scobesti in nas, ca o sa iti cada creierul” ?!


  4. altatasta2 Says:
    avatar

    Pai e simplu. Ce inchis, ce deschis, e swing! Adica schimbare. Adica parteneri multiplii. Adica sex, liber, la gramada. Restul, fineturile, farmecul, placerea interioara, rafinamentul, e pour les connaisseurs.
    Din ciclul e democratie deci daca vreau urlu in mijlocul strazii si fac pipi pe politai. Sau e democratie si imi exprim sau nu votul. Imi deleg puterea. Depinde din ce pdv privesti. Oricum, la fel ca facutul de pipi pe politai, fiecare gest duce la o raspundere in ceea ce-l priveste. Faci pipi pe politai, iti asumi raspunderea. Scrii un mail de-am prastia sau cauti aiureli, ceapa la farmacie, iti asumi raspunderea. Tu, personal…NU UN GRUP.De voie, ai voie sa faci orice. Nicaieri, in nici in Cod Penal, nu se prevede ca nu ai voie sa ucizi de exemplu. Ci doar se spune ce patesti daca o faci.
    Punctual, fiecare poate sa scrie ce vrea, sa caute potcoave de cai rosii. Noi radem de el, ne intrebam, ne minunam, pana la urma el suporta consecintele. Va fi exclus sau nu, e dreptul lui sa incerce sa razbeasca, in ce mod doreste, cum crede de cuviinta.
    In alta ordine de idei, ma intreb, daca M + FM nu e swing ci un capriciu fie al lui F sau M din cuplu, de ce M sunt acceptati pe un site de swing? Sa li se interzica accesul. Simplu. Profil de M alone, PA!!! Dar asta ar strica nitel farmecul acestui cerc, nu? Sau, poate cercul ar deveni mai matur fara M? sau poate ar deveni mai matur tocmai prin acceptarea unor M. Ca sunt si uscaciuni…Clar! Dar who cares…sita cerne. (PS: De ce spuma marilor si barda lui Mihai Viteazu ma tot apeleaza un cuplu, care din start imi spune ca EA e fie la piata, fie la vecin, fie la job, fie in baie, fie la o amica)


  5. frumosu Says:
    avatar

    stii tu…intelege cine poate, pricepe care vrea, dar dupa mine e o falsa problema.E un subiect de discutat, e drept… dar departe de a fi problema.Daca ar fi fost o “problema” eu zic ca ar fi putut fi “remediata”.


  6. Anybody Says:
    avatar

    Ooooo intrebare sa ma lamuresc si eu. Daca eu, ca mascul singur (pe site) am si eu o juna cu care ma intalnesc din cand in cand cu alte “cuple” pentru swing, am voie pe site? 🙂 Sau e musai sa am si una bucata certificat de casatorie? 🙂
    Laurentiu.


  7. karmacoma Says:
    avatar

    @buburuzul sef
    Pai io daca as fi barbat singur si vreau exclusiv sa mi-o trag, daca intru pe un site de dating tre sa le aburesc pe alea de acolo, sa le spun ce frumoase sunt, sa le spun ca vreau sa ma insor si alte bla bla-uri chiar daca ele in majoritate sunt pe site acolo tot sa si-o traga dar vezi doamne nu e demn pt o doamna sa afiseze asta…tre sa se mai coiasca putin, se lasa greu.
    Asa ca ma inscriu pe un site adult, sigur, nu l-a nimerit pe vstf a nimerit pe asta de swing ca e mai
    palpitant. Acush o vrea omu si un cuplu dar ce-a spus el, daca tot cuplurile nu-l vor, iaca nici el nu le vrea pe dansele (cuplurile).
    In final si eu caut femei si barbati, nu cupluri si-acu ce? Vrei sa ma izgonesti di pi site de swing pe unul adult? 🙂


  8. buburuzii Says:
    avatar

    De izgonit nuuu, sub nici o forma, scopul unui admin e sa izgoneasca minusurile nu plusurile :P, de fugarit mai ca te-as fugari o data maica ………..apropo inca astept postul ala promis, nu am uitat de el.


  9. karmacoma Says:
    avatar

    Thu, esti scorpion, io-s rac….ioi, ioi….mai bine nu ma fugari ca am surub in genunchi si nu pot fugi repede. Vine si postarea, dar nu ma simt inspirata.


  10. crisssdemi Says:
    avatar

    ASTA AM GASIT-O LA SMS-URI:cuplu serios cautam un barbat singur care accepta swing inchis:)))


  11. crisssdemi Says:
    avatar

    ca sa primim un barbat langa noi trebuie sa il cunoastem bine de tot de preferinta sa fie casatorit (chiar copii) si sa mai fie un cuplu cu noi cred ca asa ar fi ok dar altfel nu stiu daca s-ar pune cazul


  12. karmacoma Says:
    avatar

    @crissdemi
    Pai de ce sa-l cunoasteti asa de bine ca intr-o postare ai spus ca ar fi o simpla jucarie? Pai ne futem sau ne cantarim? Si daca ar fi singur in swing, casatorit si cu kinderi (toti acasa asteptand sa vina capu’la familie acasa din delegatie) ar da dovada de mai multa incredere decat unul singur si in viata de zi cu zi? Noah, sa-i puneti baiatului cand pleaca si neshte muraturi sa duca la familie…sa manance si gura lor ceva…. Cum era aia? Muah…parca asa


  13. Anybody Says:
    avatar

    Interesant si putin ciudat (cel putin pentru mine) vis-a-vis de tipul casatorit (ba chiar si cu vreo 2 plozi). Bag de seama pana acuma, ca barbatii singuri in sfera asta a swing-ului trebuie sa aiba minim 30 de ani. Sau ma insel? 🙂
    Laurentiu.


  14. karmacoma Says:
    avatar

    Pai Laurentiule, asta e de preferinte…nah, cum tu vrei fomei slabe moarte asa si mie imi plac barbatii sariti de 38 de ani…


  15. Anybody Says:
    avatar

    Pai si vorba aia : “gaina batrana, face ciorba buna (daca-i tanar cocosul)”, nu se aplica? Sau cum vine? 🙂
    Laurentiu.


  16. karmacoma Says:
    avatar

    Thu, morcovu trebuia sa fie tanar si zeama iese buna daca faci cu morcovu tanar ce zice gaina batrana ca altfel iese un terci acolo. Asculta la mine ca-s batrana chiar daca-s o diva. hahahahahahahahaha…asta fu tare, este? 😛
    Dieci, Lau, o punem de-un aperitiv asa pt inceput?


  17. Anybody Says:
    avatar

    O punem, da’ soft sa fie divo! 🙂


  18. karmacoma Says:
    avatar

    Soft? Pai ce thu panselutz’ de cand esti asa gingas? Pai dansam menuet sau ne smotocim?


  19. Anybody Says:
    avatar

    Bine, bine. O dam atunci pe hard sau bdsm? 🙂


  20. NoidoiVoi Says:
    avatar

    @Anybody&karmacoma Na acum ca v-am dat ideie sa va cuplati….Daca va decideti si sa mergeti la primarie impreuna,ii musai sa va nasim…(daca-i musai, cu placere:P)


  21. karmacoma Says:
    avatar

    Dar nashul tre sa vada putza finei?


  22. Anybody Says:
    avatar

    Auleo … cica : “nasu probeaza, ginerele pastreaza” 🙂


  23. karmacoma Says:
    avatar

    Adica o sa fac swing si o sa intru in randul oamenilor? Uhhh Laurentiule mi-ai bagat progresul in casa 😛 Auzi, dar cum o sa fie? Inchis, deschis sau partial cracanat?


  24. NoidoiVoi Says:
    avatar

    DESCUIAT 🙂


  25. Anybody Says:
    avatar

    O sa fie … rafinat, de calitate, total si de acord comun 🙂


  26. NoidoiVoi Says:
    avatar

    @Anybody Iecsact, cvatruplu rafinat shi extravirjin ca untdelemnul de masline. o sa mearga totul ca uns 😉


  27. karmacoma Says:
    avatar

    Auzi domnu’ NoidoiVoi, pot sa te inoportunez cu cererea de a-mi scrie un mesaj pe site sa-ti soptesc tri vorbe?


  28. adiibi Says:
    avatar

    In scopul de a nu plictisi pe cineva incercam sa fim “scurti” Noi acceptam barbati singuri si chiar ne dorim. Din pacate situatia e destul de tragica. Ne-am intalnit cu vre-o 14-15 (nu i-am notat). Invariabil, toti se lauda la o discutie preliminara pe mess, etc, ca vai ce stiu ei, ce fac, dreg, etc iar la fata locului sunt varza. Nu mai pomenesc de faptul ca 100% din ei au venit cu mana in c*r. Nu ca am avea nevoie de ceva dar (asa gandim noi) cand te invita cineva in vizita (mai ales la futut) iei si tu macar o floare. Prezervative? nici vorba. Au fraierii. Au mai fost si cazuri in care pe langa un pahar de ceva au mai primit si tigari ca au ramas fara. Punctul culminant a fost cand unuia i-am dat 100.000 de taxi sa ajunga acasa. Si uite asa. Am incercat cu toate categoriile de varsta si cu foarte mici exceptii toti au fost la fel. Apoi, cum sa-l bagi in seama pe unul care trimite zilnic acelasi mesaj copy/paste la zeci de cupluri, doar,doar o pica ceva. Sau pe unu cu adresa de mess: titi_marocanu, gigi_italianu sau ingerulfrumos. De gramatica sau exprimare nu are rost discutia. Si mai sunt multe de spus. Tragic, dar adevarat, concluzia noastra este ca marea majoritate sunt doar niste frustrati care vor sa mai futa si ei ceva gratis. De aia dragilor barbati singuri nu sunteti acceptati. Noi acceptam in continuare si suntem perseverenti in a gasi persoana potrivita.


  29. altatasta2 Says:
    avatar

    Adiibi, acum musai ca de voie buna sa zic si eu ceva. Mai, eu tare cred ca voi i-ati ales. Cum spuma marilor sa dai peste asemenea specimene???!!! Unde i-ati gasit???? Ii vreau si eu cand sunt tristut sa ma mai destind si sa rad!!!!Cand citeam parca vedeam filmele cu Mr Bean. Ar trebui scrisa o carte sau facut un scenariu cu asa ceva…Deci nu pot sa cred.
    Apoi, legat de gramatica, sa fim seriosi. Cine nu mai scapa un degetel aiurea pe tastatura sau un i in plus ori minus. Atata timp cat mesajul are valoare si e transmis, parerea mea e ca gramatica poate lasa un pic de dorit. Doar nu e forumul de la Academia Romana. (desi, cine stie cum scriu si aia!!!!)
    Per ansamblu, concluzia voastra e beton, cu un mic asterix: delicatesele nu le veti gasi never ever in fast food!!!!!!!!


  30. NoidoiVoi Says:
    avatar

    @altatasta2 Cine draq cauta delicatesele in fast food? Problema este alta …au patruns “alimente alterate” si in restaurantele de 5 stele si asta numai din cauza ca patronii vand si rahat impachetat sa faca un leu in plus…Nu suntem deacord la faza asta cu tine… in schimb ai si parti bune. ptiu usturoi sa nu te deochi! 😛


  31. karmacoma Says:
    avatar

    @adiibi

    O nelamurire am si io. Pe astia nu-i “mirositi” de pe net? Inainte de vizita acasa in scop de cotarceala nu va vedeti si voi la legendara cafea la carciuma? Adicatelea in final trebuie facuta o selectie ceva, nu?


  32. altatasta2 Says:
    avatar

    Hai mai NoidoiVoi ca o dam in culinare deja. Desi ai/aveti mare dreptate. Dar eu vroiam sa zic ca degeaba vrei sa alegi un tip fain dintre cei ce trimit mesaje idioate….Whatever………Mnoh, ma bucur ca nu ma mai certati si apostrofati…..
    Mi-ati facut pofta de un pui prajit cu mujdei


  33. adiibi Says:
    avatar

    Hai sa raspundem pe scurt la toti. Adevarat, noi i-am ales, ca doar nu vecinii. Cum stam prost cu timpul liber si cum nu vrem sa ne imbolnavim de inima de la atatea cafele inutile am preferat discutia pe mess. Si evident toti par ok pana la proba contrarie. Sa-i mirosi? Ii mirosi usor pe unii pe altii………buni actori. Pe de alta parte, principial, nu ne pasioneaza cei cu mega palmares in intalniri swing si cu mega recomandari. Cautam ceva stabil. Si mai cautam. Pe rand, cu fiecare am discutat problema esecului si evident fiecare a spus ca: vai, eu nu sunt asa. Si chiar a fost pe dos. Ca un remember, nu mai zic de cei care fac mutre cand scori prezervativul si apoi scuza lor este ca s-au inhibat.


  34. IoRe_aka_AMA09 Says:
    avatar

    @adiibi , si noi stam rau cu timpul liber , dar noi , de exemplu , am preferat , discutiile lungi si intalniri rare . Pentru noi conteaza mai mult placerea intensa , dar mai rara , decat intalniri dese. Noi va dorim , oricum , sa gasiti ce cautati.


  35. adiibi Says:
    avatar

    Mda. Intelegem si respectam atitudinea voastra dar mereu se iveste cate ceva care impiedica o intalnire. Si atunci am ales o filtrare mai deasa, cu esecurile de rigoare. Am ajuns deja sa fim mult mai selectivi si speram ca pana la urma o sa gasim ceva ok pentru noi. Asta e.


  36. bogdanbh Says:
    avatar

    pai ce , ei nu exista pe lumea asta? Ei nu au nevoi? Ei nu vor sex? Ce vina au ei ca isi doresc sa se simta bine cu un cuplu? Sint si cupluri ( ce e drept – putine) care isi doresc un barbat linga ei , care au astfel de fantezii . Deci ? De ce nu?


  37. euliberschimbist Says:
    avatar

    am mai postat un comentariu la acest subiect….cred ca este legea compensatiei pt el,acel el din cuplu….intervine gelozia in subconstient


  38. olympus Says:
    avatar

    Buna, am citit comentariile de pe acest topic… si pot sa spun ca parerile sunt tare impartite….
    NOI am cautat la un moment dat barbati singuri, la care am primit foarte multe mesaje (chiar prea multe), asta indica o oarecare disperare a barbatilor singuri de a fi cu cupluri(sa nu ma exprim altcumva)….insa ei uita ca de fapt , daca un cuplu cauta un barbat sau o bemeie , ei NU fac swing , pt ca insasi termenul swing NU se refera la asa ceva… ei primesc in intimitatea lor un barbat in care trebuie sa aiba incredere 100%, ceace este foarte greu, sa nu mai pomenim despre “graba” barbatilor , care vor chiar de la prima intilnire sa faca sex…..
    in concluzie, noi am avut parte de noroc , si am gasit un EL, mult mai tanar ca si noi, (ceeace nu inseamna,dupa parerile altora, cu barbatul la noi nu mai poate)si am avut parte cu el de experiente foarte placute, ne vedem si la momentul de fata, am ramas prieteni, ne vizitam , chiar si fara a se finaliza in pat, AM GASIT UN OM , in adevaratul sens al cuvintului, …
    deci barbatilor singuri, u sfat, daca ne permiteti, fiti voi insiva, n va dat mari si tari, ca oricum sa va observa, iar pt cuplul care va primeste in intimitatea lor, trebuie sa aveti multa stima, rabdare, omenie, si DISCRETIE, pt ca ei au mai mult de piredut la o anume , decit voi
    cu STIMA pt toti …..


  39. cplu40vest Says:
    avatar

    sunt de acord.in general barbatii singuri abordeaza problema ca si cum ar fi vorba doar de el si ea nu de el si cuplu.de aceea e mai complicat.dar ca peste tot in viata trebuie sa l gasesti pe cel cu care cuplul are compatibilitate


  40. caiidemare Says:
    avatar

    ok,dar ce te faci atunci cand un barbat singur pe care il accepti in intimitatea cuplului incepe si se da in spectacol,cand incearca din toate puterile sa obtina nr de tl personal al sotie,cand devine atat de insistent incat se intereseaza de tot ce cuprinde viata sociala a femeii,unde lucreaza,ce preferinte are,ce traseu urmeaza in drum spre gradinita copiilor?,,noi cel putin suntem patiti si nu am rezolvat problema decat facand acelas lucru,,,,sa aflam unde locuieste si spre stupefactia noastra am aflat ca este si casatorit,,,cand nu sa potolit si a continuat sa ii tina calea sotie a trebuit sa ii spunem sotiei lui despre ocupatiile dumnealui


  41. cplu40vest Says:
    avatar

    pai eu cred ca de aceea trebuie sa ne ferim de implicatii sentimentale.dar si de persoane care sunt vorba lui nea alecu si magari si violentzi si fara maniere.vedeti de aceea noi preferam femeile in swing.se poate intampla la fel si aici.dar sansele sunt mult mai mici.


  42. cplu40vest Says:
    avatar

    sau incercati barbati din cuplu swing.sigur el abordeaza altfel problemele


  43. joker2007 Says:
    avatar

    Cuplu40vest de ce crezi generalizezi si spui ca barbatii singur sunt persoane lipsite de incredere si ca femeile singure in swing sunt deosebite si neprihanite ? Nu cred ca e corecta comparatia.


  44. caiidemare Says:
    avatar

    SPRE DEOSEBIRE DE ALTII NOI NU DOAR CA AGREEM BARBATII SINGURI IN SW.,POT SPUNE CHIAR CA II PREFERAM,INTRADEVAR UNII TIPI AU FOST MAI PREJOS DECAT SE LAUDAU EI,DAR ASTA E,NICI EU NU SUNT ZMEU DE FIECARE DATA


  45. marian21 Says:
    avatar

    Ca barbat singur am avut, si voi avea bineinteles, exeriente cu cu cupluri si femei, asadar imi place sa am o viata sexuala diversificata. Swingul pentru mine este ca o completare a experientei mele sexuale. Facand swing am observat armonia care se poate crea intr-un grup intr-un timp foarte scurt, satisfactia unei femei de a fi in centrul atentiei, alintata, mangaiata si satisfacuta de doi barbati, placerea unui barbat de a-si vedea sotia satisfacuta de un alt barbat sau impreuna cu un alt barbat… o experienta deosebit de placuta.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.