(After) Summer bikini party

Posted by pisicoasa on Saturday Jun 30, 2018 Under Cluburi Swing, Petreceri HotSwingers, Petreceri Swing Romania

Patru zile, trei nopti, costume de baie minuscule, distractie cat cuprinde si multa voie buna. Ati ghicit! Este vorba de Summer bikini party.

“Deschidem oficial sezonul estival, cu o mega -petrecere la malul marii. Gradele din termometre au luat-o razna deja, asa ca era momentul ca Pleasure Party sa se mute la mare” Si bine au facut; petrecerea hot swingers a fost una de neuitat:

“Un weekend prelungit la mare alaturi de oameni minunati. Placut impresionati de organizare si de oameni.”

“Zile relaxante,participanți relaxați ,organizatori minunați!multumim pentru concediu. Va iubim!”

“Un parti superb!Asteptam cu drag urmatorul..”

“Un party cum ne-ati obisnuit dragilor! De asta revenim cu placere la petrecerile voastre. Organizare, participanti, antren super ca de obicei! Multumim si va asteptam cu urmatorul…”

“Un party super cu oameni deosebiți și organizatori de excepție. Vom reveni cu drag!”

“De exceptie! Ce-ti poti dori mai mult decat 4 zile la mare cu bautura,distractie,flirt,sex,fun? A,da: sa fi durat o saptamana.Va asteptam petrecerile viitoare!”

“Organizatori, participanti, uau…”

“Din partea noastra aveti nota 10 cu multi pupici.. a fost totul super ok… multumim organizatorilor… mai vrem”

“Organizatorii……..mama lui de telefon….”

“File de poveste s-au petrecut la mare ! Felicit organizatorii, imbratisez participantii si ii pup apasat pe toti cei cu care am interactionat ! Cu nerabdare, asteptam urmatoarea petrecere acolo unde soarele rasare din mare !”

“Un party ok,participanti ok… organizatori 2 x ok….”

“Un party adorabil..multumim organizatorilor”

“Nu am putut sta foarte mult dar cat am stat a fost o petrecere foarte reușită. Atmosfera erotica, cupluri sexy și puse pe distracție. Vom reveni cu placere”

Numaratoarea inversa pentru petrecerea de sfarsit de sezon estival a inceput! Nu uita ca avem locurile limitate si este bine sa-ti faci o rezervare din timp la Pleasure Party End of summer

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.